Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başı Davraz kampında idmanı seyrederken kalabalık içinden bir taraftarımız (kim olduğunu bulamadık) Umut'un boş kaleye yuvarladığı top için ancak boş kaleye atarsın demiş biz de utanmıştık. Aklıma geldi birden ..

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanında Murat Tosun var. Ver adama atsın işte ilk golü olacak anasını satayım. Destek çık yanındaki çocuğa. Ama yook. Beyzadenin 10 golünün 11 olması çok daha önemli kendisi için. Garibim Murat koştu durdu belki bana pas atar da ilk golümü atarım diye. En son baktı Umut'un pası vereceği yok o da durdu.

Ne diyeyim ben sana Umut? Akşam kafanı yastığa rahat koyacak mısın?
      Gol atti rahatladi iste, baskalari kimin umrumda...

Ayrica boyle bir macta cikan Gabric'in yerine neden giren Baris olmuyor hocam? Teofilo cikacaksa neden Murat Tosun girmiyor...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...
        Umuta attığı topuk pası
        Umuta attığı 2.yarıdaki topuk pası
        İlk yarıdaki çizgiden çıkarttıkları kafa vuruşu
        Uzaktan metmi gibi şutu.
        Topu saklaması.

Teo çıktı ne oldu?
        Forvet duvar oldu hiçbir top ilerde kalmadı. Umut'un 2 kez teo ya bomboş kale ağzında vermediği pas var. Teofilo çıktı kapandık resmen.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          macı ızlemedımde dınlemedımde goruyorumkı yorumlardan cok birşey kaçırmamışım. Umut bildiğimiz gibi. Bu maç için ne diyorlardı antalya macını unutturacak affettireceklerdi galiba kendilerini. Yanlış hatırlamıyorum umarım.. İzleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim ne yapıyoruz bu takımı affediyormuyuz ?
          Allah var takım iyi oynadı, Umut'un yanlışlarını takıma mal etmek yanlış olur.Engin ve selçuk iyi oynadılar bügün.
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Şenol Güneş ya Umuta taktı, adamı taraftarın önüne atıyor, ya da Teoya taktı...
            Bilemiyorum...
            Anlayamıyorum...

Yorum

• Umut'da derin Trabzonspor şebekesinin adamı olmuş desenize ...

Hangi ara kütüğünü Trabzon'a aldırdı ki ?

Yorum

• İyi geceler size.

Umut'la dalga geçe geçe birbirinizi keyiflendirmeye devam edin.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• neyse umuta ragmen kazandık

Yorum

• Bugün Umut bir Alanzinho iki delirtti bizi. Bu takımda bu egoistler oldukça bizim azap günlerimiz bitmez.
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Penaltı tartışması
                      Trabzonspor-Kasımpaşa maçının 62. dakikasında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Trabzon ceza sahasına gelen topta Cenk İşler Engin Baytar'ın hamlesiyle yerde kaldı ancak maçın orta hakemi Özgüç Türkalp pozisyonu devam ettirdi.

Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Umut'u bu forumda en çok savunan 4-5 kişiden birisiyim.
                        BUGUN ŞUNU FARKETTİM ilk yarıda 2 pozisyonda Teofiloya %100 goller attırabilirdi boş kaleye. Ancak Teo gol atar pabucum dama atılır. Yedek kalırım korkusuyla inanılmaz egoist bencil oyun sergiledi. YAzıkları olsun.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Top Sogutlude havada , bizim Umut Trabzonda basliyor ziplamaya , ulan insanin hic mi zamanlamasi olmaz .
                          "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Şenol hoca Teo'yu çıkararak takımın oyununu altüst etti.Oyun tamamen bozuldu.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• nasıl bir maç oldu 90 dakkada 12 faul var karşılıklı ben kıran kıran maç bekliyordum halbuki....engin çok sırıtmadı sag bekde ömer aysan nerde acaba....umut ilk yarıda teonun 2 golünü yedin şu son golde şu murata şu topu çıkarsanda adam ilk golünü atsa daha güzel olmazmıydı....sanki pesde legend oynuyon hep sen atacan...yine 7 de 1 tuturdun helal olsun istikrar abidesisin...teoyu çıkarıp ceyhunu oyuna alan takımı arkaya yaslıyan hocayada ne diyim ben artık
                              !

Yorum

• umut son vuruşlarını geliştirmediğin sürece bu takımda yerin yok ama defansta oynarsan o başka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X