Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelecekteki yöneticilerimizin,bunu ertelemek gibi bir düşünceleri olamayacak..

Paramızın ne olacağına,alacaklılar ve haciz memurları karar verecek..

Allah korusun ,böyle bir şey olursada,..

Bugün yönetim çevresinde gezinenlerin çoğu(iktidarı ,muhalefeti)Trabzonspor'u adını bile ağzına almayacak..

Gidişat kayyuma,diye yazalı bir yıla yaklaşıyor..
    Sen şucusun ,bucusun demişlerdi bazı arkadaşlar..

Şimdi, dünya gazetesi yazmış,felakete gidiyor diye..

Yok arkadaşlar,
    Ben şucu, bucu değilim..

Safkan Trabzonspor'luyum..

Ve endişeliyim..
    abi içimi kararrttın ya
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Peki bu paranın peşin ödenmesinden önce, acaba alanlara bir taksitlendirme yada, sırayla alma gibi bir yöntem söz konusu mu ?

Önce bir kısmını daha sonra diğer kısmı falan gibisinden ?

Sanıyorum ki Trabzonspor bu parayı uzun bir süre denkleştiremez.

Yorum

• tek çözüm birleşme
        onu içinde hisselerin toplanması lazım
        yani kulübün alması lazım
        eğer kulüp bir anda bütün hisseleri toplamazsa,artarak seyir izleyecek hisse fiyatları kulübün tahmininden daha çok maliyetli olabilir
        ve mutlaka fiyatın artmasını bekelyecek satıcılar olduğundan kesinlikle öngörülen toplam hisse alım değerinden daha fazla bir maliyet olacaktır.ama eğer birleştirilmezse çok büyük yük olacak
        burada forumda bazı arkadaşlar sürekli birleşmenin olamayacağını söyleyip zırvalıyorlardı,ama bu birleşme olacak,ertelendi haberiyle ortaya fırlayan ve bu durumdan nemalanmaya çalışp zıplayan bazı arkadaşlarla umarım 2-3 sene içerisinde aynı forum başlığı altında buluşuruz.her ne olursa olsun ts yönetimi bu işi yapacak güçtedir.
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki bu paranın peşin ödenmesinden önce, acaba alanlara bir taksitlendirme yada, sırayla alma gibi bir yöntem söz konusu mu ?

Çok ilginçtir ki rüyamda en çok hissemize sahip Alman şirketinin ortaklarından birinin febeli azize olduğunu gördüm. Uyanınca kendi villalarını febeye satıp febenin içini belki de boşalttığını ve aynısını borsa oyunu ile de yaptığını düşünmem kafamdaki eksik halkaları tamamladı. Sonuçta diğer takımlarında febe yaptı biz de aynı şekilde yapalım demesini belki o da beklemiyordu ama bence bu şekilde girmemize vesile olan denizbank ile febenin veya başındakilerin bir ilişkisi çıkacak gibi.
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok ilginçtir ki rüyamda en çok hissemize sahip Alman şirketinin ortaklarından birinin febeli azize olduğunu gördüm. Uyanınca kendi villalarını febeye satıp febenin içini belki de boşalttığını ve aynısını borsa oyunu ile de yaptığını düşünmem kafamdaki eksik halkaları tamamladı. Sonuçta diğer takımlarında febe yaptı biz de aynı şekilde yapalım demesini belki o da beklemiyordu ama bence bu şekilde girmemize vesile olan denizbank ile febenin veya başındakilerin bir ilişkisi çıkacak gibi.
            kimsenin bizisilah zoruyla borsaya sokma gibi bir durumu olduğıunu düşünmüyorum
            bizim yöneticilerin zihinsel olarak sorunu varsa onu bilemem.
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki bu paranın peşin ödenmesinden önce, acaba alanlara bir taksitlendirme yada, sırayla alma gibi bir yöntem söz konusu mu ?

Tek şans tesisler..

Oradan gelecek para ile hisseleri toplayabiliriz..

Yoksa kulübün 50 milyon dolar nakit çıkarması,masal gibi..

Ama bu sefer de oradan gelecek paranın duyulması ile hisselerin tavan yapma korkusu var tabii..

Çok ama çok profesyonelce hareketle ,o kaynakla bu iş çözülebilir..

Tomas Jun olayının,bir "hiç" olduğunu kabul edersek,bir hiç uğruna en iyi ihtimalle tesisilerin üzerine soğuk su içeriz..

Şimdi ben bunu ,borsaya açıldığımız zaman yazmış olsa idim,bu forumda beni yazdırmazdılar," Atay Aktuğ düşmanı,vatan haini"diye süpürgeyle kovalardılar..

Yorum

• Herkes burada bekleyelim görelim. Sermaye piyasalarının çalışma prensibini, yatırımcı haklarını, hukuku bilmeyenler bol keseden sallasın dursun bakalım.
                50.000.000 u bulsan gene faydası yok, kimsenin hissesini gönlü olmadan alamazsın !
                Çağrı yapmak çözüm değil, çağrıya katılmak zorunluluğu yok ! (zaten işi çağrıya getirecek prosedürün hukuken gerçekleşme şansı yok)

Bu işin ''belki'' bir ''ihtimal'' tek bir çözümü var. o da gerekli kaynağı bulduktan sonra, QWT nin kapısına gidip, adamlar ile konunun getirdiği saygı ve ciddiyetle fikrini paylaşıp, pazarlık yapmak ve borsa dışı satış ile hisseleri geri almak.

Yoksa bu hisseleri, tahtadan alma ihtimali ''0'' sıfırdır !!!

bu konuda ki yazılarımı ''prim yapma'' hevesi olarak gören zihniyetin de fikirlerini, gerçekci çözüm önerilerini dinlemeyi bekliyorum.
                En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 13:50.

Yorum

• Bu başığa girince insanın moralinin bozulmaması mümkün değil.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek şans tesisler..

Oradan gelecek para ile hisseleri toplayabiliriz..

Yoksa kulübün 50 milyon dolar nakit çıkarması,masal gibi..

Ama bu sefer de oradan gelecek paranın duyulması ile hisselerin tavan yapma korkusu var tabii..

Çok ama çok profesyonelce hareketle ,o kaynakla bu iş çözülebilir..

Tomas Jun olayının,bir "hiç" olduğunu kabul edersek,bir hiç uğruna en iyi ihtimalle tesisilerin üzerine soğuk su içeriz..

Şimdi ben bunu ,borsaya açıldığımız zaman yazmış olsa idim,bu forumda beni yazdırmazdılar," Atay Aktuğ düşmanı,vatan haini"diye süpürgeyle kovalardılar..
                    bu ihtimalin duyulması dahi hisseleri almanızı imkansızlaştırır..
                    çok zor bir operasyon..
                    bu beladan kolay kolay kurtulamayız..

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkes burada bekleyelim görelim. Sermaye piyasalarının çalışma prensibini, yatırımcı haklarını, hukuku bilmeyenler bol keseden sallasın dursun bakalım.
                      50.000.000 u bulsan gene faydası yok, kimsenin hissesini gönlü olmadan alamazsın !
                      Çağrı yapmak çözüm değil, çağrıya katılmak zorunluluğu yok ! (zaten işi çağrıya getirecek prosedürün hukuken gerçekleşme şansı yok)

Bu işin ''belki'' bir ''ihtimal'' tek bir çözümü var. o da gerekli kaynağı bulduktan sonra, QWT nin kapısın gidip, adamlar ile konunun getirdiği saygı ve ciddiyetle fikrini paylaşıp, pazarlık yapmak ve borsa dışı satış ile hisseleri geri almak.

Yoksa bu hisseleri, tahtadan alma ihtimali ''0'' sıfırdır !!!
                      yatırımcı hakkı???????
                      burası türkiye...
                      6 senedir borsada alım sarım yaparım.. böyle birşey duymadım..
                      ama size işin zorluğu açısından katılıyorum..
                      kolay kolay bu işten kurtalamayız..

Yorum

• QWT hukuk karşısında ''elin gavuru'' değil, ''yatırımcı'' dır.
                        SPK nın birinci vazifesi yatırımcıyı korumaktır.

Bu işin ''olmaz''ı,
                        SPK nın onaylayacağı ''birleşme'' kararımızın,
                        karardan sonra, diğer muhtelif davalar da ''emsal'' teşkil etmesi olacaktır.

Yani halka açılıp sermaye toplamak için vaadler de bulunan art niyetli şirket sahiplerinin önünü açacaktır.

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu ihtimalin duyulması dahi hisseleri almanızı imkansızlaştırır..
                          çok zor bir operasyon..
                          bu beladan kolay kolay kurtulamayız..

Sizde mi Sadri beye düşmansınız?

Ne çok düşmanı var garibimin..

Duymadınızmı,borcumuz varsa karşılığıda var..

Birde Murat Erdem var..

Seni gidi,seni..

Başkanım benin,başkanımız bizim,..

Yorum

• Şimdi diyelim ki benim X şirketim var, ve sermaye sıkıntım var. Kredi, ortak almaktansa en kolay yol, belli miktar hissemi yönetim haklarımı kaybetmeden halka arz etmek.
                            Halka arz için gerekli prosedürü tamamladım, satışa çıkardığım hisselere, ilgiyi artırmak için(müşteri bulmak) verdim gazı,
                            ''kar ortaklığı'' ''temettü garantisi'' var diye.
                            Işık görmüş ateş böceği gibi yatırımcıyı cezbettim(kandırdım)
                            %10 hisseyi elimi öpene satıp, sermayeyi topladım.
                            1 sene sonra, ''ben kerizmiyim'' kazancımı ''ahmet,mehmet'' le paylaşayım.
                            Gittim SPK ya, ''kardeşim, ben vazgeçtim. temettü falan ödemek işime gelmiyor artık. kar a, zararı da ekleyiverin''
                            SPK:''olmaz hemşerim, yatırımcın aleyhine''
                            Ben(uyanık şirket sahibi): Eeee ! TRABZONSPOR SPORTİF AŞ ye oldu !!!

İşte EMSAL teşkil etmek budur. X e tanıdığın hakkı, Y ye de tanımak zorundasın. hukuken herkes eşittir.

Yorum

• demekki anlamadığın işlere girmiyeceksin...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi diyelim ki benim X şirketim var, ve sermaye sıkıntım var. Kredi, ortak almaktansa en kolay yol, belli miktar hissemi yönetim haklarımı kaybetmeden halka arz etmek.
                                Halka arz için gerekli prosedürü tamamladım, satışa çıkardığım hisselere, ilgiyi artırmak için(müşteri bulmak) verdim gazı,
                                ''kar ortaklığı'' ''temettü garantisi'' var diye.
                                Işık görmüş ateş böceği gibi yatırımcıyı cezbettim(kandırdım)
                                %10 hisseyi elimi öpene satıp, sermayeyi topladım.
                                1 sene sonra, ''ben kerizmiyim'' kazancımı ''ahmet,mehmet'' le paylaşayım.
                                Gittim SPK ya, ''kardeşim, ben vazgeçtim. temettü falan ödemek işime gelmiyor artık. kar a, zararı da ekleyiverin''
                                SPK:''olmaz hemşerim, yatırımcın aleyhine''
                                Ben(uyanık şirket sahibi): Eeee ! TRABZONSPOR SPORTİF AŞ ye oldu !!!

İşte EMSAL teşkil etmek budur. X e tanıdığın hakkı, Y ye de tanımak zorundasın. hukuken herkes eşittir.
                                Boşuna uğraşma..

Mali kongreden önce de yazmıştım,ilgi ve bilgi meselesi..

Önce emek sarfedip,sonra hak talep edeceksiniz..

Bilmem kaç kişinin aidatını,"rüknettin abinin" ödediği kongrenin üretimi hakkında,çokta beklentiye girmemek gerek..

Hayalkırıklığı olmaz ,en azından..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim