Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20000 , 30000 arası taraftar gelir.

Yorum

• 20bini geçerse çok bile. Bilet fiyatları gereksiz şekilde pahalı.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bügün 4 kişiyle birlikte olimpiyattayız .. Dün 2 gibi aldık biletleri yoğunluk nasıl dedim baya iyi dedi , ekranada baktım sarı gözüken yerler satılmış dedi gerçekten baya satılmış doğu tarafından .. kalearkasındanda satılmış az biraz galiba onlarda bizim taraftarlar ..
        Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bügün 4 kişiyle birlikte olimpiyattayız .. Dün 2 gibi aldık biletleri yoğunluk nasıl dedim baya iyi dedi , ekranada baktım sarı gözüken yerler satılmış dedi gerçekten baya satılmış doğu tarafından .. kalearkasındanda satılmış az biraz galiba onlarda bizim taraftarlar ..
          Bizimdir tabi Denizli taraftarının gelecek hali yok ya.

Yorum

• istanbul'da bulunan taraftarımızın da hakkı maç izlemek ama bizi de düşünün onca kombine aldık bu sene 2 maç manisa ve denizli maçı istanbul'da oynanıyor yönetimin çok büyük eksiği var bu konuda Trabzon'da bu konuda çok şikayet var herkes kombine aldık seyretmek bizimde hakkımız diyor hepside haklı yapacak bir şey yok ama olmadı hemde hiç olmadı bu iş
            Vakfıkebirliler Grubu Başkanı Murat Günaydın

Yorum

• ligde ununu eleyip eleğini asmış bir takımın istanbulda 30.000 kişi önünde maçını oynaması bile harika bişe .ama bizim için yetmez .en az 40.000 kişi olmalıyız...

Yorum

• Bu maçta ev sahibi ekip konumundayız. Yönetimin yerinde ben olsam, bilet fiyatlarını 1 TL yapar o stadı doldururdum. O zaman gör sen çoşkuyu. Gidesi olmayan bile gider maça bu şekil. Kupa çoşkusu, sevinci hat safhaya çıkardı.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Denizlispor taraftarı da ufak çaplı bir deplasman yapacak 1 yada 2 otobüs taraftar gelecek..

Yorum

• İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbuldakiler çok şanslısınız trabzonspor ha bire oraya geliyo
                    buca geldi kafkaf yada altayda gelirse seneye manisa maçı ile beraber üç maç izleriz Denizlinin düşmesine üzüldüm hem deplasmana gidip maç seyrediyorduk izmirden hemde bizi gerçekten iyi karşılıyorlardı geçen deplasman gayet iyidi bizim için
                    İstanbulda artık iyi bir how bekliyoruz Sezonuda kadıköyde güzel bir showla bitiririz Bazıları 3 gol yemesine rağmen yeni rekorlar icad edip ligde bilemem kaç maçtır gol yemiyormuş vs Şenol güneşin 1112 dk lık rekorunu kıracakmış pehhhhhhhhhh Volkan a ancak 112 armak kalır bence yine poposuya tutmaya çalıştığı topu çıkarttırmak için ))))))))))))

Yorum

• Evdeki hesap çarşıya uymadı, Olimpiyata gidemiyorum..

Giden arkadaşların takımı en iyi şekilde destekleyeceğinden hiç şüphem yok inşallah güzel futbol oynarız vede kazanırız..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Denizlispor taraftarı da ufak çaplı bir deplasman yapacak 1 yada 2 otobüs taraftar gelecek..
                        ilk maçta güzel görüntüler vardı.inşallah taraftarımız sağduyulu davranır...

Yorum

• Şişli'den akşam saat 17:00'da çıkacam. Yetişebilirmiyim bilmiyorum, Mecidiyeköy'den otobüs kalkacakmı bilen varmı.? Otobüs kalkmazsa burdan nasıl giderim.? birde eğer bu civardan gidecek varsa mecidiyeköyde buluşur beraber gideriz.
                          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk maçta güzel görüntüler vardı.inşallah taraftarımız sağduyulu davranır...
                            Bizimkiler simdi

Yar saclarin lüle lüle. Denizli sana güle güle'yi söyler

Yorum

• İlk olarak Ümit Tekşan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şişli'den akşam saat 17:00'da çıkacam. Yetişebilirmiyim bilmiyorum, Mecidiyeköy'den otobüs kalkacakmı bilen varmı.? Otobüs kalkmazsa burdan nasıl giderim.? birde eğer bu civardan gidecek varsa mecidiyeköyde buluşur beraber gideriz.
                              Abi Mecidiyeköyden saat 17de ufak bir otobüs kaldırıyoruz biz üniversiteden arkadaşlarla.
                              Ayakta falan gelmeye razı iseniz bize katılabilirsiniz...

Yorum

• İlk maçta adamlar paso bize bordo mavi çektirdiler. Bizde benzer şekilde karşılamalıyız.
                                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X