İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Biz her halükarda takımımızı desteklememiz lazım. Zaten son cümlenizi uygulamaya geçme vakti yaklaştıkca siz de yavaş yavaş vazgeçeceksiniz bu düşünceden.
Biz takımımıza gönülden bağlıyız.
Örneğin ben, Urfa'ya gitmek için patrondan izin alamayınca kendime Olimpiyattaki Denizli maçını hedef seçtim. Bir önceki gece hiç uyumamış olmama, sabah evden 7:30'da çıkıp 1.5 saat yolculuktan sonra 9:00-18:30 mesaisini yaptıktan sonra yine 1.5 saatlik yolculukla Olimpiyat'a maça gittim.
Hem de şu anki işyerimden 2, eski işyerimden 3 kişiyi de gaza getirdim. Şu anki işyerimdeki arkadaşlardan biri de ömründe hiç maça gitmemiş Denizli'li biriydi.
Maçtan sonra 2 saatlik daha yol teperek gece tam 24'de eve vardım. Tüm ev halkı uyuyordu. 19 aylık oğlumu dün akşam sadece uyurken görebildim. Bu sabah da yine 07:30'da çıktım evden, yine herkes uyuyordu....
Niyeydi tüm bunlar. Dün muhteşem bir forvetimiz mi vardı da bu kadar zorlu koşullarda maça gittik.
Tabii ki hayır.
Biz bu renklere gönülden bağlıyız. Bu bağ kopmaz, kopamaz.

?

arkamdan uzanan bir kol atılan bir laf beni şaşırttı. döndüm bir baktım artist gibi saçları dikilmiş bi deliganlı. dedim içimden ne oluyoruz hemşerim
Yorum