Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen hafta bir gazetede okudum. Trabzonspor ,Fb ve Gs halka arzdan aldıkları paranın kat kat fazlasını kar payı adı altında zaten geri ödemişler.Halk arz şekillerinin çok yanlış olduğundan bahsediyorlardı.

Yorum

• Bordomavi elektrik üretim ltd şirketi yatırmlarını hayata geçirdiği takdirde , Sportif A.Ş.'ye bir gelir aktarımı söz konusu mudur ?

Ben bununla ilgili bir bağlantı bulamadım . Sanıyorum , bordomavi'nin tüm kazancı doğrudan Trabzonpor'a aktarılabilecek . Konu hakkında bilgi sahibi bir forum üyesi sorumu yanıtlarsa sevinirim .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordomavi elektrik üretim ltd şirketi yatırmlarını hayata geçirdiği takdirde , Sportif A.Ş.'ye bir gelir aktarımı söz konusu mudur ?

Ben bununla ilgili bir bağlantı bulamadım . Sanıyorum , bordomavi'nin tüm kazancı doğrudan Trabzonpor'a aktarılabilecek . Konu hakkında bilgi sahibi bir forum üyesi sorumu yanıtlarsa sevinirim .
        Çok şükür, ikisi bir birinden bağımsız şirketler

Yorum

• Karadenizspor'u süper lige çıkaralım .

Trabzonspor üzerindeki taşınmazları Karadenizspor'a devredelim .

A takımın işe yaramayan parçaları hariç tamamını bedelsiz Karadenizspor'a satışını yapalım .

Olağanüstü kongreyle gerçek bir Türkiye takımı yönetimi kurulsun .

Trabzonspor hisseleri dibe vurana kadar rezerv takım olarak kullanılsın .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.04.2010, 23:39.

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-TRABZONSPOR SPORTİF'TEN 20,1 MİLYON LİRA NET DÖNEM KARI-
            Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş, 28 şubat 2010 tarihinde sona eren 1 Haziran 2009-28 Şubat 2010 ara döneminde 20,1 milyon lira net dönem karı açıkladı.

Sözü edilen döneme ilişkin Sermaye Piyasası Kurulunun tebliği gereğince hazırlanan ve Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Hacısalihoğlu imzasıyla Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, şirketin özkaynakları 119 milyon 329 bin 267 lira, dönem karı 20 milyon 74 bin 101 lira oldu.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ikladilar.html

Bunu Transfer Basligindakiler görmesin, gercekten Kâr ettik sanabilirler.
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• 02.04.2010 10:29
              *TRABZONSPOR'UN 01.06.2009-28.02.2010 HESAP DÖNEMİ KARI 20.074.101 TL(ÖNCEKİ 19.045.873 TL)

en azından kar açıkladık, zarar açıklayan var,
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Keşke zarar açıklasaydık hamucera..
                Şimdi temettü ödenecek o kâr üstünden..
                Herkese Merhaba

Yorum

• kar üstünden temettü ödenecek evet,
                  geçen sene de kar açıklamıştık ve Sadri Şener ödememişti temettü yü e ceza yemiştik,

bjk zarar açıkladı 12 milyon TL ve bjk nin yaptığı anlaşmaya göre her şeyi tam olarka açıklamak zorunda, yani zarar eden tek kulüp bjk şu anda
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kar üstünden temettü ödenecek evet,
                    geçen sene de kar açıklamıştık ve Sadri Şener ödememişti temettü yü e ceza yemiştik,

bjk zarar açıkladı 12 milyon TL ve bjk nin yaptığı anlaşmaya göre her şeyi tam olarka açıklamak zorunda, yani zarar eden tek kulüp bjk şu anda
                    nedense bizim kulüpte galatasaray gibi sadece kâr açıklıyor
                    acaba neden?
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• "Demirören, Polat ve Şener buluşuyor..

Halka açık futbol kulüplerinin başkanları Sermaye Piyasaları Zirvesi'nde buluşuyor.."

Biz yaptık siz yapmayın diyecekler herhalde En azından son ikisi!
                      Birincisine söyleyecek tek şey var: "Yeter Demirören, yeter!"
                      vuvuzela dersleri:
                      bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
                      şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• İlgili başlık olmadığı için bende buraya yapıştırmayı uygun gördüm.

******************************************************************

4 büyüğe Avrupa kapısı kapanacak

Lig’de 4 büyük kulübün borçları yaklaşık 900 milyon TL’yi buldu. Hüsnü Güreli’nin başkanlığını yaptığı Baker Tilly Bağımsız Denetim Hizmetleri’nin araştırmasına göre, kulüpler mali tablolarını düzeltemezse 5 yıl sonraki borç 1.5 milyar TL’ye çıkacak. UEFA’nın kulüp denetimlerini açıklayan Hüsnü Güreli, “3 yıl boyunca zarar eden kulüp, Avrupa kupalarına gidemeyecek” dedi.
                        TÜRKİYE’nin 4 büyük spor kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 2009 yılını yaklaşık 900 milyon TL borçla kapatınca; 2013-2014 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele etmeleri de tehlikeye girdi. Beşiktaş’ın eski İkinci Başkanı Hüsnü Güreli’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Güreli Baker Tilly Yeminli Mali Müşavirlik’in araştırmasına göre 4 büyük kulübün borcu bu şekildeki transfer politikalarıyla yönetilmeye devam edildikleri sürece 5 yıl sonra 1.5 milyar TL’ye ulaşacak. UEFA’nın yeni dönemde kulüplerin mali yapılarını sıkı denetim altına alacağını hatırlatarak kulüpleri uyaran Hüsnü Güreli, “3 yıl sonra UEFA borç yükü çok ağır olan kulüplere Avrupa kupası kapılarını kapatacak. Kulüpler gelirlerinin sadece yüzde 60’ını transfere ayırabilecek. Eğer kulüplerin mali tabloları istenilen düzeye çekilmezse takımlar kendi ülke liglerinde dahi oynayamayacak” dedi.
                        452 milyon TL’lik gelir
                        Türkiye’de futbol kulüplerinin transfer harcamalarıyla bütçelerin sarsıldığını söyleyen Hüsnü Güreli, 1.5 ayda yaptıkları “Spor Şirketlerinin Yapısal ve Finansal” araştırmasını şöyle anlattı: “Kulüplerin bilanço yapılarından tüm gelir ve giderlerine ulaştık. Ancak bu konuda tek şeffaf olan, 4 büyük kulüptür. Diğer kulüplerin yapılarını inceleyemedik. Buna göre geçtiğimiz yıl Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor toplam olarak 452 milyon TL futbol şube geliri elde etti. Ancak bu 4 büyük kulüp 624 milyon TL futbol şubesi maliyetine katlanarak bu alanda 172 milyon TL zarar etti. Bütün hesaplamalarda konsolidasyon prensiplerine uyularak dernek ve spor şirketlerinin konsolide bilançosu elde edildi.”
                        Avrupa kapısı kapanır
                        UEFA tarafından Avrupa’daki futbol kulüplerinin mali işlerini denetlemek amacıyla sezon başında bağımsız uzmanlardan oluşan bir ekip kurulduğunu hatırlatan Hüsnü Güreli, “Eski Belçika Başbakanı Jean-Luc Dehaene’nin başkanlığında oluşturulan denetim mekanizması çalışmaya başladı” dedi.
                        10 yıl önceki borç 100 milyon TL’ydi
                        DÖRT büyük kulübün 10 yıl önce toplam borcunun 100 milyon TL olduğunu açıklayan Hüsnü Güreli, şu bilgileri verdi: “Bugün kulüplerin borcu 1 milyar TL sınırına yaklaştı. Futbol endüstrisi hızla büyüyor. Türkiye de buradan elbette pay alacak. Ancak hiçbir ligde böyle harcamalar bulunmuyor. Ekonomik kriz, kulüplerin bütçelerini sarsmış olabilir. 4 büyük kulübün 5 yıl önceki borcu ise geçmişten gelen borçlanma oranı ve her yıl finanse edilen zarar tutarı 350 milyon TL civarındaydı. Bu trendle 5 yıl sonraki borç yükü 1.5 milyar TL’ya çıkabilir. Profesyonel ekipler kurulmalı, hem Türkiye Futbol Federasyonu tarafından denetim mekanizması geliştirilmeli hem de gerek dernek tüzükleri gerekse anonim şirket mukavelelerinde giderlerin sınırlanması kuralları eklenmeli.”
                        1300 kulüp denetlenecek
                        BU yıl Avrupa’da 1300’ün üzerinde kulübün UEFA denetiminden geçeceğine işaret eden Hüsnü Güreli, şöyle konuştu: “2004-2009 yılları arasında, 53 ülkenin 43’ünde en az 1 kulüp UEFA’dan lisans alamadı. Bu kulüplerin yüzde 40’ına finansal kriterleri yerine getiremediği için lisans verilmedi. İngiltere’de Premier Lig temsilcisi Portsmouth kayyuma devredildi. Kulüplerimiz son yıllarda sürekli gelirlerinden fazla harcama yapıyor. Bu giderlerin en önemli kısmını transfer ve futbolculara ödenen ücretler oluşturuyor.”
                        Taraftarlar maç günü, kişi başı 30 TL harcıyor
                        TARAFTARLARIN maç günü harcamalarının da Türkiye’de gelişmiş liglere göre çok düşük kaldığını açıklayan Hüsnü Güreli, şöyle konuştu: “Türkiye’deki kulüpler, stat başına düşen ortalama seyirci sayısının azlığı ve stat kapasitelerinin yeterli olmaması nedeniyle Avrupalı rakipleriyle kıyaslandığında, oldukça geri kalmış durumda. Bugün Premier Lig’de bir taraftar maç günü ortalama 270 TL harcarken, bu rakam Türkiye’de 30 TL’de kalıyor. Fenerbahçe hariç diğer kulüplerin statlarının konfor yapısı da, koltuk başına katma değeri artıracak düzeyde değil.”

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
                        En son Murat 61 tarafından düzenlendi; 22.04.2010, 17:28.
                        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Epeydir uğramadık bu başlığa çok belli oluyor.

TSPOR
                          21,50 % 9,14
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Epeydir uğramadık bu başlığa çok belli oluyor.

TSPOR
                            21,50 % 9,14
                            Bu ne be???

5,25TL ile talep toplanmıştı, şimdiki rakama bak
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Yukselince ya da alcalinca ne oluyor en ufak bir fikrim bile yok.

Yalniz oradan gelen para carcur edildigi icin borsaya girmemizin hic de dogru olmadigini anliyorum.

Yorum

• bu bilgileri nerden aldiniz arkadaslar
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim