20000 , 30000 arası taraftar gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
Bügün 4 kişiyle birlikte olimpiyattayız .. Dün 2 gibi aldık biletleri yoğunluk nasıl dedim baya iyi dedi , ekranada baktım sarı gözüken yerler satılmış dedi gerçekten baya satılmış doğu tarafından .. kalearkasındanda satılmış az biraz galiba onlarda bizim taraftarlar ..Dozer CemiL
Yorum
-
Bizimdir tabi Denizli taraftarının gelecek hali yok ya.İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBügün 4 kişiyle birlikte olimpiyattayız .. Dün 2 gibi aldık biletleri yoğunluk nasıl dedim baya iyi dedi , ekranada baktım sarı gözüken yerler satılmış dedi gerçekten baya satılmış doğu tarafından .. kalearkasındanda satılmış az biraz galiba onlarda bizim taraftarlar ..
Yorum
-
istanbul'da bulunan taraftarımızın da hakkı maç izlemek ama bizi de düşünün onca kombine aldık bu sene 2 maç manisa ve denizli maçı istanbul'da oynanıyor yönetimin çok büyük eksiği var bu konuda Trabzon'da bu konuda çok şikayet var herkes kombine aldık seyretmek bizimde hakkımız diyor hepside haklı yapacak bir şey yok ama olmadı hemde hiç olmadı bu iş
Vakfıkebirliler Grubu Başkanı Murat Günaydın
Yorum
-
buca geldi kafkaf yada altayda gelirse seneye manisa maçı ile beraber üç maç izlerizİlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldakiler çok şanslısınız trabzonspor ha bire oraya geliyo
Denizlinin düşmesine üzüldüm hem deplasmana gidip maç seyrediyorduk izmirden hemde bizi gerçekten iyi karşılıyorlardı geçen deplasman gayet iyidi bizim için
İstanbulda artık iyi bir how bekliyoruz Sezonuda kadıköyde güzel bir showla bitiririz Bazıları 3 gol yemesine rağmen yeni rekorlar icad edip ligde bilemem kaç maçtır gol yemiyormuş vs Şenol güneşin 1112 dk lık rekorunu kıracakmış pehhhhhhhhhh Volkan a ancak 112 armak kalır bence yine poposuya tutmaya çalıştığı topu çıkarttırmak için
))))))))))))
Yorum
-
ilk maçta güzel görüntüler vardı.inşallah taraftarımız sağduyulu davranır...İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizlispor taraftarı da ufak çaplı bir deplasman yapacak 1 yada 2 otobüs taraftar gelecek..
Yorum
-
Bizimkiler simdiİlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk maçta güzel görüntüler vardı.inşallah taraftarımız sağduyulu davranır...
Yar saclarin lüle lüle. Denizli sana güle güle'yi söyler
Yorum
-
Abi Mecidiyeköyden saat 17de ufak bir otobüs kaldırıyoruz biz üniversiteden arkadaşlarla.İlk olarak Ümit Tekşan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞişli'den akşam saat 17:00'da çıkacam. Yetişebilirmiyim bilmiyorum, Mecidiyeköy'den otobüs kalkacakmı bilen varmı.? Otobüs kalkmazsa burdan nasıl giderim.? birde eğer bu civardan gidecek varsa mecidiyeköyde buluşur beraber gideriz.
Ayakta falan gelmeye razı iseniz bize katılabilirsiniz...
Yorum
-
İlk maçta adamlar paso bize bordo mavi çektirdiler. Bizde benzer şekilde karşılamalıyız.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum