Bu maçın karnavlal havasında geçeçeğinden hiç kuşkum yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
bende kartaldan yola cikiiyorum birader 3 araba ile 15 kisiyiz... allah nasip ederse bende ordayimİlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yerim doldu 5 kişi olduk bekle olimpiyat geliyoruz

Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq
Yorum
-
goturuyorsun birader ben goturdum foto makınesı almıordu dedım lan 800TL lık foto makınesını assagı atcak deılım dedım sonra soktu aynı teokıyı ver sokarsın merak etme zaten orda zorluk cıkaraklarını sanmıorum zaten showa gıttıgımız ıcınİlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada Profesyonel Fotograf makinası götürebiliyormuyuz?

Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq
Yorum
-
arkadasim bende calisiyorum saat 5 de normal sartlar altinda calisan insanlar paydos yapior dier is yerleri hakkinda bi bilgim yok ama... saat 5 de cikan bir kisi stada cok rahat yetisir die dusunuorumki bende 5 de cikicam evden stada gitcem...İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği ile oynadığımız kupa finalinde kırdığımız rekoru geçmek adına çok güzel bir maç olacaktı ancak pazartesi akşamı olması işin bütün heyecanını kaçırdı.
ben öğrenciyim benim için iş kolay, ancak çaışan insanlar için imkansıza yakın bir durum.
biletixten bilet alırken de pek ilgi olmadığını duydum.
20.000 i geçersek iyidir.Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq
Yorum
-
abi özelden mesaj attım iletişime gecmek için cep telefonunu yazarsanız sevinirimİlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yerim doldu 5 kişi olduk bekle olimpiyat geliyoruz
Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
umarim sylva kaleye gecer. tolga gecerse vay halimizeİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Burak, Selçuk ve Tayfun İstanbul'a götürülmedi.
Yorum
-
Yapma ihsanim,takimdan ayrilan bir kaleciyi nasil kaleye koyarsin?İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarim sylva kaleye gecer. tolga gecerse vay halimize
Kadro söyle olsa iyi olur;
tolga
song giray egemen cale
serkan colman engin baris
teofilo murat tosun"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
oradaydım. inanılmaz bir mutluluk yaşadım...arkadaşlar vipteydim, 2. golü atınca başım döndü, gözlerim karardı, bağıramadım, sevinçten sevinemedim bile...başkanın peşinde sahaya daldım...bir ara futbolcular arkadaşımla benden KUPAYI istiyordu. bayram gibiydi, zira kızmalar dargınlıklar bitmişti biranda. ortalık biraz sakinleşince ünala, benimde soyadım karaman deyip yanına sokuldum. fotoğraf çekindim. kendisine, ne olur iyi bir golcü alın dedim. TAMAM ALACAĞIZ dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum