şampiyon olmuş kadroların fotoğrafı konulsun otobüse
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Takım Otobüslerimiz
Daraltma
X
-
Şu linkteki büyük olaslıkla bizim otobüs dimi. Eğer öyleyse değişmiş. http://fanatik.ekolay.net/Bu-kez-kaz..._35_237289.htm
Yorum
-
Evet Travego.. Futbolcuları komple kaldırmışlar bu işten bıktılar sanırımİlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu linkteki büyük olaslıkla bizim otobüs dimi. Eğer öyleyse değişmiş. http://fanatik.ekolay.net/Bu-kez-kaz..._35_237289.htm
Yorum
-
Nerde gördünüz resim veya link varmı.?İlk olarak Sefa YASIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım otobüsündeki yeni dizaynı gördüm. Ben çok beğendim geçen senekinden nefret etmiştm. şimşekler falan çocukcaydı
Yorum
-
Geçen havalimanına karşılamaya gittiğimde gördüm. link bulursam eklerimİlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde gördünüz resim veya link varmı.?
Yorum
-
Anadolu Ulaşım bizim memleketin firması napalımİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Otobüs veren firma Anadolu Turizm.
Peki Beşiktaş'a ? Tanıdık yahu çok çok tanıdık hatta.. Aaaa! Ulusoy bu!
Devam bakalım..
Yorum
-
Man ve Neoplan markalarının birleşerek oluşturduğu bir otobüs bu...Ulusoya laf atıyosun ama MAN ın ceosu kim bi bak bakiyim...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Otobüs veren firma Anadolu Turizm.
Peki Beşiktaş'a ? Tanıdık yahu çok çok tanıdık hatta.. Aaaa! Ulusoy bu!
Devam bakalım..
Yorum
-
Sonuç olarak otobüsü veren MAN değil ULUSOY firması. Hani bizim memleketin firması olarak bildiğimiz firma.İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMan ve Neoplan markalarının birleşerek oluşturduğu bir otobüs bu...Ulusoya laf atıyosun ama MAN ın ceosu kim bi bak bakiyim...
Yorum
-
Bize otobüs MAN tarafından verildi havası yaratıldı ama öyle değil Anadolu Ulaşım tarafından verildi. Beşiktaş'a ise Ulusoy. Neyse Ulusoy Haluk Ulusoy'a kadar düştüyse normal..İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMan ve Neoplan markalarının birleşerek oluşturduğu bir otobüs bu...Ulusoya laf atıyosun ama MAN ın ceosu kim bi bak bakiyim...
Yorum
-
- Haluk Ulusoy Sinan Engin ve Kaya dingiloğlu kadar Trabzonludur ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum