Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neler oluyor borsada?
    ekonomik açıdan parlak durumda olmadığımız aşikar..

dün ve bugün klüp daha önce de belirttiği gibi kaç paradan oldugunuza bakmaksızın hisse satmayı sürdürüyyor..
    düşüşü açıklayan tek faktör değil ama en önemli faktör...

Yorum

• Normal bunlar, Yönetim teknik heyetin istemedigi onca yabanci ismi kadroya katti, suan satmaya kalksan hicbirine para veren olmaz maalesef.

Bu amatörlügün zarari 10 Mio. Euro'dan fazla.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ödemeye sıkışınca sat hisse senedi gitsin.nasıl olsa hesap soranda yok oh ne güzel.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Temettü ödemesine sanırım 2 gün var yanlış bilmiyorsam ve bizim klübümüz hisse satıyor. Kim alıyor belli değil. Çok acayip işler oluyor. Biraz araştırma yaptım manipulasyon yapıldığından bahsediliyor. Ortada acayip bir durum var. Sen temettü ödemesini öne çek sonra hisse sat. SPK buna manipulasyon derse o zaman kişilerle kurumları ayırmaz çıra gibi yakarlar şirketi.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Temettü ödemesine sanırım 2 gün var yanlış bilmiyorsam ve bizim klübümüz hisse satıyor. Kim alıyor belli değil. Çok acayip işler oluyor. Biraz araştırma yaptım manipulasyon yapıldığından bahsediliyor. Ortada acayip bir durum var. Sen temettü ödemesini öne çek sonra hisse sat. SPK buna manipulasyon derse o zaman kişilerle kurumları ayırmaz çıra gibi yakarlar şirketi.
            Temettü ödemesi 13 Şubat'ta yapıldı. Normalde temettü öncesi hisse senedinin değerinin artması beklenirdi, bu kağıtta tersi oldu. 2 gün öncesinden itibaren yüksek miktarlarda satışlar yaşandı. Denizbank da elindeki hisselerden büyük miktarda sattı. Temettü dağıtacak hevesiyle yüksek tutarlardan hisse senedi alanlar, kağıtta fiyat artışı beklerken ciddi bir şok yaşadılar. Kağıdın fiyatı 11 Şubat'tan beri ciddi bir düşüş içinde. 11 liradan 7 liraya indi. Borsayı bilenler bu kısa süredeki sert düşüşün ne demek olduğunu anlarlar. Resmen ocak batırdı kağıt. Elinde yüksek fiyattan alınmış hissesi olanlar kan ağlıyorlar.

Bir durum var ama bakalım ne sonuç çıkacak.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bu borsa işine oldum olası hep şüpheci bakmışımdır.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 6 mart'ta geçmiş dönemlere ait 2010-2011 yılına ait 0,26 tl civarı bir temettü ödemesi daha yapacak, bu satışların altında iki ihtimal var, birincisi bedelli sermaye arttırımı diğeri kulüp çok acil kısa vadeli borçları çeviremedi, Sadri Şener bunu çevirememesi de normal 30 puan 6 galibiyete denk gelir o da 8 milyon tl eder, stad geliri deseniz yarısı cezalı taraftar küsmüş, Tsclup desen adam gidip 30-40 tl harcıyor ancak forma alacak kimin alsam diye düşünüyor, çok kaliteli bir kaç transfer bizim gelirlerimizi arttırırdı, millet kan ağlıyor biraz dürüstçe olmadı gs ye ve bjk ye kızarken biz adım attık İnşallah devamı gelmez.

Yorum

• Ayrıca unutmadan 2 ihtimal var dedim ancak aslında 3 ihtimal var, 3. ihtimali yazmak bile istemiyorum kulüp adına, yapılanlar adına, eğer ki 3. ihtimal doğruysa yakında bir kaç ses gelir, çok mide bulandırır olayın TS ile ilgisi yok.

Yorum

• Ihtımaller daha cok dar bogazda oldugumuzu ve bedellı dısında bırsey yapılmayacagını gosterıyor. Bugunku yapılan 1mılyon satısla bırlıkte nakıt ıhtıyacının ne kadar acıl oldugu su ustune cıkmıstır.

Bedellı yapılmasını bıle saıbelı goruyorum cunku hıssesı bulunan yonetıcılerın ve %51 hıssesı bulunan Trabzonspor namına olanlar ıcın ne kadar para ekleyebılırkı ?

Bedellı dedıgımız sey hısse basına deger artırımına gıdılmesı demektır. En son galatasaray ornegını gorduk sezon bası gıbı. 12bucuk mılyon hıssesı bulunan trabzonsporun kasası sıfırken daha cok sıcak paraya ıhtıyacı varken buna yanasması ıntıharda olabılır.

Pekı o zaman ne yapıyorlar dersenız. Tam anlamıyla muamma. Denızbankın rehınlı hısselerınden satıs yapıldıgını dusunursenız bu noktada trabzonsporun butun kurumsal kımlıgıyle sıfıra yaklastıgını ve yakında buyuk bombalar patlayacagını anlayabılırsınız. Zafer Keskın
                    zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• İlk olarak Zafer Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ihtımaller daha cok dar bogazda oldugumuzu ve bedellı dısında bırsey yapılmayacagını gosterıyor. Bugunku yapılan 1mılyon satısla bırlıkte nakıt ıhtıyacının ne kadar acıl oldugu su ustune cıkmıstır.

Bedellı yapılmasını bıle saıbelı goruyorum cunku hıssesı bulunan yonetıcılerın ve %51 hıssesı bulunan Trabzonspor namına olanlar ıcın ne kadar para ekleyebılırkı ?

Bedellı dedıgımız sey hısse basına deger artırımına gıdılmesı demektır. En son galatasaray ornegını gorduk sezon bası gıbı. 12bucuk mılyon hıssesı bulunan trabzonsporun kasası sıfırken daha cok sıcak paraya ıhtıyacı varken buna yanasması ıntıharda olabılır.

Pekı o zaman ne yapıyorlar dersenız. Tam anlamıyla muamma. Denızbankın rehınlı hısselerınden satıs yapıldıgını dusunursenız bu noktada trabzonsporun butun kurumsal kımlıgıyle sıfıra yaklastıgını ve yakında buyuk bombalar patlayacagını anlayabılırsınız. Zafer Keskın
                      Büyük bombalarla kasıt nedir ? Benim aklıma da ilk önce bedelli geldi,ancak bedelli de tahminim hisse fiyatı yükseltilir ki, kasaya girecek meblağ da yükselsin. Fiaytı düşürüp bedelli yapmak mantıklı mı ? İkinci ihtimal hisse fiyatlarını iyice aşağı çektikten sonra, alttan alım yapmak, zira önümüzde HES ihalesi ve Stadyum ihalesi var ki, bunlar gelecek adına ciddi gelir kalemleri. Ancak bu da çok açık manipülasyon değil mi ?

Yorum

• Deniz banktaki hisseler satılıyorsa, benim buradan çıkardığım klübün borcunu çeviremediği, yani kaynak bulunamadığı. Ödeme zamanı geldiği için de satış yapıldığı.

Yorum

• "Karadeniz Fırtınası, 11, 25 ve 26 Şubat tarihlerinde toplam 17.2milyon liralık hisse sattı. Bu rakam neredeyse Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a 5milyon Euro'luk (11.5milyon TL) satış bedelinin bir buçuk katı ediyor. Hisse satışı sonrası Trabzonspor'un şirketteki payı yüzde 72.04'ten yüzde 64.12'ye düştü. Aslında satışlara neden olan kötü finansal tablo Trabzonspor’un bilançosunu onaylayan denetim şirketinin şartlı onayında da yer alıyor.

Şöyle ki, şirket haziran-kasım dönemini kapsayan bilançoyu onaylarken “Şirketin kısa vadeli yükümlülükleri dönen varlıklarını 155.8milyon TL aşmış ve 25.5milyon TL zarar yapmıştır. Bu durum şirketin devamlılığını sürdürebilme kabiliyetine ilişkin önemli ölçüde belirsizliğin bulunduğunun göstergesi olabilir” ifadelerini kullanmıştı." HAber61

Yukarıdaki yazıdaki en önemli unsur denetim şirketinin klübün borçlarını çevirip çeviremeyeceğinin şüpheli olduğunu yazması. Hani S.Şener diyordu ya"Borçtan korkmaya gerke yok,çeviririz ..." Görünen o ki mali tablo,borcu çevirmeye yetmiyor,bu yüzden hisse satışı yapılıyor..Klüp yeni bir kredi anlaşması yapıp kısa vadeli borçlarını yapılandıramaz mı ? ŞB nin de GS nin de yaptığı şeyi BJK yurt dışndan bir finans şirketiyle anlaşarak yapmaya çalışıyor.

Küçük yatırımcı için en korkulan senaryoların başında bedelli sermaye arttırımı geliyor. GS nin ve son olarak BJK nın başvurduğu metodu TS nin de kullanması olası yakın zaman için. ( Yatırım tavsiyesi falan değildir, beyin fırtınası sonucu ortaya çıkmış farazi düşüncülerimdir )

Yorum

• Hazır hisseler düşmüşken stad isim hakkını şu kadar senelik satsak mesela ve hisseleri düşükten toplasak hiç fena olmaz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hazır hisseler düşmüşken stad isim hakkını şu kadar senelik satsak mesela ve hisseleri düşükten toplasak hiç fena olmaz
                              Iyi bir fikirde, Yönetim bunu akil edene kadar

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sevgili Guyumcu Başgan el atarsa kesin halleder oof of Umarim endiseleniyorlardir su duruma.. Hala ses seda yok..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim