atamadı atamadı artık bi boş kaleye gol atsın. o kadar pozisyona girdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...1
Yorum
-
Yanında Murat Tosun var. Ver adama atsın işte ilk golü olacak anasını satayım. Destek çık yanındaki çocuğa. Ama yook. Beyzadenin 10 golünün 11 olması çok daha önemli kendisi için. Garibim Murat koştu durdu belki bana pas atar da ilk golümü atarım diye. En son baktı Umut'un pası vereceği yok o da durdu.
Ne diyeyim ben sana Umut? Akşam kafanı yastığa rahat koyacak mısın?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
üc kisiydiler kelnin önünde... .at sola.... o ortalasin en sagdakine o da ya kafayla göndersin, yada yine umut´a atsin....
bu Yilmaz vural bu dalga´yi hak etmisti aslinda*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
ne kadar çok futbolu biliyor ve anlıyorsunuz trabzonsporun bu zamana kadar iyi oynamasının tek nedeni umuttur ilerde yaptığı prestir, bize karşı oynayan takımlar eğer savunmadan top yaparak çıkarlarsa bizi perişan ediyolarlar, en büyük artımız yaptığımız pres tek büyük silahımız o bununda sürükleyen yegane oyuncu umuttur, seni seviyor ve seni takımda görmek istiyoruz umutBir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar acımasız eleştiriyi rakip takım tarftarı bile yapmaz .Dalga geçtiğiniz oyuncu takımımızın oyuncusu biraz insaflı olun."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ya Arkadaşlar! Bugün Kasımpaşa neden maça bu kadar asıldı anlamadım. İlk ona filan girerlerse daha fazla para mı düşecek yayın gelirlerinden acaba???"İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeonun bir atağını söylermisin yada yaptığı güzel bir hareketi ...
Yorum
-
macı ızlemedımde dınlemedımde goruyorumkı yorumlardan cok birşey kaçırmamışım. Umut bildiğimiz gibi. Bu maç için ne diyorlardı antalya macını unutturacak affettireceklerdi galiba kendilerini. Yanlış hatırlamıyorum umarım.. İzleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim ne yapıyoruz bu takımı affediyormuyuz ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum