Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Takım Otobüslerimiz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayirli olsun. Firtina resmen geliyor bu sene

Yorum

• Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı olsun Kulübümüze.
      görüntü süper
      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• hayırlı olsun gerçekten çok guzel.

Yorum

• Son derece sıcak bir atmosfer içinde geçen devir-teslim işlemi sonucunda piyasa değeri yaklaşık 900 bin TL olan ultra konforlu seyahat otobüsü 2.5 yıllığına Bordo-Mavililer’in oldu. Ancak MAN’ın CEO’ları Halil Erdoğmuş ile Kazım Tuncay Bekiroğlu, her zaman için Trabzonspor’un hizmetinde olduklarının altını önemle çizdi.

Yattara’nın otobüs pazarlığı

Otobüs devir-teslim töreni eğlenceli anlara da sahne oldu. Ülkesi Gine’de bir takımın sponsorluğunu yapan Yattara, soluğu teknik direktör Şenol Güneş’in yanında aldı. Yattara hocasına, “Madem yeni otobüs geldi, eskisini ben Gine’ye götürebilir miyim?” diye sorunca Güneş’in, “Yattara sen Gine’ye kendin gidemiyorsun, otobüsü nasıl götüreceksin” yanıtı çevredekileri gülümsetti.

Yorum

• Bu da önden görünüşü.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Aracın dış kaplamasını kim tasarlamışsa büyük bir övgüyü hakediyor.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Çokk güzel
                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da önden görünüşü.
                  tasarım çok güzel ama logonun dizaynı ve oraya yerleştirilmesi kötü olmuş ve bütün tasarımı bozmuş
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• SÜper olmuŞ firtina yola Çikti

Yorum

• Biraz başarı gelince Demanında herşey geliyor yakışır takımımıza
                      GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yattara’nın otobüs pazarlığı

Otobüs devir-teslim töreni eğlenceli anlara da sahne oldu. Ülkesi Gine’de bir takımın sponsorluğunu yapan Yattara, soluğu teknik direktör Şenol Güneş’in yanında aldı. Yattara hocasına, “Madem yeni otobüs geldi, eskisini ben Gine’ye götürebilir miyim?” diye sorunca Güneş’in, “Yattara sen Gine’ye kendin gidemiyorsun, otobüsü nasıl götüreceksin” yanıtı çevredekileri gülümsetti.
                        ççç

İyi güldüm.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da önden görünüşü.
                          her zaman diyorum. en güzel renkler bizde. keşke bu resimdeki güzellik formalarımıza da yansısa.

Yorum

• otobüsün herşeyi güzel.bir tek plakası kötü.

Yorum

• Dizayn cok kötü bence. Renkler olsun, Trabzonspor yazi sekli olsun, logonun sekli olsun... Güzelin otobüs'ü bu dizayn mahvetmis malesef.
                              .

Yorum

• Renk tonları berbat.

Otobüs şahane.
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim