Aralık 2015 Kongre Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Onur Tan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 23.04.2005
    • 153
    • Akademisyen
    • Giresun

Yazılanları görünce yüzümde bir tebessüm oluştu Hayatımda ikinci defa bir BMN organizasyonunda yer aldım. İlki 10 yılda İstanbul'daki iftar yemeği idi, aradan 6 sene geçmiş. Normalde forumda çok fazla yazım yoktur hatta neredeyse hiç yoktur, daha çok okumayı, arkadaşların fikirlerini görmeyi tercih ediyorum. Genellikle de bir başlığa girince 3-5 sayfa geriden okumaya başlıyorum ki hem muhabbetin gidişatına tanık olayım hem de kimin ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışayım. Lafı çok uzatmaya gerek yok, muhtemelen forumdaki en uzun yazımı yazıyorum KIsaca demem odur ki "sanal" bir ortamda tanıdığım kişileri kanlı canlı görüp onlarla iki lafın belini kırmak hakikaten güzel bir deneyim oldu. Umarım ilerleyen zamanlarda da tekrar bir araya gelme imkanımız olur. Herkese sevgiler selamlar

Yorum

• Kamil Çakmak

Herkeze Merhabalar.

İşlerimin yoğunluğundan dolayı ancak yazabiliyorum. Anlayışınıza sığınırım öncelikle.

Bir çok arkadaşla Renktaşla bir aaraya geldim. Onların yanında olmak kelime ile ifıade edemiycek duygular. İnsan ne kadar büyük bir camianın Taraftarı,ne kadar büyük bir forumun üyesi olduğnu hissettiriyor.

İsteyipde göremediklerimde oldu bir çok renktaşında olmuştur diye tahmin ediyorum. Bunda BMN deki bu başlıkların yetersiz kaldığnı düşünüyorum. Yada burada buluşmak adına olmaz ise olmazımız başlığıdamı açmamız gerekiyordu da bir çok kardeşimizle görüşemedik. Şart mı sürmeli idik. neyse. ...

Yinede eski dostlar ve yeni tanıştığım BMN nin sevgili forum yöneticileri ve üyeleri ile muhabbet ve tanışma fırsatlarını bulduk(kendim pek sezsiz olmama rağmen)

Ümit li Deep Blue ile tanıştım mesela dikkatımı çekiyordu. Adamına göre sivri dilli. Ama arkadaşcı paylaşımcı muhabbetci iyi bilgi birikimi yüksek bir arkadaş. Benim gibi çok genç aslında. Harbi genç. Bu arada şunu da diyeyim. Ümiit kardeşim serkan doğan beraber iken meydana ekibin yanına geldik ben oturdum o arada. bir telefon geldi. Kızım raratsızlanmış gözlerinde ağırı oluşmuş.Bu gün de Erbaa dan Tokat a dr götürdüm. ben telde görüşürken o arada o ekip meydandan ayrılmış., arıycaktım teleonun şarzı bitti. Gece şarzı doldurdum serkan Özkanı aradım arkadaşlara söle dedim. Aman ha satma gibi bir durum olmasın bir kopukluk oldu. hiç biri kusura bakmasınlar.

Bu arada yine İstanbuldan Tosuncuklakkan çıkmak için çapa sarfetmiş bu konuda ciddi tıpbi sıkıntı yaşamış Uğur kadeşimin ağır adamlıkla beraber muhabbeti harika idi.

Oğuz la tanışma fırsatım oldu. Uğur berkin konuşmaları hep proje gibiy di. ağır adam modunda . Doğan kardeşim ciddi ciddi hep sorunların çözümcüsü.

Cengiz Çubukçu anlatmaya gerek yok. Neşteri vuran adam Muhabbette iletişimi harika kurar her zaman.

Berat Bulut. Harika bir kişilik.

Mehdi, misafirperverdir her zaman kalabalık oyunca yanına oturcan. sen espiri yapmassan cvvabını alamazsın sezsiz görünür.

Serdar Özkan, benim hemşerim, bir tutam çicek bir düple vizki keyfi öle biri.

Cafer Kılıçsoy la dışarda görüştük uzun zamandır görüşmemiştik. Teknoloji devi ile alış veriş yaptık beraber

Metin Külünk; özel başlık açmalı yazcaklarım çok aslında. Ama Espirili Muhabbetli ortama hükmeden bir yapısı var. ilk defa görmedim biliyordum ama yazayım dedim

Ahmet Badur; o beni bilir ben onu bilir

görüştüğüm muhabbet ettiğim ve buraya yazmadığım aklıma gelmeyen kim varsa özel mesaj atsın metni yeniden düzenlerim. Şimdiden afınıza sığınırım.

Bu arada Seçimle ilgili hiç bir şey yazmak istemiyorum.

BMN nin ve benimde aşırı benimsediğim bir olgu var. Bizler Trabzonspor için varız. Sadece Trabzonspor menfeatleri.

Sizler hepimiz kıymetyiliz. Camıamız için. Biz yönetim beğenmenmez isek göndeririz. Beğenirsek kazandırırız. Şimdiki oluğu gibi.

Tek eksik Metin Külünk'in dediği.
      En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 22:54.

Yorum

• Kamil Çakmak

Bu arada bu başlık uzun süreli kalsın. haaaa şunuda diyeyim. Böyle bir başlığı ben açmıştım. bilen bilir yönetimdekiler özellikle. Sonra o başlık niye kaldırıldı ise kaldrıldı neymiş gerekçesi katılım olmazmış. Ne oldu katılım olmadımı. bu başlık yaşamadımı. yaşadı. Yeterli oldumu hayır. Daha iyisini düşünmeliydik.O ne ne biliyormusunuz? BMN birlik olsun. Birlikte olduğunu yansıtsın Yönetimde bir adamımız olsun. Metin Külünk kardeşyimde aynı şeyi söylemişti. Kacirdik
        En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 00:05.

Yorum

• Mollasalihoğlu
          Yönetim Kurulu
          • 03.07.2004
          • 18733
          • Avukat
          • İstanbul

Çok güzel adamlarsınız be
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• TSelif
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 02.04.2005
            • 18990
            • Ziraat mühendisi
            • Trabzon

Ben de yeni arkadaşlarımı tanıdığım ve eski arkadaşlarımla da hasret giderdiğim için çok mutlu oldum.. Biz bir şey yapmadık. Hepinizin ayağına sağlık
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Doğan Şahin
              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
              • 06.03.2007
              • 3646
              • Bilgisayar Mühendisi, Tercüman, Müzisyen
              • İstanbul

Olur mu, misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz.
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...