Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Murat Tosun´u acaip begendim... harika oynadi Masallah... ener macinda oynarmi bilemicem... yaparmi senol hoca acep ???

birde Braga...
    topu her ayagian aldiginda icimi bi korku sariyordu macta... ama rahat mac oyuncusu gibime geldi kendisi.. .kritik maclarda is yaparmi bielemem ???
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Bu hakem de nedir yahu ?
      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Sezer'le takım 10 kişi oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman maçın yıldızı
          Bencede ve Girayda fena değildi.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ferhat sezer ve burağı bu takımda tutarlarsa yuh olsun
            bunlara birde ceyhunu ekliyor ve aklisliyorum
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Murat Tosun´u acaip begendim... harika oynadi Masallah... ener macinda oynarmi bilemicem... yaparmi senol hoca acep ???

birde Braga...
              topu her ayagian aldiginda icimi bi korku sariyordu macta... ama rahat mac oyuncusu gibime geldi kendisi.. .kritik maclarda is yaparmi bielemem ???
              Braga sahanın en iyisiydi.Ben de çok beğendim.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• yönetici arkadaslar fb macinin kilidini kaldirirlarsa iyi olcak
                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Arkadaşlar şimdilik futbolcularımızı eleştirmeyi bıraksak ?

Yorum

• Maçın yıldızı anketinide açalım bi zahmet.

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok yaav..

teo umuttan 2 kat faydalıydı oynadığı 40 dakkada bile .. en azından attı adam umut ne yaptı .. dünyanın pozisyonuna girip harcıyor beyefendi ...
                      umut ingilizce öğreneceğine önce gol nasıl atılır onu öğrensin
                      yok yaav.ne dersin ingilizce mi ögreniyormus,kötü mü yapiyor tüh, bilseydi senin kizacagini.bu teo umut varken bu takimda sans bulamaz.adam 60 model alman tanki gibi masallah.6 ay top oynamiyor son yarim saat oyuna girmis kosmaktan aciz.
                      iho istifa.

Yorum

• yahu şu teo bir gol atsaydı ya

Yorum

• hep Cale nin takımda kalması gerektiğin savunup duruyorum ya bugün ne kadar haklı olduğumu gördüm.Ferhat la olmaz bu iş..Cağlar alıncaksa Ferhatın yerıne alınmalı...
                          Sezere gelince...bu adamın oynayabılecegı en ust klup Sivasspor hakikaten..Daha ötesi olamaz..Trabzonspora yakışmıyor maalesef..
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Her ne kadar bize yakışmasa da kötünün iyisi olan lig beşinciliğimiz hayırlı olsun...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Umut'a okadar yıl dayandık 'teo' yada sabırlı olmalıyız. Önümüzdeki sezon Yattara ile birlikte gollerini sıralayacaktır.
                              Ama malesef ''sabır'' denen şey bizim taraftarımızda yok ve işte bu yüzden her sene takımdan o gitsin bu gitsin diyerek takımın şampiyonluk özlemini arttırıyoruz.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Murat Tosun iyi bir Futbolcu. Bunu Güzel bir Gol atti diye demiyorum. Ferhat bugün fena degildi. Ama TS her Maca gecen haftaki FB macinin ciddiyetiyle cikmazsa bi yere varamayiz. Adam Kanser olurbu Futbolla. Biliyoruz daha iyi oynayabiliyolar ama oynamayinca deli oluyorum. Özellikle Denizli de sinir ediciydi bugün. 30 hafta oynamaya gel TS ye karsi Aslan kesil. Adamlar ne hata yapiyor ne top kaybediyor..
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X