Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 32. Hafta | MKE Ankaragücü 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanki Umut ' la birlikte messiyle henry oynuyodu sağlı sollu ..
    Umut 4 sezondan beri bu takimda..yaninda oynayan adam birakmadi!

Bugün Teo´nun ilk onbirde basladigi kacinci mac?

Hadi basladi onu paslariyla besleyebilecek Colman, Selcuk ve Alanzinho kulübede...siz elestirmeye devam edin!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• oynayanlar için İZLENİMLERİM
      onur: bu senenin kazancı. onurlu geleceğimiz.
      serkan: aynen devam.
      giray, egemen-kalıcı.
      song, birkaç yaş genç olsa.
      gabriç???????????
      engin, futbolu iyi kalır, ama ya ahlak.onun dasorunu takımın gerçekten kaptanı olmayışı.yani içerde sahip çıkanı, tokatlayanı olmalı.
      burak, acilen gönderlmeli.
      alan, kalmalı.
      colman en değerli oyuncumuz şu kadroda.
      sezer, yavuz selimde oynayanlara yazık oluyor.
      ceyhun, kalıbının adamı değil, ama kalmalı
      teo.????anlayamadım. anladığım tek şey onun da, umut gibi birinci forvet olduğu takımın asla şampiyon olamayacağı
      şenol hoca:bu fakir kadroya nezaret eden tam bir amatör trabzonspor sevdalısı.
      biz taraftarlar:bu sefer çekirdek yemeye zamanımız olmadı, zira a.gücü taraftarını izliyorduk.
      büyük tarbzonspor tarftarına saygılarımla.

Yorum

• Umarım kupa maçı uzatmalara falan gitmez..hem biz hem de fenerin bırak 90 dakikayı 70 dakikayı çıkaracak hali yok..Eses maçında son 10 dakika süründük keza bu maçta da aynısı oldu..
        Valla Dünyaya rezil oluruz..
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En iyi değil en hazır forvet..Teo ve Murat hazır olunca eminim Umut kadroya giremez.
          beklemeye gerek yok.teo bu yavaslikla türkiye liglerinde top oynayamaz.
          iho istifa.

Yorum

• Bu takımdan adam olmaz...
            Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar mazeretten öteye gecmez.sence umut bu takimin golcüsü olamazsa,teo hic olamaz.bunu anla artik.
              Yanlış anlıyorsun..Ben Teo çok iyi forvet ya da kötü forvet demiyorum..

Sadece şuan eleştirmek başkasıyla kıyaslamak yanlış diyorum..

Seneye kötü mü oynadı ha dersin olamaz..İyi oynarsa tmm oturdu dersin

Henüz erken..
              #LiverpooL#
              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Umut tan iyi forvet Teo kim ne derse desin .Umut'a gelen topların 10 da 1 ona gelsin gol kralı olur Teofilo yada x biri.Sorun sistemde neden adam gibi forvet alınmaz bu takıma ben söyliyim, çünki bizim çok zeki yöneticilerimiz gol atan adam istemiyor istiyorlarki ilerdeki adam rakip defansı yorsun orta sahadakiler gol atsın gibi aptal bir denklemin içinde yüzüyorlar beyinsizler.Bizde Umut'tan gol atmasını bekliyoruz Umut bir sezonda 20 gol atıyorsa o zaman anlayınki takım maç içinde en az 20 gol pozisyonu üretiyordur bazı arkadaşlarımızda diyorki Umut çok koştuğu için giriyor pozisyonlara pes yani.Şu çizgiyide silemedim gitti
                En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 01.05.2010, 18:59.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maçı izleyemedım ama kadro olarak şenol güneş doğrusunu yapmıştır maçda biri sakatlansa bu sefer gene sallayacaksınız vay efendım final maçı var bu hoca hiçmı düşünmez vsvs.

Kadro nasıl iyiydi ?

-Serkan varken sağ bekte Giray'ın oynaması mı ?
                  -Stoperde ayakta duramayan Song'un oynaması mı ?
                  -Orta sahanın ortasında Serkan'ın oynaması mı ?

3 stoper ile sahaya çıktık bunuda hatırlatmakta fayda var.

Evet bazı oyuncuları dinlendirmesi doğru ama saha içerisindeki dizilişi görseydin sende hocaya saygılarını iletirdin.
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• alanzinhoyada aynı damga vurulmustu umarımki teofiloda bizi utandırır ve sıralar golleri
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• Şenol Güneş'den ne gibi ve neye dayanarak transfer başarısı bekleniyor ?

Daha devre arasında takımın başındayken aldırdığı, alınmalarına onay verdiği M.Tosun-Sezer Badur-Burak Yılmaz-Teofilo, ne ayak ?

Yorum

• yazik malla baskana ve yoneticilere.Tonla para harcadilar harciyolar, hesapta bidahaki sezona ole fazla transfer yapmayacaktik buna gerek kalmayacakti da kara gecmis olacaktik diye soyluyolardi.ama elde vart sifir.Hata cok valla yazik o paralara.profosyonel kurumsal bir trabzonspor olamadik bu cok da zor gorunuyor.ole olmadikcada hersey zor

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım kupa maçı uzatmalara falan gitmez..hem biz hem de fenerin bırak 90 dakikayı 70 dakikayı çıkaracak hali yok..Eses maçında son 10 dakika süründük keza bu maçta da aynısı oldu..
                          Valla Dünyaya rezil oluruz..

valla fener canavar gibi top oynuyor bugünki maçıda oturup izleyelim bakalım nasıl oynayacaklar şampiyon belli olabilir bu akşam.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ilk yarı çok kötüydük topu ileri taşıyacak oyuncu yoktu 2. yarı alanzinho girince tek kale oynadık final paslarını yapamadık neticede mağlup olduk burak maçta çok kötüydü

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut 4 sezondan beri bu takimda..yaninda oynayan adam birakmadi!

Bugün Teo´nun ilk onbirde basladigi kacinci mac?

Hadi basladi onu paslariyla besleyebilecek Colman, Selcuk ve Alanzinho kulübede...siz elestirmeye devam edin!
                              peki yaninda oynayanlari birakmadida umut,o yanindakiler nerde simdi?hangisinin esamesi okunuyor ,hangisi umut tan daha cok gol atti.allah askina yeter elestirdikce batiyorsun.
                              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhalefet etmesi en kolayı hocam
                                Hele ortada böyle dandirik bir kadro varsa,çok keyifli bir iş..buna rağmen Şenol Hoca size NDND'de pek çok galibiyet hediye etti..tüm bu olumsuzluklara rağme korkarım kupayı da uzatacak size..

Haziran'da transferlere bakacağım..eğer Teo gibi,Burak gibi 3. sınıf adamlara evet denilecekse ben de sanırım muhalefet tarafına geçeceğim..bu kadronun bu kadar yol alması bile başarıdır..yalnız önemli olan bu takıma katılacak olan oyunculardır..
                                Gelirler bu denli artmışken hala top stop edemeyen oyuncular seyredeceksek,kusura bakmasın Şenol hocam..

eğer teo aynı performansı seneye göstersin ,ilk ben isterim gitmesini.ama 3.sınıf forvet demek biraz değil bayğı bir yanlış ya.ama anlatamıyorum gerçekten.bu çocuğun kumaşı iyi.kaliteside iyi.burağa 3. kalite denilebilir ama, teoya demek için çok erken... ama inş seneye bunları atlatmış olacağız,teonun yanına iyi bir forvet( önerim bursadan 18 yaşındaki muhammet demir) oldmu kalitenin iyi olduğunu göreceksiniz bence.

ikinci bir sheva olayı yaşanmasın trabzonda.onada bizim hocalar 3. kalite bile dememişlerdi değil mi?

ilginç...
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X