Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehirspor'a olan sempatim babamdan dinlediğim Amigo Orhan'dan, Sevilla maçlarına Galatasaray'la girilmiş amansız şampiyonluk mücadelesine kadar hep olumlu düşünceler gelirdi. Artık Eskişehirspor deyince aklıma dinlediğim değilde bizzat gördüğüm Rıza Çalımbay gelecek.

Bu kardeşlik muhabbeti nedir anlamıyorum, ben takımını ateşlemek için bana küfreden kardeş istemiyorum. İki sezondur yaşadıklarımız tersinir olsaydı bugün bizler "kalleş" ilan edilmiştik. Hiçbir Allah'ın kuluna da bunlar münferi olaylardır, onlar 3-5 liseli gençtir, koca camiayı temsil etmez deseydik inandıramazdık.

Her seferinde Sende mi Brütüs diyen taraf olmaktan bıktım. Hatta artık Sende mi Brütüs yerine yine mi Brütüs deme boyutuna geldim.

Sporda, kin, intikam, düşmanlık duygularına yer yoktur. Tabii ki Eskişehirspor'a ya da ligin herhangi bir takımına bu gözle bakmayacağız. Ancak artık Eskişehirspor'un ne yaptığı da bizi ilgilendirmesin bir zahmet. Herkes kendi yolunda yürüsün ha yolları da açık olsun. Bizden ırak oldukları müddetçe benim için ilgilenecek bir durumda olmayacaklar.

Yorum

• İlk olarak Eskişehir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden böyle ufak da olsa olaylar oluyor..ÇÜNKÜ BİZ SİZİ BÜYÜK OLARAK GÖRÜYORKEN Trabzonun eskişehiri küçük görmesi ufak olayların nedeni bence..
      gecen sene bu 2016 adaylik ve yapilacak stadlar gundemde degilken ve Turkiye nin heryerine stad projeleri hazirlanip Trabzon es gecilirken bizzat Trabzonsporun baskani soyle demisti:

" bu ulkede stadyum yapilmasi gerekiyorsa bunun siralamasi bellidir. istanbuldan sonra Trabzon -bursa- eskisehir oncelikli olmalidir. cunku bu sehirler futbol kentidir " bu aciklama bile kulubun eskisehire ve bursaya bakis acisini sergiler nitelikte Trabzonsporlularin buyuk bir cogunlugu da sevinmisti es lige ciktiginda buna bende dahil.ama o kufurlerden sonra bu anadolu soylemleri pek de umrumda degil , demek ki anadolu soylemleri, anadolu kardesligi isleri sadece tras,

birkac kere yazdim birdaha yazayim. zamaninda elle atilan golle sampiyonlugunuzu calan gsye sovun sovecekseniz,
      zamaninda federasyon hakem oyunlariyla yendikleri , eses taraftarinin cildirdigi ve olaylar yuzunden tamamlanayan maca sebebiyet verip esesi kume dusuren bjkye sovun sovecekseniz ama anadolu takimi kimligine saygi duyan bir kitleye haketmedigi bir muamele yapmayin ki saygi goresiniz.. TS taraftari istanbullu gibi memleketine,kulturune sirt donup fason nisantasi cocugu olma ayagina yatan bir kitle degil ve hassasiyetleri de ortadadir.

iki de bir yok TS bizi yendi kume dusurdu islerini kasiyip sanal dusmanlik kovalayip dusmanlik koruklemesin kimse.
      tarih TS ye son mac yenilip kume dusenlerin hikayeleriyle dolu zaten bir yenisine gerek yok. dusmek istemeyen cikar catir catir oynar yener tipki dun aksamki gibi bizde alkislariz

Yorum

• Açıklık Getirelim aramız bozulmasın

Bülent Ertuğrul oyundan cıkarken ambulansa tribünden bozuk paralar ve, cakmaklar atıldığı icin tepki verildi, espanayı beraber yaptık tslilerle ama, özellikle tsli olan sebat yönetici icin yapılan saygı durusunda küfür etmeniz hic hos olmadı tsliler, mactan sonra visnelikte 30 kisi ile gorüstük iki tarafta da hata olduklarını sölediler.

Yorum

• İlk olarak Cliperinesk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açıklık Getirelim aramız bozulmasın

Bülent Ertuğrul oyundan cıkarken ambulansa tribünden bozuk paralar ve, cakmaklar atıldığı icin tepki verildi, espanayı beraber yaptık tslilerle ama, özellikle tsli olan sebat yönetici icin yapılan saygı durusunda küfür etmeniz hic hos olmadı tsliler, mactan sonra visnelikte 30 kisi ile gorüstük iki tarafta da hata olduklarını sölediler.
          Yahu ne bu çakmak,taş muhabbeti ? Ben görmedim belki de gözden kaçırdım sadece yuhalandı. Yuhalayan da orada 15 kişiyi geçmez. Tribün lideri olduklarını sanan kişilerdi onlarda. Ama yanlıştı. Bizim tribünün açısından Umut un pozisyonu net değildi yani dirseği kimse görmedi. 15 sn de 2 kart görüp atıldığı için hakeme kurban gitti sandık.

Saygı duruşunda ise çatlak sesler sizin tribünden duyuldu. Sonra bizim tribünden biri saygılı ol p...venk diye bağırdı. Sizin tribünden sensin p...venk diye cevap geldi. Bizi suçlaman çok yanlış bu konuda. Ben sizi suçlamıyorum mesela çünkü bu ülkenin gerçeği bu 1 dk sessiz duramıyoruz.

Onca lafın arasında bir şey gözden kaçıyor. Maç başlamadan "Eskişehir buraya" diye tezahurat yaptık. Bu iyi niyetimize karşılık vermediniz. Bence önce bunu söylemelisiniz diğer olaylardan önce.

Yorum

• Bu maç olayımız,birdahakine kadar kapansa iyi olmazmı,bence iyi olur
            Sonraki maça kadar kapatalım şu linki derim ben,tabii yöneticiler bilir,en iyisini.

Yorum

• ya sonuçta 2 tarafında hataları var bu olay büyütülmemeli ve 2 takım taraftarlarınında arası bozulmamalı en azından eskisi gibi saygı çerçevesinde devam etmeli..

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Hiç sevmememe rağmen Bursasporun Şampiyon olmasını istiyorum...tek bir nedenden dolayı...

- Takımlarına sahip çıktıkları için..Eskişehire de sempatim bundandır..aldığı kupa yada ikincilikler değil...

- Biz kaç senedir bu arenada tek başımıza İstanbula kafa tutuyoruz , aldığımız kupa belli kendimizi kabul ettiremiyoruz bu ülkeye...

- Yani uzun lafın kısası o başarılıyız diye çıkardığınız tabloda ben bi başarı göremiyorum..50 tane ikincilik başarı sayılmaz bu ülkede..bir tane 1. ligtir kayıtlara geçen..

- Bando, tribün şehir felan güzel ona lafım yok ...

kardes biz hatayi burada yapiyoruz, bizim boyle bir kaygimiz olmamali. beni kim kabul eder yada etmez cokta s..mde. ben kendimi biliyormuyum onemli olan da o.

buyukluk kanitlama cabasi cok gereksiz ve bu yuzden hersene bu 4.buyukluk kasinmaya calisiliyor.

istanbulun medyasi yada bi kisilik bunalimini atlatmak adina istanbula yamanmaya calisan guclu zengin saksakcisi 3-5 fason nisantasi cocugu bagislamadi o kupalari , yani takilmamak lazim bu buyukluk kucukluk soylemlerine.. giytirik uc bes adamin ne dedigini pek onemsemiyorum sahsen, benim icin aslolan kulubume duydugum aidiyet , sevgi ve baglilik , gerisi bos laf.. bu ulkede 5 yasina gelmis cocugu medyayla zehirleyip istanbula hazir asker yapan asimilasyonculardan da buyuguz ,varligimizin kompleksi altinda ezilen 90 dakika dumenden memleketci 7-24 istanbul saksakcisi fason taraftarlardan da takilmaya gerek yok bos laflara.. biz kendimizi biliyoruz
                En son ESER tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 01:47.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ha bu arada seneye açık ara şampiyon olacağı düşünülen; Real Madrid gibi oynayan takımımız! 1987 yani 23 yıl sonra eskişehire yenilerek,(eskişehir bize karşı en son galibiyetini 1987 senesinde 2-1 lik skorla almıştı.) bir ilke daha imaza attı başarılarının devamını diliyorum.
                  ...............Bazı arkadaşlar ES-ES'liler maçtan sonra sanki şampiyon olmuş gibi sevindiler gibi yorumlar yapmışlar.......23 yıl sonra (zaten 20 yıldır 2.liglerde surunuyorduk) sizi yani anadolu'nun en buyuk 6 şampiyon kupalı takımını yenmişiz....Sevinmeyelim mi?.....Bu yüzden sevinmemiz gerek.Çünki büyük bir takımı SİZİ yendiğimiz için sevindik....Sivas'ı Kayseri'yi Gaziantep'i Bursa'yı yendiğimiz için değil..............Size edilen küfürleri LANETLİYORUM .Benim için Trabzonspor İstanbul'a Bizans'a başkaldıran tek takımdır ve 50 yıl geçsede anadoludan hiçbir takım bu başarıyı geçemiyecektir.......(50 yıl geçse bile hiçbir anadolu takımı 6 şampiyonluk elde edemiyecektir)....Keşke etseler ama......İMKANSIZ...Hepinize bize kızanlara da kızmayanlara da sevgiler......Ben sizi seviyor ve takdir ediyorum...Benim sevgime ihtiyacınız yok biliyorum ama olsun yine de size saygı duyuyorum...........

Yorum

• Eskişehir Türkiye'nin en medeni en kültürlü en gelişmiş kentleri sıralamasında 2. sırada...Sanırım Trabzon'da 6.sırada...AMA maç öncesi bir saygı duruşunu bile beceremiyoruz.....Yani ne desek boş...Tribünlerde küfür...hakaret....Olmuyor olmuyor......Üzgünüm ama Türkiye gerçegide maalesef bu........Çok üzgünüm.....

Yorum

• Ben vallahi ambulans geçerken ne taş, ne çakmak, ne bozuk para atıldığını görmedim. Yapan varsa Allah müstehakını versin.

Yorum

• burada eskişehirli taraftarlar bişeyleri ima etmeye çalışmışlar ama neyi ima etmeye çalıştıklarını onlarda bilmiyor. haydi haydi haydi Allah aşkına.... tezahuratını bizmi yaptık ?? dakika 58 oldu aldınız zurnalarınızı elinize başladınız 61. dakika bitene kadar düdük gibi öttürmeye. koca 90 dakikada zurnalarınızı öttürecek başka zaman dilimimi bulamadınız ? söyleyin bakalım bunları açıklayın bakalım. öyle 3 kişi 5 kişi yaptı bize suç bulmayın demeyin sakın biz kör değiliz orda bütün taraftarınız küfür etti bütün taraftarınız zurnalarınıza eşlik etti. biriniz dedinizmi arkadaşlar ayıp oluyor bare 61 de yapmayalım sonra devam ederiz. içinizde biraz olsun saygı varmı içinizde biraz olsun sevgi varmı??

sizler küçük takımın küçük taraftarı olarak ömrünüzü devam ettireceksiniz. bir gün es es de küme düşecektir işte o zaman da maskelerinizi indirip o bizans dediğiniz takımlarınıza geri döneceksiniz.. !!
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burada eskişehirli taraftarlar bişeyleri ima etmeye çalışmışlar ama neyi ima etmeye çalıştıklarını onlarda bilmiyor. haydi haydi haydi Allah aşkına.... tezahuratını bizmi yaptık ?? dakika 58 oldu aldınız zurnalarınızı elinize başladınız 61. dakika bitene kadar düdük gibi öttürmeye. koca 90 dakikada zurnalarınızı öttürecek başka zaman dilimimi bulamadınız ? söyleyin bakalım bunları açıklayın bakalım. öyle 3 kişi 5 kişi yaptı bize suç bulmayın demeyin sakın biz kör değiliz orda bütün taraftarınız küfür etti bütün taraftarınız zurnalarınıza eşlik etti. biriniz dedinizmi arkadaşlar ayıp oluyor bare 61 de yapmayalım sonra devam ederiz. içinizde biraz olsun saygı varmı içinizde biraz olsun sevgi varmı??

sizler küçük takımın küçük taraftarı olarak ömrünüzü devam ettireceksiniz. bir gün es es de küme düşecektir işte o zaman da maskelerinizi indirip o bizans dediğiniz takımlarınıza geri döneceksiniz.. !!
                          .......Haklısın benim güzel kardeşim...Kendi adıma özür diliyorum AMA birgün kume düssekte ki daha önce düştük hem de 20 yıl oralarda kaldık AMA o dediğin Bizans takımlarına geri dönmeyecegiz.....Dönseydik daha önceden dönerdik.Eskişehir'in tek takımı vardır ve de o sadece ES-ES tir.....Küçük takım oldugumuzu hic sanmıyorum...Hele boyle taraftarı olan bır takımın......Edilen kufurlerı en az senin kadar lanetliyorum.....Sevgiler.....

Yorum

• İlk olarak esesmuratti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .......Haklısın benim güzel kardeşim...Kendi adıma özür diliyorum AMA birgün kume düssekte ki daha önce düştük hem de 20 yıl oralarda kaldık AMA o dediğin Bizans takımlarına geri dönmeyecegiz.....Dönseydik daha önceden dönerdik.Eskişehir'in tek takımı vardır ve de o sadece ES-ES tir.....Küçük takım oldugumuzu hic sanmıyorum...Hele boyle taraftarı olan bır takımın......Edilen kufurlerı en az senin kadar lanetliyorum.....Sevgiler.....
                            Sende haklısın Murat abi (yaşının 54 olduğunu varsayıyorum) Benim tanıdığım çoğu Eskişehirli İstanbul takımlarını tutsada (ikinci takımım Es Es diyor tabi bence utancından diyor bunu ) çok fazla saf Eskişehirsporlu var, zaten gerek sokaklarda, gerek stadyumda bunu rahatça gözlemleyebiliyorum Eskişehirde. İnanın o arabaların arkasında Eskişehirspor formalarını, atkılarını v.s gördükçe içimden seviniyorum, oh be İstanbul takımlarının ne kadar takımlarının renkleri ne kadar az diyorum. Bende küçük takım olduğunuza katılmıyorum, süperligdeki bir çok takımdan çok daha büyük bir takım Eskişehirspor.

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sende haklısın Murat abi (yaşının 54 olduğunu varsayıyorum) Benim tanıdığım çoğu Eskişehirli İstanbul takımlarını tutsada (ikinci takımım Es Es diyor tabi bence utancından diyor bunu ) çok fazla saf Eskişehirsporlu var, zaten gerek sokaklarda, gerek stadyumda bunu rahatça gözlemleyebiliyorum Eskişehirde. İnanın o arabaların arkasında Eskişehirspor formalarını, atkılarını v.s gördükçe içimden seviniyorum, oh be İstanbul takımlarının ne kadar takımlarının renkleri ne kadar az diyorum. Bende küçük takım olduğunuza katılmıyorum, süperligdeki bir çok takımdan çok daha büyük bir takım Eskişehirspor.
                              ..........Güzel kardeşim EFO,gerçekten yaşım 54 ve sizin bütün şampiyonluklarınızı efsane kadrolarınızı canlı canlı görme şansını elde ettim.....Forumunuzda Fatih Tekke için yazdıklarınızı okuyorumda hayret ediyorum.....Ali Kemal'i görseydiniz dudaklarınız uçuklardı.......Eğer kentinin takımını tutan yarışması olsaydı 1. sırada siz olurdunuz...ama 2. sırada da biz olurduk...buna butun kalbimle ınanıyorum....Tribunlerde zaten bunu gosteriyor....Biz 2. liglerde bile 15000 kisiye oynadık her macı.....Sevgiler...İyi geceler......

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burada eskişehirli taraftarlar bişeyleri ima etmeye çalışmışlar ama neyi ima etmeye çalıştıklarını onlarda bilmiyor. haydi haydi haydi Allah aşkına.... tezahuratını bizmi yaptık ?? dakika 58 oldu aldınız zurnalarınızı elinize başladınız 61. dakika bitene kadar düdük gibi öttürmeye. koca 90 dakikada zurnalarınızı öttürecek başka zaman dilimimi bulamadınız ? söyleyin bakalım bunları açıklayın bakalım. öyle 3 kişi 5 kişi yaptı bize suç bulmayın demeyin sakın biz kör değiliz orda bütün taraftarınız küfür etti bütün taraftarınız zurnalarınıza eşlik etti. biriniz dedinizmi arkadaşlar ayıp oluyor bare 61 de yapmayalım sonra devam ederiz. içinizde biraz olsun saygı varmı içinizde biraz olsun sevgi varmı??

61.dk olayına sanırım sadece sen ve ben dıkkat etmışız okudugum yorumlarda raslamadım buna..senınle aynı fıkırde olmadıgım tek şey war odaküçük takımın buyuk taraftarı demen..es es küçük takım degıl bana gore zamanlada gelışecektır onun taraftarıda ona yeter ..aslında es es bızım taraftarın bı 10 15 yıl oncekı hali gibi..bizde onceden ,şimdi oldugumuz kadar görgülü degıldık.onlarında zamanla düzelecegını düşünüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X