Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah bu maçı alacağız arkadaşlar bende doping etkisi yaparım inşallah
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haklısın, övünlecek bir galibiyetimiz yok. Övünülecek "bir" şeyimiz yok. Bu sezon adına çok şeyimiz var...Mesela Beşiktaş'lı Haşmet Babaoğlunun kazanmamız için dua etmesi var....Adamın öyle bir takımı gör(ebil)mesi var mesela...Tüm futbolseverlerin keyifle seyrettiği bir takımımız var...Şampiyon mu olur ikinci mi üçüncü mü bilemem. Ama bildiğim bir şey var bu takım 4 sene boyunca gerçek "futbolseverlere" kendini seyrettirir...Şampiyon da olur...Size rağmen sizin Trabzon'da ve dünyanın her yerindeki versiyonlarınıza rağmen bu böyle....Övünülecek bir galibiyet diyorsun ya Billl...Benim en büyük galibiyetim bu işte...
      size ragmen ne demek arkadas.yani biz elestirince ersun efendi takimi sampiyon yapamiyor mu?birakin bu klasik laflari.hasmet babaoglu sunu demis ,erman bunu demis.onlar bu takimin asla sampyion olmasini istemez.ben bu takimi keyifle seyrettigimi hatirlamiyorum,burda da yüzde 90 keyifle seyretmiyor maclari.asil sizin versiyonlariniz pislikleri(Kötü futbol,kötü taktik,kötü oyun anlayisi.bir iki mac haric) halinin altina süpürdükce bu takim sampiyon olamaz.ne zamanki gercekleri görüp,sapkamizi önümüze koyarsak o zaman basarili oluruz.bu takim lig bitecek 2 pas daha yapamiyor.organize attigi gol sayisi yok denecek kadar az.oyunu kendi kontrolünde tutamiyor.bir atsa hemen yiyecek havasinda,gol atamasa telas yapip kendisi yiyor.bunlari ben mi ögretecegim takima.
      iho istifa.

Yorum

• Bu takım oynuyor,pozisyon buluyor.
        Bu takım kazanmak için her şeyi yapıyor.
        Bu takım şampiyonluğu hak ediyor.

Olacak da!
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          calemi alacakti girayin yerine,bu lafindan sonra tartismayalim istersen daha.....
          ooooo yine burdasın dimi ee tabi yenildik ya. Tam senlik bir gece..

Yorum

• Övünülecek galibiyetimiz belki yok ama övünülecek malubiyetlerimiz var. Acaba iki sene sonra hangisini hatırlayacağız?

Yorum

• Mantıken düşündüğü zaman fark yeriz diyorum ama içimden bir his maçı alacağız diyor.

Yorum

size ragmen ne demek arkadas.yani biz elestirince ersun efendi takimi sampiyon yapamiyor mu?birakin bu klasik laflari.hasmet babaoglu sunu demis ,erman bunu demis.onlar bu takimin asla sampyion olmasini istemez.ben bu takimi keyifle seyrettigimi hatirlamiyorum,burda da yüzde 90 keyifle seyretmiyor maclari.asil sizin versiyonlariniz pislikleri(Kötü futbol,kötü taktik,kötü oyun anlayisi.bir iki mac haric) halinin altina süpürdükce bu takim sampiyon olamaz.ne zamanki gercekleri görüp,sapkamizi önümüze koyarsak o zaman basarili oluruz.bu takim lig bitecek 2 pas daha yapamiyor.organize attigi gol sayisi yok denecek kadar az.oyunu kendi kontrolünde tutamiyor.bir atsa hemen yiyecek havasinda,gol atamasa telas yapip kendisi yiyor.bunlari ben mi ögretecegim takima.
                Sen futboldan 1 gram anlıyorsan bende trabzonsporlu değilim..

Bu takım pasmı yapamıyor ?

Kayda değer bir galibiyetimiz yokmu ?

Organize attığımız gol yok öyle mi )

Oyunu kendi kontrolünde tutamıyormuyuz )))))) Sene basından beri oynadığımız her maçı tek kale oynadık !!!! Sadece yuh diyorum sana..

Ezildiğimiz tek maç Anteple oynadığımız kupa maçıydı..

Sen ne çok şeybiliyorsun öyle ya ) Allah aşkına girme şu foruma.

Eleştri nedir haberin yok senin.. Futboldan hiç yok.. Sadece sinir bozuyorsun..Ve bizim Senin gibi taraftarada(!) ihtiyacımız yok !

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ooooo yine burdasın dimi ee tabi yenildik ya. Tam senlik bir gece..
                  aynen öyle galibiyetlerde asla girmez foruma ve övmez takımı

Yorum

• Bunlar değilmi bizi en kötü zamanlarında yenen hade ya şu maçı bari gol kaçırma rekoru kırmadan kazanalım yada bbi şekilde nasıl olursa işte...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• trabzondakı taraftar kutuphane ye gıtse ya da tıyatroya desibel rekoru falan kırar sanırsam ne enteresan bı taraftarımız var anlam veremıyorum turkıyede cekırdek uretımının en cok oldugu yer avnı aker dıye bılıncek sayenızde sımdı fındıklarda geldı ohhhh değmeyın keyfınıze bıdaha kı maca da yastık yorgan atar futbolcular eee daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mantıken düşündüğü zaman fark yeriz diyorum ama içimden bir his maçı alacağız diyor.
                        mantigin da sorun var senin güzel kardesim. Siz mi futboldan anlamazsiniz benmi cözemedim. GS kime fark atabiliyor da bize fark aticak???
                        Adam gibi yorum yapin sinirleri germeyin surda

Yorum

İlk 5 teki 4 diğer takımla yaptığımız maçların bjk hariç 3-0 yenildiğimiz gs dahil hangisinde rakipten daha az pozisyona girmişiz ?
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• haftaya lideriz, rahat olun, sivas ankaragücüne puan kaptırır. beşiktaşta gençlerbirliğine puan kaptır. bizde cinconu yener liderlik koltuğuna otururuz.
                            1-Trabzonspor---48
                            2-Sivasspor ---47
                            3-Beşiktaş ---46
                            Bordo + Mavi = Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bytrabzonspor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haftaya lideriz, rahat olun, sivas ankaragücüne puan kaptırır. beşiktaşta gençlerbirliğine puan kaptır. bizde cinconu yener liderlik koltuğuna otururuz.
                              1-Trabzonspor---48
                              2-Sivasspor ---47
                              3-Beşiktaş ---46
                              1 mac daha soyle de ıddıa yapalım parayı buluruz .)

Yorum

• İyi futbol karın doyurmuyor , kötü oynayalım her maçta üç puanı alalım , yeter bence ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X