Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı olsun Kulübümüze.
görüntü süper
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Son derece sıcak bir atmosfer içinde geçen devir-teslim işlemi sonucunda piyasa değeri yaklaşık 900 bin TL olan ultra konforlu seyahat otobüsü 2.5 yıllığına Bordo-Mavililer’in oldu. Ancak MAN’ın CEO’ları Halil Erdoğmuş ile Kazım Tuncay Bekiroğlu, her zaman için Trabzonspor’un hizmetinde olduklarının altını önemle çizdi.
Yattara’nın otobüs pazarlığı
Otobüs devir-teslim töreni eğlenceli anlara da sahne oldu. Ülkesi Gine’de bir takımın sponsorluğunu yapan Yattara, soluğu teknik direktör Şenol Güneş’in yanında aldı. Yattara hocasına, “Madem yeni otobüs geldi, eskisini ben Gine’ye götürebilir miyim?” diye sorunca Güneş’in, “Yattara sen Gine’ye kendin gidemiyorsun, otobüsü nasıl götüreceksin” yanıtı çevredekileri gülümsetti.
Otobüs devir-teslim töreni eğlenceli anlara da sahne oldu. Ülkesi Gine’de bir takımın sponsorluğunu yapan Yattara, soluğu teknik direktör Şenol Güneş’in yanında aldı. Yattara hocasına, “Madem yeni otobüs geldi, eskisini ben Gine’ye götürebilir miyim?” diye sorunca Güneş’in, “Yattara sen Gine’ye kendin gidemiyorsun, otobüsü nasıl götüreceksin” yanıtı çevredekileri gülümsetti.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum