Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umutunda teofilonun da bu takımda yeri yok. İkisinden de ne yedek olur nede as. Kimseyi savunmanın bir alemi yok. Teofilo çok yavaş , hantal. Bize çuk oturacak forvet lazım. 3-5 yıl alışmasını bekleyeceğimzi adam değil.. Ben forvetin çok da fazla uyum sürecinde zorlanacağına inanmam. Pozisyona girersin , ya atarsın ya atamazsın. İyi forvet 1 olmasa bile 2 de atar.

Umutu bu takımda tutmanın bir alemi yok. Yedek olarak kalır diyorsunuz da bu adam şuanda kaptanken banko yedeğe çektiğimizde bu mücadelesini aynı dirençle gösterebilecek mi acaba ?

Ayrıca yedek forvet neden bulundurulur ? Sıkıştığımız anlarda oyuna girip gol atması , as forvet cezalı yada sakat olduğunda onun yerini tutması için değilmi ?

Umut 33 maç oynadı 10-11 golü var ligde. Yedek olsa kaç atabilir ?

Yedekte olsa işimize yaramaz.

Teo da yaramaz. Bize en az 2 adam gibi forvet lazım. Diğer mevkiler için birşey demiyorum ama 2 forvet kesinlikle ve kesinlikle şart.. Ne klübede , ne sahada umutun da teonun da bir işi yok !

Umut ve teo .. İkisinden birisi seneye ilk 11 de olursa , Kombine almayacağım.. Ve bu şartlarda kombine almayacak en az 10 insan tanıyorum.
    Yazdıklarınızda haklı da olsanız, en son cümleniz bence çok çok yanlış.

Biz her halükarda takımımızı desteklememiz lazım. Zaten son cümlenizi uygulamaya geçme vakti yaklaştıkca siz de yavaş yavaş vazgeçeceksiniz bu düşünceden.

Biz takımımıza gönülden bağlıyız.

Örneğin ben, Urfa'ya gitmek için patrondan izin alamayınca kendime Olimpiyattaki Denizli maçını hedef seçtim. Bir önceki gece hiç uyumamış olmama, sabah evden 7:30'da çıkıp 1.5 saat yolculuktan sonra 9:00-18:30 mesaisini yaptıktan sonra yine 1.5 saatlik yolculukla Olimpiyat'a maça gittim.

Hem de şu anki işyerimden 2, eski işyerimden 3 kişiyi de gaza getirdim. Şu anki işyerimdeki arkadaşlardan biri de ömründe hiç maça gitmemiş Denizli'li biriydi.

Maçtan sonra 2 saatlik daha yol teperek gece tam 24'de eve vardım. Tüm ev halkı uyuyordu. 19 aylık oğlumu dün akşam sadece uyurken görebildim. Bu sabah da yine 07:30'da çıktım evden, yine herkes uyuyordu....

Niyeydi tüm bunlar. Dün muhteşem bir forvetimiz mi vardı da bu kadar zorlu koşullarda maça gittik.

Tabii ki hayır.

Biz bu renklere gönülden bağlıyız. Bu bağ kopmaz, kopamaz.
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Ferhat,Sezer ve Ceyhunun kesinlikle gönderilmesi lazım..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• gittiğim maçlar içinde en sıkıcı olanı bu maçtı,
        büyük iddialar peşinde değiliz, takım yorgun, kadroda eksik var vs......
        hayalimin çok gerisinde bi maç izledim.
        olduğum tarafta ayağa kalmayın göremiyoruz diyenler ve ayağa kalmayan fenerli olsun diyenlerin arasında kaldım ne yapsam olmuyor
        murat'ın golü muhteşemdi top ayağından çıkarken işte bu goldür dedim, inş. bu gollerin devamını görürüz. yolu açık olsun.
        maçın sonunda kolbastı bekliyordum o da olmadı boynu bükük eve döndüm

stada gidiş gelişte bordo mavi ile süslenmiş araçlar o bunaltıcı trafiğe rağmen insana sabır veriyordu.

Yorum

• Yorum

• Teşekkürler TRABZONSPOR...
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• bugune kadarki en sıkıcı mactı kendı adıma birde oyunun sonunda tribüne gelmeden direk soyunma odalarına gitmeleri cabasi
              SENİNLEYİZ EVELALLAH 41 KERE MAŞALLAH
              Feyzullah YILMAZ
              61 caykarali

Yorum

• o kadar reklam yapıldı, bende kendimi inandırmışım maç şölen havasında geçecek diye maç bitti futbolcular çekip gittiler, tribünlere gelmediler.
                oysaki günlerdi maçın hayalni kuruyordum, maçtan galip ayrılmışız kupayı beraber kutlasaydk.
                neyse vardır bi bildikleri.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

... ve en sonunda kolundan tutup "yahu ben seni tanıyorum bi dur" diye durdurup "abi nereden tanıcaksın ya" gibisinden bir tepki ile kurtulunca "ulen sen Hasan değil misin?" diye seslendiğimde dönüp "evet abi de sen kimsin" diye söylediğinde "ben İlhan" dediğim an "vayy ilhan abi" diyen Hasan Zaimoğlu'nu da canlı kanlı gördüm.

...
                  ben orada yıkıldım arkamdan uzanan bir kol atılan bir laf beni şaşırttı. döndüm bir baktım artist gibi saçları dikilmiş bi deliganlı. dedim içimden ne oluyoruz hemşerim beni tanıyan bir sima ama benim tanıyamama hastalığım birleşince ortaya hayli komedi bir durum çıktı . alelacele bir konuşma oldu ama iyiki oldu evet ula ben Hasan sende bizim forum yöneticisi İlhan ayak üstüde olsa tanışmak güzeldi (:
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• Maçı canlı izledim dün , Murat Tosun gerçekten kaliteli bir santrafor bunu anladım. Top tutuşu , dağıtışı ve attığı muhteşem gol ile bence oynadığı süreyi çok iyi değerlendirdi. Ayrıca boyu da çok uzun , hava toplarındada etkili olacaktır.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ben buradan öncelikle ahmet abi ve murat kardesıme ayrıca tesukkurlerimi sunuyorum sizlerle tanısmak cok guzeldi mac sonrası eve geldigimde hastaneye kaldırdılar benı doktor bayandı mac içinmi hasta oldun dediginde Trabzonspor askı için hasta oldum dedıgımde güldü doktor suan yatakdan zorlukla yazıyorum sizlere
                      En son Murat SİSMAN tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 14:22.
                      Liverpool FC Trabzonspor
                      Steven Gerrard

Yorum

• Kupa'nın İstanbul'a getirilmesinin sebebini anlayan var mı?

Sadece orda durmak için getirdilerse seyirci onu resimlerde de görebilir. Önemli olan kupayı alıp şöyle bir tribün turu atmak. Ve maç sonunda çekip gitmeleri de hoş olmamış.

Bunları arkadaşları Umut'u yuhalayanlara bir tepki olarak nitelendiriyorum.

Yorum

• yarı taraftarımız yattara için orayı doldurdugunu tahmin ediyorum
                          Liverpool FC Trabzonspor
                          Steven Gerrard

Yorum

• Bu macta oyunculardan fazla birsey beklememek lazimdi. 1 hafta boyunca kupa sampiyonlugu kutlandi nekadar konsantre olabilirsin ki ?? rakip desen zaten denizlispor felan.

Yorum yapmaya gerek yok yani.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Acilen yollarımı ayıracağım topçular Ferhat, Cale, Sezer, Teofilo, Gabriç, Song, Sylvia
                              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• her maçta olduğu gibi bu maçada abim yüzünden gidemedim ama okumalarıma göre çok güzel şeyler yaşanmış
                                ama çok güzel bi maçtı gollerde ole tebrikler
                                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X