kupayı nasıl alcaz merak ediyorum takımda ruh yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 32. Hafta | MKE Ankaragücü 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ve inanıyorum ki Colman ve Alanzinho ile başlasaydık biz Ankaragücü darmadağan ederdik. Colman oyuna girdi topla oynama % 80 e % 20 oldu. Aynı şekilde Alanzinho muhteşem oynadı 45 dakika boyunca.
Colman'ın oyuna girmesi mi yoksa rakibin ilk yarıda çok fazla mücadele etmesinde ve yorulmasından mı topa sahip olduk ?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeklemeye gerek yok.teo bu yavaslikla türkiye liglerinde top oynayamaz.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinhoyada aynı damga vurulmustu umarımki teofiloda bizi utandırır ve sıralar golleri
alanzinho kalitesini belli etmişti evet devre arası gelmişti uyum sorunuydu felan derken sezon sonuna kadar yinede bize gösterdi ''ne olduğunu'' ama teofilo dan hiç umudum yok 2m € gitti çöpe..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
takımda vasat oynayan oyuncunun bile olmadığı maçta bu sonuç normal.kupa maçını bekleyeceğiz artık.umarım maçın havasına girer futbolcular yoksa durum vahim.ayrıca ankaragücünün bile yabancıları bizimkilerden daha etkili daha kaliteli bence.ne zaman transferlerde yönetici-menejer ortaklıkları biter bizimde kaliteli futbolcularımız olur.
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın oyuna girmesi mi yoksa rakibin ilk yarıda çok fazla mücadele etmesinde ve yorulmasından mı topa sahip olduk ?7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki yaninda oynayanlari birakmadida umut,o yanindakiler nerde simdi?hangisinin esamesi okunuyor ,hangisi umut tan daha cok gol atti.allah askina yeter elestirdikce batiyorsun.
acaba bizler farklı umut mu izledik?Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlıyorsun..Ben Teo çok iyi forvet ya da kötü forvet demiyorum..
Sadece şuan eleştirmek başkasıyla kıyaslamak yanlış diyorum..
Seneye kötü mü oynadı ha dersin olamaz..İyi oynarsa tmm oturdu dersin
Henüz erken..iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak kanbur7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ankaragücü taraftarı trabzona ne diye seslendi duyamadım duyan söyleyebilir mi?trabzon bursa gibisnden bişe dediler sanki?Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki de Colman ' ın muhteşem top dağıtma yeteneğiyle. Bir o tarafa açıyor oraya koşuyor oradan top alıyor aralara atıyor. Aynı şekilde alanzinho 2 adet muhteşem pas ve harika futbol. Ankaragücü ilk yarıdaki gibi , ligin en kötü takımı olan Denizlispor kadar bile rakibine direnemeyen takıma karşı üstünlük kurması gayet normal diye düşünüyorum. Engin ortasahanın ortasında oynadı ilk yarı Sezer ' le birlikte. Açıklıyordur umarım bu herşeyi.
Colman 60. dakıkada oyuna girdi. Ben rakibin çok yorulduğunu bu sebeple topa sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bence Colman'ın muhteşem oyunu değil normal oyunuydu. Tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesi farklıdır.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Herkez Trabzonsporda oynadığnın farkında olacak. O renklerdeki formayı sırtına geçirdiği zaman ruhunu ortaya koyacak. İki pası bir arada yapabilecek.
Önümüzde kupa maçı var diye futbolcular bu kadar sıradanlaşamaz. Fotbol bu kadar çirkinleşemez. Bu takımın e az 6 tane kaliteli topçuya ihtiyacı var. Bunları transfer etmekte bu yönetimin becerisinin çok üstünde. Zor dostum.
Önümüzde kupa maçı var. En azından bugunkü mağlubiyeti ve ayrıcada kendime moral açısından buna bağlıyorum. Kupada kaçarsa sanırım BMN de ilk cezamı alacağım.
Çarşambaya kadar destek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum