Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ferhat,Sezer,Barış,Yattara,Teofilo ve Murat oynamalılar.Oynayacaklar inşallah.

Orada olacağım.

Şimdi gideyim de bilet alayım.
    Més Que Un Club

Yorum

• Salı günü Matematik son yazılım olması sebebiyle organizasyondan vazgeçtim. Kısmet olmadı yine olimpiyata gitmek.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sylva-Song Giray Egemen Cale- Yattara serkan colman Gabric-Alan-Teo insallah böyle cikariz
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yattara ve Teo'yu 90dk izlesek çok iyi olurdu be.

Yorum

• ofansiv alanimizi söyle görsek ne güzel olur

---Teofilo-----Murat---
            ----------------------
            ---------Baris---------
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sezon başı kampı sırasında Standard Liege ile oynanan hazırlık müsabakasında sakatlanan ve sonrasında ameliyat olan oyuncumuz İbrahima Yattara sahalara dönüyor.

Yattara aylar sonra yarın takımımızın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Denizlispor ile yapacağı maça ilk onbirde başlayacak. Böylelikle stadyumu dolduracak olan taraftarlarımız kupa coşkusuyla birlikte Yattara’ya da tekrar kavuşmuş olacaklar.

Resmi Site

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezon başı kampı sırasında Standard Liege ile oynanan hazırlık müsabakasında sakatlanan ve sonrasında ameliyat olan oyuncumuz İbrahima Yattara sahalara dönüyor.

Yattara aylar sonra yarın takımımızın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Denizlispor ile yapacağı maça ilk onbirde başlayacak. Böylelikle stadyumu dolduracak olan taraftarlarımız kupa coşkusuyla birlikte Yattara’ya da tekrar kavuşmuş olacaklar.

Resmi Site

resmi siteden böyle bir duyuru yapılması çok ilginç..Resmi siteden çok haber sitesine benziyor..
                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resmi siteden böyle bir duyuru yapılması çok ilginç..Resmi siteden çok haber sitesine benziyor..
                  Senol günes ilk 11 i aciklamistir,anormal bir durum yok bence.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon başı kampı sırasında Standard Liege ile oynanan hazırlık müsabakasında sakatlanan ve sonrasında ameliyat olan oyuncumuz İbrahima Yattara sahalara dönüyor.

Resmi Site

anlaşılan yönetim tribünlere oynuyor
                    ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senol günes ilk 11 i aciklamistir,anormal bir durum yok bence.
                      Anormal olan işte ilk 11 açıklansa bile sadece Yattara ismi geçmesi...Taraftar çekmek için yapılan birşey..
                      İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Muhtemel 11 :

Tolga - Serkan, Giray, Egemen, Ferhat - Gabric, Ceyhun, Sezer, Barış - Alanzinho (Yattara), Teofilo

SAKAT: Tayfun

CEZALI: Yok

09.05.2010
                        Kaynak : DHA

Yorum

• Yönetimin açıklaması maça gelin demek..

İşi biliyorlar. Yattara var gelin bizde para kazanalım..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapma ihsanim,takimdan ayrilan bir kaleciyi nasil kaleye koyarsin?

Kadro söyle olsa iyi olur;

tolga
                            song giray egemen cale
                            serkan colman engin baris
                            teofilo murat tosun
                            zaten gidici abi ondan koyardim kaleye.
                            tolga yillardir torpille takimda tutuluyor. ilk takimdan gitmesi gerekenlerden biridir tolga bana göre

Yorum

• Bu ne yahu? Maça 11'de başlayacak adamın resmi siteden haber edildiğini de ilk defa görüyorum..

Neyse, İbrahim Yattara ooooo ooooo, İbrahim Yattara oooooo oooooooo.

Yattara, fenerin ....... ...

Fener'i Kadıköy'de yine yeneceğiz. İnşallah takım, gereken önemi veriyordur o maça. Feneri ne olursa olsun Kadıköy'de de devirdiğimizi görmek istiyorum. Şampiyon da kim oluyorsa olsun bu saatten sonra. İstemesem de Bursa olabilir. Beni alakadar etmez.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yönetime bakarmısın yahu ..

. . . . . . . . . . . . . Tolga . . . . . . . . . . . . . .

Serkan . . . Song . . . . Egemen . . . Cale

. . . . . . . . Sezer . . . . Colman . . . . . . . .

. . Yattara . . . . Alanzinho . . . Engin . . .

. . . . . . . . . . . . . Umut . . . . . . . . . . . . . .
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X