Aralık 2015 Kongre Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • TSelif
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 02.04.2005
    • 18990
    • Ziraat mühendisi
    • Trabzon

Aralık 2015 Kongre Süreci

Böyle bir olay olmuş Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği seçim öncesinde ( Ben doğru olduğuna inanıyorum). Konu hakkında tartışmamız gerektiğini düşünüyorum.

Geçen seçimde Zorluda toplantı yapılıyormuş ve seçimin en güçlü adayı ( ki sanırım Usta ama bilmiyorum benim tahminim) belirleniyormuş. Ve eğer seçimi bu aday ( en güçlü dedikleri) kazanırsa başkanlığı bir daha ondan geri alamayız diye ona en yakın aday olan iho'ya destek vermeye karar verilmiş. Ve eğer iho kazanırsa en geç 1 yıl sonra başkanlığı ondan alabiliriz diye hesaplar yapılmış. Sanırım iho da bunları bildiği için ( ya da tahmin ettiği için) bırakmak istemiyormuş ya da uzattıkça uzatmak istiyormuş. ve ben kendi adıma diyorum Bütün bunlardan habersiz bir şekilde sadece güya TRAZONSPOR'u korumak amaçlı ihoya oyumu veriyorum çok masum bir oydu. Diğerlerinin oyu meğer gelecek hesapları yapmak bu koltuğu kimseye ( o güçlü adaya ) kaptırmamakmış.

Bundan sonrası benim yorumum.....

Ben ilk ( dinazorlar ) dediğimiz sandıklardan iho'ya çıkan oylara çok şaşırmıştırm. Sizler diyorsunuz ya 13. sandık diye. Hacıyı 13. sandık başkan yapmadı. Hacı sadece 75 oy farkla başkan oldu. O oylar da bizim gibi masum düşüncelerle verilmiş oylardı...
    Hacıyı başkan yapan ilk 3-4 sandıktan hacı lehine çıkan oylardı...

Bu seçim eğer o kişilerin ( Zorluda hesap yapanların) belirlediği aday başkan olursa üzgünüm ama Hacıdan çok farklı bir başkanımız olmayacak.

Sanıyorum bu isimleri ( Zorlu otelde bu hesabı yapan isimleri) secime ok yakın bir zamanda öğreneceğiz...

Bana Hacı'ya oy verdim diye kızan bir arkadaşıma yazdığım mesajı buraya kopyaladım.

Şimdi ne yapacağız
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
  • Faik Yılmaz
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 01.09.2004
    • 26228
    • Trabzon

Elif hep birlikte iştişare edeceğiz....

geçen seçimde evet Bmnnin en az 30-40 civarı oyu vardı.... Belki çok daha fazla vardıda bizzat şahit olduklarımız bu kadardı diyelim.....

yani o seçimdeki ortamı inşallah bir toplantı yaparsak anlatırım. olağanüstü şartlar vardı..

neyse konumuza dönelim hep birlikte toplantılar yapıp en iyisini bulmaya çalışacağız...

bundan daha kötü bir yönetim olmaz çünkü şu anda herhangi bir yönetim filan yok klüpte....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TSelif
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 02.04.2005
      • 18990
      • Ziraat mühendisi
      • Trabzon

Yani diyorum ki gene böyle bir durum ile karşılaşabiliriz Bu insanların derdi TRABZONSPOR falan değil yani baksana koltuğu alma hesapları yapılıyor. Maalesefki bunlar bizim karşımızda çok güçlülüler.

Yorum

• Faik Yılmaz
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 01.09.2004
        • 26228
        • Trabzon

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
        Yani diyorum ki gene böyle bir durum ile karşılaşabiliriz Bu insanların derdi TRABZONSPOR falan değil yani baksana koltuğu alma hesapları yapılıyor. Maalesefki bunlar bizim karşımızda çok güçlülüler.
        Kimi insan önce partim diyor....

Kimi insan önce menfaatim diyor...

Buradaki arkadaşlar Önce Trabzonspor diyor.....

Tanıdığım hepsine şahsen kefilim bu konuda...

Biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allah ' a bırakalım.....

Yorum

• Gökçebey
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 09.06.2004
          • 15059
          • Kamu
          • Trabzon

Adem Söğüt'ün yakın bir akrabasından duyduklarım: Muharrem Usta nasılsa seçimi kazanırım deyip tenezzül etmemiş bunlarla görüşmeye. İHO'da bunlarla görüşüp parayı bastırınca artık ne kadar oyları varsa ihoyu desteklediler.

Ben oy kullanmamama rağmen, sırf başkanlık seçimi belli olunca Tatar Ramazan bu oyunu bozdu dedim diye (lal olaydım de demeyeydim ) bana çok saranlar oldu, bu belayı başımıza siz musallat ettiniz diye. Şahsen o zamanki görüşüm "Seçilmiş" AKP'li "Atanmış" AKP'liden evladır şeklindeydi.

Usta'yı şike sürecini bitirecek, abilerinden (siyassetten yani) çok etkilenecek diye desteklemedim. Kulaçoğlu'nu da, listelerin kulübe teslim edilmesine sadece 2 saat kala, hala yönetimine yönetici aradığı için yetersiz bulduğumdan desteklemedim. Destek dediğim de oy değil haliyle, konuşmak felan.

Gelelim bu seçime. Ben İHO'nun karşısına ne kadar güçlü ve çok aday çıkarsa, iho bunların arasından sıyrılır diye düşünüyorum. İHO'nun karşısındaki muhalefet çok bölünecek. Usta da, Hekimoğlu da, şu an çok dillendirilmeyen çatı aday Mehmet Atalay da güçlü isimler. İHO'nun karşısındaki güç bölünürse iho kulübe usulsüz yaptığı üyelerle, satın alacağı üyelerle sıyrılabilir aradan. Şu an bundan çekiniyorum. Onun için ihoya karşı tek adayda birleşmek bana göre önemli.

Gelelim adaylara. Usta aday olmak için resmen kongre kararını bekliyorum dese de, başhekimi Ahmet Çubukçu ile listesini düzenliyor. Büyüklerimden izin almalıyım demiş. Bu onun bana göre en büyük handikapı. Yani yine siyaset figürlerinden izin alacak, yine AKP'nin atadığı aday olarak görünecek. Güçlü yanı ise, adam işinde profesyonel. Kulübü de Medical Park'ı yönettiği gibi yönetirse Trabzonspor'un geleceği parlak olur.

Hekimoğlu Trabzon genelinde daha sevilen, icabında derin Trabzon dediğimiz kemik oylara daha çok ulaşabilecek bir isim. Şehrin en önemli ihracatçı şirketinin başında. O da işinde profesyonel. Kulübü Trabzon'dan yönetecek olması da avantajı. Yalnız kulüp için en önemli isim olan Asbaşkanının kim olacağı önemli. Sportif direktör için Ali Kemal Denizci ismi geçmişti, onun ekibinden. Bir de öze dönüş mavallarından sonra ben kendisini sorgulamaya başladım. Ali Kemal Denizci işinin öyle olmadığı çıktı ortaya sonra. OF THE RECORD: Zemin arayışı ziyaretlerinde bir arkadaşımıza, yönetiminde Hüseyin ÖRS'ün (MHP Trabzon 3. Sıra vekil adayı, şehrin en çok sevilen simalarından biri) olabileceğini söylemiş. Arkadaşımız da, bir siyasi düşünceye yakınmış algısı olmaması için yönetiminde muhakkak CHP ve AKP'li birer güçlü ismin de olması gerektiğini belirtmiş. Eğer Hekimoğlu'ndan böyle bir hamle gelirse, 1 adım öne geçer.

Çatı Aday söylentileri. Gözlerden uzak görüşmelerde Mehmet Atalay ismi ön plana çıkmış. Hatta Çakıroğlu o zaman ben destekleyerek çekilirim demiş. Bunlar duyum sadece. Eğer derin Trabzon dediklerimiz güçlü bir çatı adayda birleşirlerse seçim çok renkli geçer. Kime yarar? Bence İHO'ya yarayabilir.

Uzun lafın kısası, İHO karşısındaki TEK aday ihoyu tarihe gömer. Çok adayın çıkması rüzgarı ihoya çevirebilir.

Sabah dedikoduları bu kadar
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 21.10.2015, 09:35.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• TSelif
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 02.04.2005
            • 18990
            • Ziraat mühendisi
            • Trabzon

Hmm iyi bilgiler verdin Gökçe. Böyle duyumları falan yazın buraya da bizler de bilgi sahibi olalım.
            Fatih Balta'nın da bildiği şeyler olabilir ..
            Barış'ın da ...

Yorum

• TSelif
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 02.04.2005
              • 18990
              • Ziraat mühendisi
              • Trabzon

Ayrıca radyo programı istiyoruz Yiğit ...

Yorum

• Yiğit Gayretli
                BMN Yönetim Kurulu
                • 09.12.2005
                • 34536
                • İstanbul

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
                Ayrıca radyo programı istiyoruz Yiğit ...
                Adayları bekliyoruz abla... Adayları da konuk edip yapmayı planlıyoruz...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Faik Yılmaz
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 01.09.2004
                  • 26228
                  • Trabzon

Bende Hacıosmanoğlunun kendisine yakın üyelerin listesini yaptığını ve aidatlarını topluca ödediğini biliyorum...

hatta oflu olduğum için bana bile geldi teklifi...

kibarca reddettim tabi...

Yorum

• Mollasalihoğlu
                    Yönetim Kurulu
                    • 03.07.2004
                    • 18733
                    • Avukat
                    • İstanbul

Kesinlikle tek aday çıkmalı.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bkandil
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 08.02.2008
                      • 5472
                      • İstanbul

Faruk Özak bu konuda çalışma yapıyor mu, bilen, duyan var mı?

Yorum

• bkandil
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                        • 08.02.2008
                        • 5472
                        • İstanbul

Bu yarışta toplamda üçten fazla aday olacağını düşündüğümden dolayı sonuçtan umudum yok.
                        Zira geçen seçim sırf "atanmış başkan" kazanmasın diye, bir sürü masrafa girip Trabzon'a giderek oy kullanmıştım. O seçimde oy kullandığım için halâ pişmanım. Aynı pişmanlığı tekrar yaşamak istemiyorum.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                          BMN Yönetim Kurulu
                          • 09.12.2005
                          • 34536
                          • İstanbul

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi
                          Faruk Özak bu konuda çalışma yapıyor mu, bilen, duyan var mı?
                          Bu bile aslında İHO'nun kim olduğunu belgeleyen bir olaydır... O kadar kritik bir soru ki bu... Cevabı basit ama çok anlamlar ifade ediyor.

İHO, Faruk Özak'ı açıktan düşman ve hain ilan etmedi mi? Konu sadece Trabzonspor olsa Faruk Özak susar mıydı? Ya da böyle kritik -belki Trabzonspor tarihinin en kritiği- kongrede çalışma yapıyorsa bile bunu gizliden mi yürütürdü, sessiz mi kalırdı? Faruk Özak gibi Trabzon'da hep güçlü olan bir adam İHO'ya pabuç bırakır mıydı?

Kim susturuyor bu adamı, neden susturuyor? İHO'yu kim koruyup kolluyor?

Fotoğraf çok net!
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• A.Ali Karanis
                            • 01.07.2008
                            • 3401
                            • İçel

Geçen seçim zamanında seçimden 4-5 gün önce Faruk Özak'a 'seçimde ne olacak' diye babamla sorduğumuzda 'bir arkadaşa bıraktılar,o uğraşıyor işte' gibisinden bir cevap vermişti. Bu seçim için ne diyecek,ne yapacak onu bilmiyorum ama.

Yorum

• TSelif
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 02.04.2005
                              • 18990
                              • Ziraat mühendisi
                              • Trabzon

Ben ilk mesajımda yazdığım ( Zorludaki toplantı) olayın Faruk Özak'la ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası . Yanılıyor muyum? Başka tahmini olan var mı ?

Bu arada Sebahattin Çakıroğlu da aday olmaya niyetliymiş ve başkan yardımcısı da Engin Kara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...