maçı kazanarak beşinciliği garantiledik.hepsi bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
Teofilo , Calé , Ferhat , Gabric ?İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen yollarımı ayıracağım topçular Ferhat, Cale, Sezer, Teofilo, Gabriç, Song, Sylvia
Başka kim gitsin hocam kaldımı topçu takımda. Ferhatla Cale neden gidiyor bir kere , ya da doğru dürüst oynatılamayan Téo ?7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Sevgili kardeşim Allah aşkına Barcelona,Real,Arsenal,Gs,Fb,Bjk maçlarını öylesine izleyin sadece pozisyon sayılarına bakın ve atılan golleri sayın sonuç 5/1 dir her zaman istisna 3/1 olur Umut iui adam bize lazım bırakın adamın yakasını (hayatımda Umutu tanımam maçları izliyorum işte benim umuttan tek çıkarım bilica yı Lugano yu yerlşerde süründürmesidir teslim olmuyor sonuna kadar kovalıyor ihtiyacımız vardı Fener maçında golünüde çaktı ağızlarınada sı.....tı sizde biliyorrsunuz Pazar günüde ihtiyacımız var,seneyede,2 maç oynamadı gördük takımın halini Eskişehir ve A.Gücü maçlarında)İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut seneye de tek forvet oynarsa ağlar durururz
dün olimpiyatta İzledim maçı umutun kaleci ile karşı karşıya kaçırdıklarına ne diyorsun hocam ?
tamam teo belli adam da İş yok ..
eee umut oyle golcu boyle golcu nerde bu golcü ? adam topa dokunsa gol olacak nerelere atıyor topu...
Umut bizim forvet olamaz bende bunu iddaa ediyorum o forvetr olursa yandık
Yorum
-
Tribünden anons yaptılar takımın uçağının kalkacağına dair , onlarda maç bittiği gibi hemen terkettiler sahayı.Kupa'nın İstanbul'a getirilmesinin sebebini anlayan var mı?
Sadece orda durmak için getirdilerse seyirci onu resimlerde de görebilir. Önemli olan kupayı alıp şöyle bir tribün turu atmak. Ve maç sonunda çekip gitmeleri de hoş olmamış.
Bunları arkadaşları Umut'u yuhalayanlara bir tepki olarak nitelendiriyorum.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Gabriç sakatlandı bu sene yoksa iyi adam Song ise her zaman hazırdı gerçek bir profesyonel bu takımda 1 sene daha kalmalı,Gabriçte kalır Cale ye gelince zaten tartışılmaz defansif görevleri mükemmel uyguluyor her pozisyonda kademe yapıyor Cale den vazgeçilmez.İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen yollarımı ayıracağım topçular Ferhat, Cale, Sezer, Teofilo, Gabriç, Song, Sylvia
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşim Allah aşkına Barcelona,Real,Arsenal,Gs,Fb,Bjk maçlarını öylesine izleyin sadece pozisyon sayılarına bakın ve atılan golleri sayın sonuç 5/1 dir her zaman istisna 3/1 olur Umut iui adam bize lazım bırakın adamın yakasını (hayatımda Umutu tanımam maçları izliyorum işte benim umuttan tek çıkarım bilica yı Lugano yu yerlşerde süründürmesidir teslim olmuyor sonuna kadar kovalıyor ihtiyacımız vardı Fener maçında golünüde çaktı ağızlarınada sı.....tı sizde biliyorrsunuz Pazar günüde ihtiyacımız var,seneyede,2 maç oynamadı gördük takımın halini Eskişehir ve A.Gücü maçlarında)
Abi ben umut Gitsin taraftarı değilim.
Tek demek İstediğim umut tek santrofor oynarsa yandık.
Biliyorum cok kosuyor defansı da cok yoruyor bunlar tamam güzel ama bize birde şöyle kaleye vurmayı seven isabetli vuran ve cogunu da gol yapan yetenekliş bir forvetımız olsa kötü mü olur .. zaten Umutun Takımdan gitmeyeceği kesin fakat sadece umutla yetınırsek şampiyon olamayız unutmayalım bu gercegi gol atma yetenegi yok çünki ...
ve inanıyorum seneye A kalite bir forvet alıp güzel bi kadro kuracağız olması gereken de budur zaten ..
Yorum
-
Kardeşim,Umutun yanına santrafor koyarsan o zaman Alanzinho nerede oynayacak orta sahadaki sayısal üstünlüğümüz nerede kalacak tek santrafor çağdaş futbolun gereğidir her takım tek santrafor oynar ancak 2.lig takımlarıyla filan oynarken ancak 2 olabilir.İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben umut Gitsin taraftarı değilim.
Tek demek İstediğim umut tek santrofor oynarsa yandık.
Biliyorum cok kosuyor defansı da cok yoruyor bunlar tamam güzel ama bize birde şöyle kaleye vurmayı seven isabetli vuran ve cogunu da gol yapan yetenekliş bir forvetımız olsa kötü mü olur .. zaten Umutun Takımdan gitmeyeceği kesin fakat sadece umutla yetınırsek şampiyon olamayız unutmayalım bu gercegi gol atma yetenegi yok çünki ...
ve inanıyorum seneye A kalite bir forvet alıp güzel bi kadro kuracağız olması gereken de budur zaten ..
Yorum
-
Sabah kalkdığımda maça gitmek gibi bir düşüncem yoktu.Saat 15.00 sularında arkadaşla fener maçını gidip gidemeyi düşünürken.Birden kendimizi yola attık.Futbol olarak inanılmaz sıkıcı bir maç oldu.Ama o kadar Trabzonluyu bir arada görmek ve maç sonunda ki horon herşeye değdi.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Seninle tanışmakta çok güzeldi kardeşim. O kadar dedim sana hastaneye girelim diye laz damarın aldı inat ettin gitmedin. Neyse ki evdekilere sökmemiş inadın.İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben buradan öncelikle ahmet abi ve murat kardesıme ayrıca tesukkurlerimi sunuyorum sizlerle tanısmak cok guzeldi mac sonrası eve geldigimde hastaneye kaldırdılar benı doktor bayandı mac içinmi hasta oldun dediginde Trabzonspor askı için hasta oldum dedıgımde güldü doktor suan yatakdan zorlukla yazıyorum sizlere

Çok, çok geçmiş olsun.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Yattara'nın formasında neden Trabzonspor ambleminin rengi farklı idi bilen var mı açık maviydi galiba..
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=4382
Burdaki fotoğraflarda var.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
bana kalırsa stadyum ısıkları yansımıstır forma uzerındeİlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın formasında neden Trabzonspor ambleminin rengi farklı idi bilen var mı açık maviydi galiba..
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=4382
Burdaki fotoğraflarda var..Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
Maçı izleyenler bu Denizli'nin bir ay önceden düştüğü kesinleşen bir takım,TS'unda 9 maç gol yemeyen ve şampiyonluğa oynayan fb'ye 3 gol atan bir takım olduğuna inanması mümkün değildi.Hele hele daha maçın başı denebilecek bir zamanda kornerden bulduğu gol ile rahatlayıp ligdeki olumsuz durumuna bakmayan üstelik hafta içi bir günün sonunda kimsenin bu stad buraya niçin yapıldı sorusuna yanıt veremediği bir mekanı dolduran taraftarına güzel bir futbol resitali sunmasını bekleyen TS'u tanımanın imkanı yoktu.
Şenol Hoca maç başında yaptığı kadro değişiklikleri ile sanki bir yerlere mesaj verme gayesindeydi.Eğer bu mesaj ''İşte gördünüz,sizin yedek kulübenizi oluşturan malzemenin kalitesi bu.Buna rağmen sağda solda 2-3 takviye ile seneye şampiyonuz diye üflemeye devam ederseniz bunun sorumluluğu bana ait olmaz.'' idiyse bu takıma eyvallah.Yoksa sadece kupa yorgunu ve sakat olduğu gerekçesi ile bir kaç as oyuncu kesilip yedeklere şans verilmesi amaçlandıysa o zaman iş kötü. Görüldü ki takımın as oyuncularından sadece bir kaçı kenarda oturduğunda TS ile DS arasındaki fark bir harf mesafesinde.Erken gol yemesine rağmen DS hiç bozulmayıp oyunda hakimiyeti eline geçirdi ve daha ilk yarım saatte beraberliğide buluverdi. Allahtan oyuna sonradan dahil olan Murat Tosun'un jeneriklik golü geldide taraftar 3 puan ile kendini teselli edebildi.
Dört gün önce alınan kupa,bu kupaya düzenlenen eğlencelerin dozu ile oyuncuları böyle bir lig maçına motive etmek ne kadar mümkündü orasıda tartışılabilir.Ama yinede ben Şenol Hoca'nın maç sonu açıklamaları ile bir parça olsun rahatladığımı ifade edebilirim.Takımın hocası oyundan memnun olmadığını ve Ts'un böyle kötü bir futbol ortaya koymasının maazeretinin olamayacağını ifade ederek ilerisi için umutvar olmamızı sağladı.
Ez cümle dünkü maç bir ölçü olmayabilir ancak TS takımıda üç gün ara ile bu kadar farklı futbol oynayamaz.
Seneye şampiyonluk hedefleniyor ise bu iş öyle 2-3 takviye ile olamaz.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

valla hasta yatagımdan takıp edıyorum forumu doktor gece fena dagıttı beni
Yorum