İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
kerem kardeşim inşallah değerli yönetimimiz ve futbolcularımız bu kupanın bizim için sadece bir çerez olduğunu bunun kısmen bir sus payı olduğunu ve asıl hedefimizin ŞAMPİYONLUK KUPASI olduğunu unutmazlar çünkü ben sadece ŞAMPİYONLUK KUPASI istiyorum ve inşallah seneye olurUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
Son olimpiyat maçımızda belediye otobüs koymuştu bakırköyden olimpiyat stadına.Yine koyacaktır muhtemelen ki koymalıdır da.O zaman mecidiyeköyden bakırköy ordan da ver elini zulümpiyat.İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Mecidiyeköy'den Olimpiyata nasıl gidebilirim güzelce tarif ederseniz maça gideceğim ve sonrasında Mecidiyeköy'e nasıl dönebilirim ?
Yorum
-
Yönetim biletleri 5 lira yapsaydı, Herkes ailesiyle komple gelir orayı doldururdu. İş işten geçti artık.
Kutlamalarada iyi para harcadık
1 Ton 250 gram köfte verilmiş, bayağı para eder. Başkan kupa gecesi şölende tabak çanak ne varsa fırlatmıştı
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Futbolcuların çoğu çok şaşırmıştır kesin, bu coşkuya. Bu kutlamalar seneye onları çok iyi motive ediceğine eminim. Bir şampiyonlukta bu taraftar onları el üstünde tutar.İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını düşünüyorum,
Çok abarttık kutlamaları
Hernekadar yattara şov adamı olsada " seneye ölüme gidcez, bordo mavi formayla " dedi.
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Arkadaşlar gerek bu başlıkta, gerekse de özelden çok soruluyor ''Organizasyon olacak mı?'' sorusu.
Gerek maçın hafta içi, gerekse de saatinin 20:00 olmasından dolayı BMN İstanbul olarak bir organizasyon düşünmüyoruz. Tabikide bizler orada olacağız ve kendi imkanlarıyla gelebilecek olan herkesi de bekliyoruz.
Gönül isterdi ki bu maç pazar günü 15-17 saat aralığında olsun ve bize ait rekor birkez daha kırılsın. Yalova'dan İzmit'den ve cevre illerden bu maça gelebilmeyi arzulayan bir çok taraftarımız vardı. Olimpiyat Stadyumu sadece İstanbul olarak görülmemeliydi. Önerilerimizi kulübümüze ilettik ama sonuç alamadık. Değerli yöneticilerimiz kupayı köfte partisiyle kutlamayı daha uygun gördü... Ne diyelim... hayırlısı.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
aynen 5 liara olsa herkez 7 den 70 ailesiyle gelirdiİlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim biletleri 5 lira yapsaydı, Herkes ailesiyle komple gelir orayı doldururdu. İş işten geçti artık.
Kutlamalarada iyi para harcadık
1 Ton 250 gram köfte verilmiş, bayağı para eder. Başkan kupa gecesi şölende tabak çanak ne varsa fırlatmıştı 
Yorum
-
Gençlerbirliği ile oynadığımız kupa finalinde kırdığımız rekoru geçmek adına çok güzel bir maç olacaktı ancak pazartesi akşamı olması işin bütün heyecanını kaçırdı.
ben öğrenciyim benim için iş kolay, ancak çaışan insanlar için imkansıza yakın bir durum.
biletixten bilet alırken de pek ilgi olmadığını duydum.
20.000 i geçersek iyidir.
Yorum
-
Bu maça ilgiyi az görüyorum...aman dikkat rehavete kapılmayalım.kalan 2 maçımızı da alalım inşallah.
Yorum
-
arkadaşlar yerim doldu 5 kişi olduk bekle olimpiyat geliyoruzİlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben iki tane biletimi aldım allah nasip ederse pazartesi akşamı maçtayim anadolu yakasından gelmek isteyen varsa saat 5 e doğru ben yola çıkıcam kartaldan arabada 2 kişilik yerim var

ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...
Yorum
-
Ayni düsüncedeyim. Diger Köfte Partisi basligina yazmisdim.. Kim oyniyacak bu mac'ta??İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım eğlenmekten antreman yapmadı valla bu maçın sonu iyi değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum