Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tony
    Serkan
    Egemen
    Song
    Cale
    Colman
    Yattara
    Alanzinho
    Hüseyin
    Göksu
    Umut
    Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• Bakalım forvetler golleri bu sefer nasıl kaçıracaklar .

Altı pastan saha dışına atana ödül var , kim kazanacak merak ediyorum .

Yorum

• Toroğlu, Ersun Yanal'ı küçük bir grubun yuhaladığını hatırlatarak, "Bu Trabzon iki yıl önce yerlerde sürünüyordu. Şimdi ne durumda? En kötü ihtimalle ilk dörde oynuyor. Bu takım yeni kurulmuş bir kadro olmasına rağmen 45 puan toplamış.. Deplasmanda inanılmaz başarılara imza atmış ama içeride aynı başarıyı sağlayamıyor. Neden? Çünkü içeride belli bir grup yuhalıyor.. Bunu yaptıranlar var.. Çünkü biliyorlar ki Trabzon şampiyon olursa havaları sönecek ve bir daha isimleri gündeme gelmeyecek.. Bitip gidecekler.. İşte bu isimler takımı ve Ersun Yanal'ı yuhalatıyor.. Trabzon halkının da bunu bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekiyor."

YEREL BASININ BASKISI

Toroğlu'nun bu sözlerle kimi kastettiği merak konusu oldu.... İddialara göre Erman Toroğlu, bu mesajı Trabzonspor eski başkanlarından ikisi için söyledi..

Toroğlu, Trabzon'un evinde kazanamamasının bir başka nedeninin de yerel basının baskısı oluğunu iddia etti. Toroğlu, yerel basının Şenol Güneş ismini sürekli gündemde tutarak yönetim ve takım üstünde sürekli baskı kurduğunu söyledi..
        ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar bişey sorcam

ben geçen senenin sonlarına doğru bmn üyesi oldum

ondan önceki seneler ts çok daha kötüydü 13. bitirdiğimiz sezon oldu

burda nasıl yorumlar oluyordu merak ediyorum

söyleyecek var mı
          Nabza göre serbet veriliyordu.Gecen sezon ligde kalmak ve 6.ci olmak itibari ile memnunduk.
          Bu sene ise lig 3.lügü ve 45 puan basarisizliktir bana göre,dolayisiyla memnun olmamiz mümkün degil.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gökhanla umut akşam oynadıkları maçı tekrar seyrediyorlarmı acaba ya herhafta bu kadar gol kaçarmı

Yorum

• Tony Mario Sylva
              Song
              Egemen
              Song
              Egemen
              Colman
              Colman
              Colman
              Colman
              -
              -

11'miz..

Yorum

• 2009 Türkiye gol kaçırma şampiyonu Trabzonspor, gol kaçırmada yüksek lisans yapmış gökhan/umut ortaklığıyla bu maçıda kaybeder. Pozitif birisi olduğum halde bu maçtan hiç ama hiç umudum yok. Bu hafta 3.lüğe düşmüştük, haftayada sanırım 5.liğe gerileyeceğiz. gökhan/umut gurur duysun

Yorum

• yeneriz ve sampıyon oluruz dıyenlere sadece gülüyorumm.....hala rüya mı göruyorsunuz...yazık yazık...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bir yanım şampiyonluk süreci bitmiştir diyor..
                    Diğer yanım bu takım şampiyon olucak diyor..

Yorum

• 1)tony sylva
                      2)song
                      3)egemen
                      4)serkan
                      5)cale
                      6)colman
                      7)colman
                      8)colman
                      9)yattara
                      10)fatih tekke
                      11)fatih tekke

al sana ilk onbir....

Yorum

• ya bu maçı alıcaz eminim zaten bunu alınca şampiyonluk şansımız baya artıcak çünkü beşiktaşın fenerin gs nin aralarında maçları başlıcak 3 hafta sora lideriz herkez içini rahat tutsun sonuna kadar gidicez öle yarıda bırakmak yok biz buralarda yıldığımız için 24 senedir şampiyon olamıyoruz halbuki bakın hala çok fazla şansımız var neden karamsar olalımki elimizde bukadar şans varken vede bukadar mükemmel bir oyun oynarken sadece bu stresi üzerimizden atmalıyız

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nabza göre serbet veriliyordu.Gecen sezon ligde kalmak ve 6.ci olmak itibari ile memnunduk.
                          Bu sene ise lig 3.lügü ve 45 puan basarisizliktir bana göre,dolayisiyla memnun olmamiz mümkün degil.
                          neden memnun değilsiniz

geçen sene takımın ne halde olduğunu bilmiyorsunuz heralde

bu takımda sadece yattara ve hüseyin var geçen seneden

hazır takımla ve çok daha kaliteli oyuncularla bizim kADAR puan toplayamayanlar var

başarısızlık ne demek

13. mü olalım yani

tamam söyleyeceğpinizi biliyorum

ts herzaman 1. liğe oynar

2. lik başarısızlıktır

bırakalım bu edebiyatı bence

bizden iyi takımlar var parası çok olan seyircisi çok olan takımlar var

şampiyon olmak çok çok büyük başarı olur bizim için

olamayız demiyorum

Yorum

• inşallah gs fazla yemeyız allahım yardım eyle bize futbolculara degıl bize acı...onların umrunda degıl...

Yorum

• ya ben anlamadığım deplasmanda yeniyoruz avni akerde kabus yaşıyoruz.bu nasıl bir çelişkidir.keşke deplasmanda mı oynasaydık maçı veya trabzon dışında bi yerde!!!
                              Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden memnun değilsiniz

geçen sene takımın ne halde olduğunu bilmiyorsunuz heralde

bu takımda sadece yattara ve hüseyin var geçen seneden

hazır takımla ve çok daha kaliteli oyuncularla bizim kADAR puan toplayamayanlar var

başarısızlık ne demek

13. mü olalım yani

tamam söyleyeceğpinizi biliyorum

ts herzaman 1. liğe oynar

2. lik başarısızlıktır

bırakalım bu edebiyatı bence

bizden iyi takımlar var parası çok olan seyircisi çok olan takımlar var

şampiyon olmak çok çok büyük başarı olur bizim için

olamayız demiyorum
                                Bizim alanzinho ya verdigimiz paranin tamami kadar transfer para harcamayan sivasspor yarin büyük ihtimalle 3 puan önümüze gececek,nasil memnun olabilirim?
                                Kimse bana gs,bjk veya fb demesin,onlarin sorunlari baska.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X