İki yıl üst üste final kaybetmek kötü olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maçın üst üste olması enteresan olacak..
Eğer lig maçında bunları yenersek kupada hırsları üst düzey olacak olur da 2 maçta da bunları yenersek kendi açımdan sezonu kurtardık derim.. 2 maçı da kaybedersek çok kötü olur..Lig de berabere kalıp kupa da yenersek yine güzel iş yapmış oluruz..
Yorum
-
İlk olarak 61_hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde çelme takıp kupadada ellerinden kupayı almalıyız bu haramzadelerin
Lig ve kupada 3 gün arayla oynayacağız.
Lig maçını cumartesiye alsalar iyi olurdu. Final 14 Mayıs Çarşamba.
BAKALIM FİNALİ NEREDE OYNATACAK İHO?En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 14:31.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig onlara kupa bize.
Bundan sonra böyle.
Kupa bize lazım lig onlara lazım.
Ligdeki maçta daha cok kasacaklardır. Ben olsam as takımla gs maçına çıkmam kozlarımı kupa maçına ayırırım.
çünkü bizim kupadan başka elimiz bişe kalmadı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın Antep de olması kötü oldu , hafta içi oraya gidebilmem mümkün değil, benim gibi çok fazla taraftarımız olacaktır.. Ama yine de bize ayrılan biletler biter diye umut ediyorum..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Antep surpriz oldu ama dogu ve guneydogu bolgesinde cok sayida taraftarimiz var onlarda gitme sansi bulurlar mardin d.bakir urfa basta olmak uzere..her turlu doldururuz bize ayrilan yerleri haftaici olmasi uzaktan git gel yapacak adamlar icin sıkınti oldu sadece1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kadro kalitesi açısından GS ile yarışmamız mümkün değil ama mücadele anlamında bir şeyler gösterebilirsek kupa şansımız az da olsa var. Ha olur da kaybedeceksek de umarım geçtiğimiz sezon ki gibi dramatik şekilde gerçekleşmez. Diğer taraftan bu maçın öncesinde oynayacağımız lig maçının da hem zihinsel hem fiziksel etkisi olacaktır. GS için öncelik lig, maçı bizim içinse kupa maçı olacak. Dolayısıyla iki maçın atmosferleri çok farklı olacaktır. Pek sanmıyorum ama FB Antep, BJK ve Başakşehir maçlarının ikisinde puan kaybeder GS de Eyüp ve Sivas maçlarını kazanırsa bizim maçta alacakları galibiyetle şampiyonluklarını ilan etme ihtimalleri var. Açıkçası hiçbir Trabzonspor'lu yarışta olmasak dahi bir takımın bizi yenerek şampiyon olmasını istemez. Bildiğim kadarıyla geçmişte bunu iki kez yaşadık. 1986'da BJK bizi son maçta yenip averajla şampiyon olmuştu. En son da 2007'de İzmir'de oynadığımız FB maçında BJK yenilip biz 2-2 kalınca FB tur atmıştı. Tabii bu durumun olası kutlamalardan ve rahatlamalarından dolayı bize pozitif yansıma ihtimali de var...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç için ısrarla yabancı hakem talep etmemiz lazım çünkü maçtaki asıl rakibimiz gs değil hakem olacak.
cihan aydın kurtarmaz mı bu arada?
Yorum
-
Bana hiç kimse Ligdeki GS maçına takımın as kadro ile başlayacağını iddia etmesin, 3 gün sonra oynayacağımız Kupa final maçı için takımın özellikle yıldız tabir edilen ve sakatlık riski olan ve yaşı geçkin oyuncuları oynatmak Kupa maçına ihanet olacaktır..
Wakame
Saviç
Visça
Lundstram
Zubkow
Mustafa
gibi oyuncuları ben olsam lig maçında oynatmamYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum