Adam gibi bir forvetimiz olsa Colman bu ligi asist krallığında açık ara önce bitirir. Adam resmen resital sunuyor attığı milimetrik paslarla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
bu takima super kalitede bir ön libero lazim..takima cok buyuk hava verir..aurello olsa tadindan yenmeztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Kusura bakma yanlis anlamisim demekİlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkara değil alt taraf diye bağırdık.
Yanımdaki de Yattara diye bağırıyodu o sırada
Onur Recep Kivrak
Yorum
-
Çıplak gözle izleyince bir kez daha anlaşılıyor ki,Colman bu takımın her şeyi.
Serkan her zaman ki gibi çok mücade etti,neredeyse hiç durmadı.
Alanzinho kendini eğlenceye fazla kaptırmış anlaşılan
Ha birde kendi bacağına sıkma konusunda ihtisas yapmış Trabzonspor taraftarını da es geçmeyelim.
3 gün önce bizi deli gibi sevindiren topçulara sövmeye yuhlamaya devam.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Bendeki resimler burda...
Daha sonra tek tek yorumlarız
Şimdi yatıyorum
http://www.facebook.com/album.php?aid=171594&id=666120771&saved#!/photo.php?pid=3894111&id=666120771Facebook'taki gönderileri, fotoğrafları ve daha fazlasını gör.
Yorum
-
ben bu maça sadece 5 yaşındaki yiğenimi götürmek için gittim.zaten maçı soru sormaktan pek izlemtmedi ama izlenebilecek pekde bişe yoktu
ginede yendiğimiz için mutluyum en azından çocuk geldiğimizde yendik diyo evdekilere.güzel bi akşamdı benim için gelen her renkdaşıma teşekkürler
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Colman'ın yanına Aurelio'yu önüne Fatih Tekke'yi koy Fatih en az 20 atsın, Colman en az 15 asist yapsın.İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi bir forvetimiz olsa Colman bu ligi asist krallığında açık ara önce bitirir. Adam resmen resital sunuyor attığı milimetrik paslarla.
Yorum
-
Alan kupa sarhoşuİlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıplak gözle izleyince bir kez daha anlaşılıyor ki,Colman bu takımın her şeyi.
Serkan her zaman ki gibi çok mücade etti,neredeyse hiç durmadı.
Alanzinho kendini eğlenceye fazla kaptırmış anlaşılan
Ha birde kendi bacağına sıkma konusunda ihtisas yapmış Trabzonspor taraftarını da es geçmeyelim.
3 gün önce bizi deli gibi sevindiren topçulara sövmeye yuhlamaya devam.
sanki kırda plastik topla oynuyor
#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Maçtan yeni geldim.Herkes rahattı,kimse maçı ciddiye almamış ama yine çok şükür 2:1 aldık maçı.Haftaiçi olmasına ragmen stadı dolduran taraftara helal olsun.Görevlerini yerine getirdiler.Yattara uzun bir zmandan sonra tekrar ilk 11 de başladı ve olumlu işlerde yaptı.Maç eksigi ve heyecan vardı.Seneye ondan çok şeyler bekliyoruz.Maçta meşale yakanları burdan kınıyorum.Külübümüz yine binlerce Ytl ceza ödeyecek.Taraftar dedigin katkı yapar ama zarar vermez.
Yorum
-
Şu takıma gerçek bir santrafor lazım. Baroş gibi biri mesela. Yoksa işimiz çok zor. Milletin giremediği tonla pozisyona gir ama sonuç hüsran.
Umut yine saç baş yoldurttu. Mücadele iyi pozisyona girme iyi ama gerisi felaket.
Teo'dan ben artık ümitli değilim. Yavaş, pozisyon alamıyor, ofsaytta sürekli bir türlü oyuna giremiyor, güçsüz...
Ferhat'ı bırakın Trabzonspor'da oynatmayı süperligte oynatmam.
Sezer bu takımın topçusu değil.
Seneye sağlam bir kaç takviyeyle bu takım bomba gibi olur ama transferlerler nokta atışı olacak. Teo'yu gördükçe de korkmuyor değilim açıkçası.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
çok para verdik diye oynatmak zorunda olduğumuz teo'nun arkasındaydı daha önce malesef:/İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat süpersin. attığın golü geçtim, o nasıl adam geçiş öyle...o nasıl paslar...o nasıl teknik...daha nönce neredeydin?
Yorum
-
Üst üste 4.maçımdı Trabzonsporumuzu desteklemek için gel gör ki o kadar zulüm çekmeye değmedi bugün ki maç.Eğlence olsun futbol olsun doyurmadı tam manasıyla.Doğunun da batının da alt tarafları sessizdi.Taraftar olarak tam organizeyşın olmadı.Yine GG'nin sesi çıktı bide Batı tribününde bir grubun çok uzaktılar kimler olduğunu hissedemedim ama bütün olimpiyat maçlarına gittim ilk defa Batı tribününü bu kadar dolu gördüm.Gelen herkesin ayağına sağlık.aynen aynen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum