Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• atamadı atamadı artık bi boş kaleye gol atsın. o kadar pozisyona girdi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• teofilo neden çıktı? KAsımpaşaya karşı 1-0 a yatan zihniyete lanet olsun böyle futbol mu olur be.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...
        İleri gidiyorum belki ama, maçı izledin mi?

Yorum

Bir kafa topunu savunma çizgiden çıkarttı, ayrıca bir atağının olmayışının sebebi Umut'tu...
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

Ilk yarida Merthan tarafindan cizgiden cikarilan top. Cale ortalamistya Teo kafayla vurmustu ya?
            1

Yorum

• Yanında Murat Tosun var. Ver adama atsın işte ilk golü olacak anasını satayım. Destek çık yanındaki çocuğa. Ama yook. Beyzadenin 10 golünün 11 olması çok daha önemli kendisi için. Garibim Murat koştu durdu belki bana pas atar da ilk golümü atarım diye. En son baktı Umut'un pası vereceği yok o da durdu.

Ne diyeyim ben sana Umut? Akşam kafanı yastığa rahat koyacak mısın?
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• üc kisiydiler kelnin önünde... .at sola.... o ortalasin en sagdakine o da ya kafayla göndersin, yada yine umut´a atsin....
                bu Yilmaz vural bu dalga´yi hak etmisti aslinda
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• ne kadar çok futbolu biliyor ve anlıyorsunuz trabzonsporun bu zamana kadar iyi oynamasının tek nedeni umuttur ilerde yaptığı prestir, bize karşı oynayan takımlar eğer savunmadan top yaparak çıkarlarsa bizi perişan ediyolarlar, en büyük artımız yaptığımız pres tek büyük silahımız o bununda sürükleyen yegane oyuncu umuttur, seni seviyor ve seni takımda görmek istiyoruz umut
                  Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadar acımasız eleştiriyi rakip takım tarftarı bile yapmaz .Dalga geçtiğiniz oyuncu takımımızın oyuncusu biraz insaflı olun.
                    Kaç sene oldu ne sabır varmış sizde beee..
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• zaten ben sadri sener olsam umutun kulagini cekerdim sen nasil bizim 4 milyon euroluk adamimizi yok edersin diye.

Böyle egoistlik olmaz

Yorum

• umut diyorki bu takımda benden başka kimse gol atmasın

Yorum

• Ya Arkadaşlar! Bugün Kasımpaşa neden maça bu kadar asıldı anlamadım. İlk ona filan girerlerse daha fazla para mı düşecek yayın gelirlerinden acaba???
                          "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
                          Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
                          Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
                          Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• Şenol Güneş'i tek bir hamlesi dolayısıyla eleştirmek istiyorum.

Umut'un bu kadar yuhalandığı ve eleştirildiği bir ortamda Teo'yu oyunda tutup Umut'u dışarı almalıydı.

Bazen körlere yol göstermek lazım hey gidi Bross hey
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Umutun hangi hareketini gördünüz? Maçta 2 gol pası vermeyerek Teoyu yaktı. Atsa gam yemicez onuda beceremiyor. Umutu yollasınlar defan oyuncusu alsınlar egemen forvet olsun

Yorum

• macı ızlemedımde dınlemedımde goruyorumkı yorumlardan cok birşey kaçırmamışım. Umut bildiğimiz gibi. Bu maç için ne diyorlardı antalya macını unutturacak affettireceklerdi galiba kendilerini. Yanlış hatırlamıyorum umarım.. İzleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim ne yapıyoruz bu takımı affediyormuyuz ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X