Ya Sayın Başkan bir sus Allah aşkına ya bir sus ya ortalığı bulandırmanın ne manası var şimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
1- barışa çok ama çok büyük haksızlık yapılıyor
2- ferhat ve sezer ile şampiyonluğa oynayacak bir takım düşünemiyorum bu arkadaşlar iyi olabilirler ama kesinlikle şampiyonluğa oynayacak bir takımın futbolcusu olamazlar
3- tosuna niye hiç şans vermedik hocam bu maçta yerinde oynamadığı halde görevini yaptı burak yerine bazı maçlar murat denenemezmiydi
4- yattarasız bir kanat düşünemiyorum hazır olmayan bir yattara bugün 2 asist yaptı resmen ama değerlendiremedik
5- feyyaz gerekeni söyledi umut ayak içi ne demek bilmiyor ve bende ekliyorum bütün iyi niyetine rağmen ayak içini bilmediğigibi top stop etmeyi, kaleye sırtı dönük oynamayı ve top sürmeyi beceremiyor bakın bilmiyor demiyorum beceremiyor diyorum yeteneği bu kadar bu adamın
6- stoperler iyi siz beklere bakın bence stoper değil bek ve ön libero ve forvet oğlu forvet lazım 4 transfer
kazanmasını bildik tebriklerUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
hangi kamera dan gördün onu gerçekten merak ettiğimden soruyorum çünkü top atılırken muratı çeken bir kamera yokİlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat'ın attığı gol ofsayt.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
aynen katılıyorum ayrıca bu egemen 100 yıl top oynasa kendini geliştiremez.. ceyhun ise ısrarla yokolup gitmekte diretiyor.. son sözüm umuta... ilk yarı kacan o gollerde daha topu alırken suratından belliydi gol filan atamayacağı. Umut bu takımın 3 forvetinden yada 4 forvetinden biri olabilir ama kesinlikle bu takımın vazgeçilmez forveti değildir..umarım seneye bu yanlıştan dönülür.İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçtan sonra rahatlıkla şunları söyleyebiliriz;
Ferhat ve Sezer'in bu takımda yeri yok.
Özellikle Selcuk olmadığından dolayı ortasahadan top cıkarmakta cok zorlandık. 2 yıldır oyun kuramayan stoperler ile oynuyoruz.
Yattara'nın ölüsü bu takımda oynar.
Takımda isteksizlik var inşallah fb maçına yansımaz.
Oyun kurmayı bilen bir stopere ihtiyacımız var.
Yorum
-
Canlı yayında farketmedim ama daha sonra özetleri izleyince, Murat ofsayttan çıkıp topu alıyor.İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi kamera dan gördün onu gerçekten merak ettiğimden soruyorum çünkü top atılırken muratı çeken bir kamera yok
Özetlerde izledim.
Ofsayt kamerasında var görüntü.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
bu takımda umut kalmalı yedek yada değil mutlaka kalmalı..alacağımız muhtemel forvet iyi çıkmadığı zaman ne yapacağız o zaman..aynı hüseyin ceyhun karşılaştırması gibi umut yeni gelecek forvet karşılaştırması mı yapacağız. bunu yaparken " lan umut bile daha iyiydi" cümleleri kurup kendimizimi tatmin edeceğiz.. ceyhunun olduğu bölgede takım içinde oynayacak çok topçu var. ama forvet kısmınde oynayacak olan oyuncunun tek özelliği vardır p da forvet olmasıdır.
adam gol atar alkışlanır atamaz dünyanın küfrünü yer..o zaman bizde bir problem var sanırım...
Yorum
-
Bu Urfa işi de çok abartıldı gibime geliyor.İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle63.dakikada önemli bir pozisyona girdiğimiz için urfa tezahuratını doğru dürüst yapamadık...
Teşekkür ettik bitti.
Maçlarda da 63. dakika kutlaması yapmaya gerek yok bence.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Ankara değil alt taraf diye bağırdık.İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Macta Taraftarlarimiz Ankara Ankara diye tezahüratta bulundu. Acaba neden?
Yanımdaki de Yattara diye bağırıyodu o sırada
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
eve yeni geldim. çok sıkıcı bir maçtı. taraftarımız bana göre vasatı aşamadı . nedeni ise organize olamamak. alt taraf üst taraf sağ taraf sol taraf demeyle bi 45 dakika geçirdik ve 2. yarı kendimi çekirdekçilerin içinde ( doğu alt kısım ) buldum
neyseki maç sonu havaalanına gittim takımdan 3 5 tane poz yakaladım inşallah yarın okuldan sonra paylaşacağım.
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum