22.11.2015 Muharrem Usta ile Yapılan Görüşme hk.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Çok önemli bir vurgusu da "birleşme ancak benim çekilmemle olabilir, ve bu da bir ihtimal" demesiydi bence.

Hekimoğlu ya da birleştirici bir başka 3. kişi ile çalışabileceğine dair bir işaret olarak okudum ben bunu.

Ama hem söylenişinden hem de Hekimoğlu cephesinin kararlılığından buna pek ihtimal veremiyorum.

Hayırlısı bakalım.
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• bkandil
      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
      • 08.02.2008
      • 5472
      • İstanbul

İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi
      Çok önemli bir vurgusu da "birleşme ancak benim çekilmemle olabilir, ve bu da bir ihtimal" demesiydi bence.

Hekimoğlu ya da birleştirici bir başka 3. kişi ile çalışabileceğine dair bir işaret olarak okudum ben bunu.

Ama hem söylenişinden hem de Hekimoğlu cephesinin kararlılığından buna pek ihtimal veremiyorum.

Hayırlısı bakalım.
      Telefon ile delegelere yönelik yapılan anket bu sözlerden sonra anlam kazanıyor...

Yorum

• Badaloğlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 16.07.1999
        • 18194
        • İstanbul

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi
        Telefon ile delegelere yönelik yapılan anket bu sözlerden sonra anlam kazanıyor...
        Yalnız o anketin sonunda nedense Hacıosmanoğlu ile Celil Hekimoğlu kalırsa hangisine oy verirsiniz? diye yanıltıcı bir soru ile bitiyor... En azından anketi Celil bey yaptırdığını anlıyoruz. Zira Hacıosmanoğlu'na asla oy vermem dediğimde anketör kız bayağı sevindi

Usta da olsaydı ankette belki Celil bey daha net bir kanıya varabilirdi...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Faruk BERBER
          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
          • 23.08.2007
          • 14612
          • Akademisyen
          • Erzurum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi

Geçici Hoca adayını merak ettim.. Saydığı özelliklerden bir isim gelmedi aklıma..
          Hamza Hamzaoğlu.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...