Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o kadar yazıdan teofiloyu çekip çıkarman zaten prof. olduğunu kanıtlıyor..

yönetim suçludur.. bunu yazın artık.. bırakın umutu, teoyu..
    Ben senın ne demek istediğini anladım..Ama Teo için konuşmakta erken

Teo'yu alanı için suçlamakta.Seneye konuşulsa daha adaletli olur...

Ha yapamadı ben de Teo'yu eleştirmesini bilirim..
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada Trabzonspor'un kardeş takımı kim olmalı şu olmalı bu olmalı olayınıda artık son verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Kardeş takım dediğimiz Eskişehirspor Trabzonspor için maçın belli bölümlerinde aralıksız 5-10 dk küfür etti.

Bu yüzden biz bize yeteriz..

Kardeş takım falan istemiyorum-z-
      Aynen ne küfür ettiler..

Yorum

• Bu arada Ceyhun'dan orta saha olmaz bunu bakalım koskoca Trabzon camiasında kim anlayacak bu kadar ağır bir adam orta sahada mücadele edemez.Hüseyin bile daha hızlıydı

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o kadar yazıdan teofiloyu çekip çıkarman zaten prof. olduğunu kanıtlıyor..

yönetim suçludur.. bunu yazın artık.. bırakın umutu, teoyu..
          Üçüncüye laf düşmez ama umutla ilgili her yorumunuzda Teoya da laf etmeden geçtiğinizi görmedim.

Yorum

• zemin hem ıslak hem bozuk takım 10 kişi.forvet yok.
            eeee bukadar olur ne bekliyorsunuz.şapkadan tavşan mı çıkacaktı.
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Şunuda samimi söylemek gerekirse.

Umut'un ikinci sarı karttan atıldığı pozisyon direk kırmızı kart.

Top ile alakası yok.

Önce yemiş olduğu sarı kartın hırsına girdi adama hastanelik etti.

Bunun dışında 93+ yediğimiz gol de sorun yok .

Çünkü en az 3 dk tabir ediliyor ayrıca Onur yaklaşık 1 dk yerde yattı.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• eskişehirspor'unda kardeşlik ayaklarını yiyim kolpacılar ana avrat soy sop ne varsa salladılar taraftarımıza sonra yok anadolu kardeşliği yok o zart zurt bandoyla beraber küfürü basın haysiyetsiz adamlar
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bizim taraftar es esli oyuncu ambulansla giderken, ambulansa taş atmışlar ondan küfür etmişler

gerçeklik payı ne kadar bilemicem

Yorum

• bu maç için söylenecek tek şey Onur helal olsun aldığın paranın son kuruşuna kadar

Yorum

• Bu sezon tek kazancımız, KOCA BİR ONUR!
                      Bu sezon UMUDUMUZU yitiren, bir KARA BULUT!
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne demişim. Yorum yazmak yasak mı? Bi hatalı yazımı gördüysen yöneticilere şikayet edebilirsin.
                        Bu arada yazdığın yorumun eleştirilmesini istemiyorsan yorum yazmayacaksın...
                        Eleştirmek başka küçük düşürmeye çalışmak , rencide etmek başka ...

Okumak farklı bir olaydır , İlkokul mezunu hatta 1. sınıf öğrencisi de okur , ama okuduğunu anlamak çok farklı bir olaydır ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet % 90 ı bilmiyor...Ben idda ediyorum futbolu o kadar iyi biliyor o kadar güzel izliyorumki senin göremediklerini hep görüyorum..

Sayfalardır umut umut umut...takım son dakikada kontraya gidebilecek bir top ayagına gelen selçugun etrafında her zamanki vaafını yapıp adeta esesli bir topcu gibi geri pas yapıp akabinde gelen ortada gol yedigimizi neden kimse konuşmuyor ?

Enginin ruhsuzlugunu buragın savruklugunu neden kimse konuşmuyor ? Kırmızı kart görenmidir suçlu ?

Sen iş yerinde bir eleman hastalanıp işe gelmediginde onun işinide yapmak için o gün kapasitenin üstüne çıkmazmısın ?
                          Şampiyonlar ligi maçında bayern münih de ribery KIRMIZI KART gördügünde yerine yedeklerden birimi girmiştir yoksa münih 10 kişimi devam etmiştir maça ? o adamlar top oynuyorda bizimki yakantopmu ?

umutun yaptıgını tasnif etmiyorum evet ama tüm suçu ona bulmak ayıptır... haftalarca gol at gol at diye adamın sırtına tonajı vur, buldugunu kaleye attımı neden teo ya pas vermedin diye ana avrat söv..sonra neden gergin neden sinirli....

O herif dirsegi hak etti...aslında hakem hak etti..verdigi kartlardan degil tabiki umut hak etti, 55 numaralı sarı kartı oyuncu olan herifin umutun itiraz pozisyonundan önce umuta yaptıgı sarı kartlık faulune göz yumup akabindeki olanların baş mimarı oluşundan....

ben futbolu gözümle ve bütünü ile izlerim arkadaş..Pozisyon Pozisyon ayırmam adamına göre muamele yapmam birileri gibi...O Yüzdendirki inandıgım gördügüm dogruyu savunurum....
                          Merak etme karaladığım yerleride eleştirdim ben..

Geriye doğru neler yazmışım bir bak istersen..Sadece Umut'u eleştirdiğim yok burda...
                          #LiverpooL#
                          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben takıma geldiğinden beri umutu savunanlardanım fakat bazı seyleri goz onunde bulundurmamız gerekır ...!

1- umut bulut trabzonsporun değil hic bir takımın forveti olamaz umut sadece ıyıbır forvetın arkasında partner olur defansı dagıtır kosar yorar
                            2- biz kaybettiğimiz macları umut yuzunden kaybediyoruz diyebilirmiyiz tabiki diyemeyiz cunkı kazandıgımız maclarıda kaybettiğimiz maclarıda umutun performansına endeksli olarak sonuclandırıyoruz
                            3- bizler umutu sevmiyor begenmiyoruz hatta aramızda delirenler sacını basını yolanlar dahi var (mesela ben ) mac esnasında ınsan kendını kaybediyor lakın ; bizim takımın forvet hattına bakarsak eger bu takımın herseyinin umut oldugunu acıkca goruruz sorunumuz umutun onune ıyı bir forvet koyamamamız bunun sorumlusuda kesınlıkle teknık heyettır cunkı umutun yanına yada onune partner olarak getırdıkleri hic bır oyuncu umuta uygun bir forvet yapısı değildir

simdi bu baslıkda tartısmamız gereken sey umut bulut yada neden macı kaybettıgımız degildir futbolcuların tamamen turkıye kupasına endexli olduklarıda acıkca goruluyor sımdı onemlı olan sey bu takım fener bahce karsısında ne yapar bunu tartısmakdır yoksa bu futbolun elestirecek tarafı cok olur cunkı bugun oynadıgımız futbol ıle turkıye lıgınde bulunan hıc takımı yenemeyeceğimiz acıkca ortadadır
                            umut konusunda bende bu düşüncedeyim burada tek suç umutun yetersiz olduğunu göremeyip veya göremeyip yanına kaliteli bir forvet almayan yönetimdir bu arada umut bize geldiğinden beri ilk kez oyundan atıldı galiba
                            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şunuda samimi söylemek gerekirse.

Umut'un ikinci sarı karttan atıldığı pozisyon direk kırmızı kart.

Top ile alakası yok.

Önce yemiş olduğu sarı kartın hırsına girdi adama hastanelik etti.

Bunun dışında 93+ yediğimiz gol de sorun yok .

Çünkü en az 3 dk tabir ediliyor ayrıca Onur yaklaşık 1 dk yerde yattı.
                              Aynen öyle fazla itiraz bile etmedi dikkat ettiyseniz sarı kart gördüğü pozisyonda bile o kadar üsteledi oda biliyordu atılacağını hırsına yenik düştü bari 1 gol atıp öyle atılsaydın.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadas millet anlamakta israr ediyor.biz o top cikardi diyoruz.onu cikaracak kaleci vardir diyoruz.onur hatalidir o golü nasil yer demiyoruz.onur mükemmeldi bu aksam.ama adam hala anlamamak icin cirpiniyor.o gol bir kaleci tarafindan ciakrtilabilir bir pozisyondu.dünyada yok, uzayda yok o gölü cikaracak kaleci deyip abartmayalim diyoruz.daha nasil izah edelim anlamaniz icin.
                                - Senin dediğini biz anladıkta , sende şunu anla bu gece o dakikada o top artık çıkmazdı...

- Herhalde Bilmem kaç milyarlık dünya nüfusunda bir Allahın kulu o topu çıkarabilirdi ..

- Onur bitmiş defans şaşırmış abuk subuk paslar artık orda kim olsa çıkaramazdı..

- Hami Onur o topu çıkarabilirdi dediyse halt etmiş..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X