Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Takım Otobüslerimiz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şampiyon olmuş kadroların fotoğrafı konulsun otobüse

Yorum

• Fotoğraf değilde şöyle güzel görsellerle süslenmiş harika bir şekilde ''Karadeniz Fırtınası'' yazılsa?..
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Su selcugun surati hala duruyomu orda?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şu linkteki büyük olaslıkla bizim otobüs dimi. Eğer öyleyse değişmiş. http://fanatik.ekolay.net/Bu-kez-kaz..._35_237289.htm

Yorum

• İlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu linkteki büyük olaslıkla bizim otobüs dimi. Eğer öyleyse değişmiş. http://fanatik.ekolay.net/Bu-kez-kaz..._35_237289.htm
            Evet Travego.. Futbolcuları komple kaldırmışlar bu işten bıktılar sanırım

Yorum

• takım otobüsündeki yeni dizaynı gördüm. Ben çok beğendim geçen senekinden nefret etmiştm. şimşekler falan çocukcaydı

Yorum

• İlk olarak Sefa YASIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takım otobüsündeki yeni dizaynı gördüm. Ben çok beğendim geçen senekinden nefret etmiştm. şimşekler falan çocukcaydı
                Nerde gördünüz resim veya link varmı.?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nerde gördünüz resim veya link varmı.?
                  Geçen havalimanına karşılamaya gittiğimde gördüm. link bulursam eklerim

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Yorum

• Bize Otobüs veren firma Anadolu Turizm.

Peki Beşiktaş'a ? Tanıdık yahu çok çok tanıdık hatta.. Aaaa! Ulusoy bu!

Devam bakalım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize Otobüs veren firma Anadolu Turizm.

Devam bakalım..
                        Anadolu Ulaşım bizim memleketin firması napalım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize Otobüs veren firma Anadolu Turizm.

Devam bakalım..
                          Man ve Neoplan markalarının birleşerek oluşturduğu bir otobüs bu...Ulusoya laf atıyosun ama MAN ın ceosu kim bi bak bakiyim...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Man ve Neoplan markalarının birleşerek oluşturduğu bir otobüs bu...Ulusoya laf atıyosun ama MAN ın ceosu kim bi bak bakiyim...
                            Sonuç olarak otobüsü veren MAN değil ULUSOY firması. Hani bizim memleketin firması olarak bildiğimiz firma.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize otobüs MAN tarafından verildi havası yaratıldı ama öyle değil Anadolu Ulaşım tarafından verildi. Beşiktaş'a ise Ulusoy. Neyse Ulusoy Haluk Ulusoy'a kadar düştüyse normal..

Yorum

• - Haluk Ulusoy Sinan Engin ve Kaya dingiloğlu kadar Trabzonludur ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim