Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribünden yeni geldim. Yayında yapımda emeği geçen herkesin ALlah belasını versin.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yediğimiz gol ofsayt mıydı? İlk tekrarda sanki öylemiş gibi geldi, son keyifsizlikten bir kez daha dikkatli bakmadık...
      Ofsayt yok temiz gol.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üçüncüye laf düşmez ama umutla ilgili her yorumunuzda Teoya da laf etmeden geçtiğinizi görmedim.
        her seferinde açıklamaya çalışıyorum ama yetmiyor kabiliyetim..

teo taraftarı susturmak için, ne olduğu, ne çıkacağı bilinmeden alınmıştır..

hatadır bence.. hatayı yapanı eleştirelim diyorum..

teoyu sadece videolardan izledim.. izlediklerimden edindiğim kanı küçük takımların büyük topçularından olduğu.. haa seneye kalır, atar sezonda 25 gol.. bende hatamı kabul ederim.. ama o ışığı görmedim..

küçük düşünen yöneticilerle bir yere varamayız..
        topçuları tartışsak ne olacak ki.. biz yazdık diye messi mi olacaklar..

yazmayı unutmuşum kusura bakma.. bu forumda herkese laf düşer.. hatam varsa affola..
        En son Egemen tarafından düzenlendi; 26.04.2010, 23:29.
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Senin dediğini biz anladıkta , sende şunu anla bu gece o dakikada o top artık çıkmazdı...

- Herhalde Bilmem kaç milyarlık dünya nüfusunda bir Allahın kulu o topu çıkarabilirdi ..

- Onur bitmiş defans şaşırmış abuk subuk paslar artık orda kim olsa çıkaramazdı..

- Hami Onur o topu çıkarabilirdi dediyse halt etmiş..
          dünyada cikmayacak hicbir gol yoktur.nokta......................................
          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özgür abi (ç)alabilirmiyim sözünü?
            Senin olsun
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Yediğimiz gol ofsayt mıydı? İlk tekrarda sanki öylemiş gibi geldi, son keyifsizlikten bir kez daha dikkatli bakmadık...
              Nizami gol .
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• maçın özeti:

- maçın henüz 20.dakikasında alakasız pozisyonda gereksiz itiraz eden umutun aynı dakika kırmızı görmesi sonucu ( ki aslında o hareket normalde direk kırmızı kart olmalıydı) takımı 10 kişi bırakması

- bu dakikadan sonra oyuncuların ister istemez daha kontrollü ve daha defansif oynaması

- colman,burak,alanzinho,selçuk'un rezalet oyunu

- selçuk'un bu sezon 3. kez direk olarak skora etki eden hatası

- taraftarın artık umut'a olan kredisinin bitmesi ve sezon sonu gönderilmesini istemesi

gecenin kahramanı ise tek kelimeyle muhteşem oyunuyla kaleci Onur

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teoyu daha dogru izleyemedik. Ama bu eleman ofsayti bilmiyor galiba. Dikkat edin durmadan ofsaytta. Isin kötü tarafi ofsaytta oldugunun farkinda degil gibi. Haftaya daha iyi görürüz
                  Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba..Defans hızlı ileri çıkınca..

Kondüsyon eksikliğinden kaynaklanan nedenlerden dolayı oda seri bir şekilde geri gelemiyor..

Daha ligi bile tanıyamadı adam nasıl bir futbolun içindeyim bilmiyor bile..

Seneye camp dönemini geçirsin bakalım güçlensin..

O zamanda geri dönemeyip ofsaitte kalıyorsa tamam sorun var derim..

Biraz sabır..Umut'a o kadar sabrettik 4 yıl..2011 Ocak'a kadar sabır lütfen..

O zamana kadar kendini belli eder ztn..
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünyada cikmayacak hicbir gol yoktur.nokta......................................
                    Sağol abi,ender bilgilerini bizle paylaştığın için teşekkür ederiz.
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Alan fb kupa maçı ve lıg maçında oynayacagı futbolla kalıp kalmayacagının macını oynar...

Bugunde aynı tas aynı hamam...nereye gıdıyorsun...hurra...bır hızın var anladıkta nereye ...

Umut un aklı baska yerlerde...1 hafta sakın sakın kendı ıç sesını dınlesın...

Takım da bugun hakatten cok kotuydu...

Yanlız onur kulubumuze kaleci almanıza gerek yok dıyor kaç haftadır...bas bas bagırıyor adeta...sadece bunla yetınse ıyı....avrupa sampıyonasında volkan dan kaleyı devralacak gıbı ustelık...

2012 den ıtıbaren ve sonrası mınımum 10 yıl mıllı takım kalesını bloke edebılır...
                        En son The Ciks tarafından düzenlendi; 26.04.2010, 23:32.
                        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                        --------------------------Novalis--------------
                        ------------

Yorum

• onur o topu cıkarsaydı ne olacaktı ? 1 puanamı sevınecektik _? onuru yıldız ılan edecektık (ki hala oyle ) eeee bu takımın butun eksıgını o kurtardıgı topla bızımde aldıgımız 1 puanla kapatacaktık oylemi ??? ohhh ıyı oldu yenıldıgımız artık senol hoca kımı kovuyorsan kov kemı getırıyorsan getır ama seneye boyle rezalet bır futbol boyle sac yolmalık bır forvet seyrettırme bıze allah askına ...!
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Şenol Güneş'in Açıklamaları

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              her seferinde açıklamaya çalışıyorum ama yetmiyor kabiliyetim..

teo taraftarı susturmak için, ne olduğu, ne çıkacağı bilinmeden alınmıştır..

hatadır bence.. hatayı yapanı eleştirelim diyorum..

teoyu sadece videolardan izledim.. izlediklerimden edindiğim kanı küçük takımların büyük topçularından olduğu.. haa seneye kalır, atar sezonda 25 gol.. bende hatamı kabul ederim.. ama o ışığı görmedim..

küçük düşünen yöneticilerle bir yere varamayız..
                              topçuları tartışsak ne olacak ki.. biz yazdık diye messi mi olacaklar..

yazmayı unutmuşum kusura bakma.. bu forumda herkese laf düşer.. hatam varsa affola..
                              Ha işte yine de erken konuşmayalım..

Umut'a 4 yıl sabrettik..Teo'ya da ligin başlamasından ara transfer dönemine kadar sabredelim..

Ama o ışık olayına katılmıyorum..Çünkü Umut ve birkaç takım arkadaşı yardımlaşsaydı..Şuan 3-4 golu vardı diye düşünüyorum...

Kayseri ve Antalya maçındaki şansızlıkları da eklemek lazım..
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• bu takim lan seneye sampiyonluk hikaye...final de böyle oynarsak , vay halimize
                                Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                                irkciliga hayir bursa
                                Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X