Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor 5.25 ten girdi diye biliyorum borsaya.
    5,25 temettülleri vermemiş halidir.Yazdığım fiyat temettülleri verdikten sonra doğru alan borsaya giriş fiyatıdır.
    ....................Celliac ..................

Yorum

• Temettü dağıtmayan ve hali hazırda gideri olmayan bir şirket her zaman caziptir. 9.35 bence çok riskli bir seviye.
      Beklentileri kalmayan hisse senetleri uzunca bir süre kendi halinde seyrettiği defalarca görülmüştür. Yanlız burda temettü de dağıtıldı yani kısa vadede bir beklenti gözükmemesine rağmen bir artış sözkonusu. Nedir ne değildir bunu çok az kişi bilebilir yada borsa da sürekli geçerli olan fısıltı pazarı etkin oldu da denilebilir.

Evet, Halka arz edildiğinden beri Trabzonspor hisse senetlerinin getirisi hiçde fena sayılmaz.

Örneğin Trabzonspor hisse senedini halka arzdan alan ve o günden bugüne alım satım yapmayan, 100 lot alıp 525 Ytl ödeyen yatırımcının temettüler dahil bugünkü bakiyesi 1127.53 YTL oldukça iyi bir rakam. Ama tekrar etmekde fayda var bu devran hep böyle gitmez. Dikkatli olmak lazım.
      En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.02.2008, 10:16.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Senelerden beri borsa da amatör de olsa ucundan acık uğraşırım.Trabzon Spor hissesi çıkınca fanatikliğimden dolayı aldım.5-6 kez de takla attırdım.Son düşüşde herkes kaybederken bizim hisse aksine yükseldi.Seviyorum seni Trabzon Spor.

@ Külünkoğlu,bir de Sadri Şener in Trabzon Spor hisselerini toplayıp temettüden kurtulmak istiyoruz cümlesini düşün .Tabi ki bu terside olabilir.Tabi bunu bilebilseydim şimdi Trabzon Spor un başkanı olurdum.
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ben bu konulardan hıc anlamam

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @ Külünkoğlu,bir de Sadri Şener in Trabzon Spor hisselerini toplayıp temettüden kurtulmak istiyoruz cümlesini düşün .Tabi ki bu terside olabilir.Tabi bunu bilebilseydim şimdi Trabzon Spor un başkanı olurdum.
            Uğur abi bu başlıkta 310 numaralı mesajım.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Ben bu filmlerden pek anlamam ama çok iyi anlayan birkaç kişiden öğrendiğim kadarıyla bugünlerde yaşadığımız likidite sıkışıklığının daha da artacağı, sonbahara doğru aşamalı bir devalüasyon ve yabancı yatırımcının "açık kapatmak" üzere piyasayı allak bullak edip sıcak paralarını kaçıracağı söyleniyor. Yani Eylül - Ekim aylarında birtakım alicengiz oyunlarıyla bu temettü sıkıntısını çözebiliriz.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bu işlerden fazla anlamam ama akşam kadırgada yayınlanan spor programında borsaya her yıl faiz olarak 7 trilyon gibi bir rakam verecekmişiz...TRABZONSPOR Taraftarı bunları alarak kulübe verirse mükemmel olur dedi...Bizim en büyük sorunumuz bu galiba...

Yorum

• Arkadaşlar, bunda anlaşılmayacak bir şey yok!...Trabzonspor A.Ş. borsaya öyle bir girdi ki; kağıtların zarar etme şansı yok!...Bence Atay Aktuğ bu konuya çok hakim değildi.Zamanında ona akıl veren müdürleri onu yanıltmışlardır.Kendisini eksik bilgilendirdiklerine inanıyorum.

Atay Aktuğ, tv ekranlarında bu kağıtları balandıra ballandıra anlatıyordu.Bu kağıtları alan kazanacak diye ama hiç plağın arka yüzünü çevirmediler.Hep aynı şarkının aynı nakaratı söylenip duruldu.Oysa şimdi plağın arka yüz çalmaya başlandı.O arka yüzünde de temettü faizleri en çok dinlenen şarkı oldu...

Naçizane bende bu kağıtlardan hatıra niteliğinde, kulübümüze sahip çıkma, destek olma adına 10 lot almıştım.Şimdi kaç paradır? ne kadar para eder? hesabımda ne kadar para var? bilmem!... Ama eğer öyle bir kampanya olacaksa bunu seve seve kulübüme hibe ederim...

Bizim hisse senetlerinin %60'nı alan Alman bankasınında canı cehenneme.Şeerefsiz fırsatçılar,bizim paraları bu Alman deyyuslarımı yiyor yani? Hem Almanya'da Türklerin evini kundaklayacaksın, hemde bizim paralarımızı fırsatçı akbabalar gibi hiç edeceksin
                  En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 19.02.2008, 14:47.
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar, bunda anlaşılmayacak bir şey yok!...Trabzonspor A.Ş. borsaya öyle bir girdi ki; kağıtların zarar etme şansı yok!...Bence Atay Aktuğ bu konuya çok hakim değildi.Zamanında ona akıl veren müdürleri onu yanıltmışlardır.Kendisini eksik bilgilendirdiklerine inanıyorum.

Atay Aktuğ, tv ekranlarında bu kağıtları balandıra ballandıra anlatıyordu.Bu kağıtları alan kazanacak diye ama hiç plağın arka yüzünü çevirmediler.Hep aynı şarkının aynı nakaratı söylenip duruldu.Oysa şimdi plağın arka yüz çalmaya başlandı.O arka yüzünde de temettü faizleri en çok dinlenen şarkı oldu...

Naçizane bende bu kağıtlardan hatıra niteliğinde, kulübümüze sahip çıkma, destek olma adına 10 lot almıştım.Şimdi kaç paradır? ne kadar para eder? hesabımda ne kadar para var? bilmem!... Ama eğer öyle bir kampanya olacaksa bunu seve seve kulübüme hibe ederim...

Bizim hisse senetlerinin %60'nı alan Alman bankasınında canı cehenneme.Şeerefsiz fırsatçılar,bizim paraları bu Alman deyyuslarımı yiyor yani? Hem Almanya'da Türklerin evini kundaklayacaksın, hemde bizim paralarımızı fırsatçı akbabalar gibi hiç edeceksin
                    Ahmet sen naptın ya...10 lot iyi para yapar.. 90 küsür miilyon
                    Bu arada banka Deutsche Bank..Kim yediği belli değil ama..Zira sen de o bankada rahatlıkla hesap açtırır ve senet alaırsın
                    yani bizim yabancılar da olbilir..

Yorum

• Son mesaj yazıldığından ( 19 şubat) bugüne IMKB 100 %10.5 kaybettirmiş , TSPOR hisseleri ise %24.8 kazandırmış.
                      Yatırımcısına 3 yılda IMKB100 %65, TSPOR %300 kazanç sağlatmış

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son mesaj yazıldığından ( 19 şubat) bugüne IMKB 100 %10.5 kaybettirmiş , TSPOR hisseleri ise %24.8 kazandırmış.
                        Yatırımcısına 3 yılda IMKB100 %65, TSPOR %300 kazanç sağlatmış

www.vob.org.tr
                        Bir tek ben zarar ettim galiba geçen hafta aldığımdan beri düşüyor
                        61>34

Yorum

• vallah ben kazandım ilk çıktığından 50 milyonluk almıştım baya kazandırdı

Yorum

• Trabzon borsada Fener'i solladı!

Ligde kötü bir sezon geçiren Trabzonspor, Avrupa'da çeyrek finale yükselen ve ligde zirvede yer alan Fenerbahçe'yi borsada geride bıraktı!

11 Nisan 2008 , 13:33

İMKB'de işlem gören 333 şirket hissesinden 301'i yılın ilk 3 ayında değer kaybederken, 30 hisse değer kazandı.

Gübre Fabrikaları T.A.Ş, en çok kazandıran hisse olurken, Trabzonspor, Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı bir sezon yaşayan Fenerbahçe'yi geride bıraktı.

Nuri Albayrak'ın başkanlığı döneminde yapılan reklam anlaşmalarının yansıması sonucu Trabzonspor'un borsadaki hisselerinin rekor artış gösterdiği belirtildi.

Yorum

• TSPOR ocak1-nisan24 performansı %107 oldu.
                              En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 23:12.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar, bunda anlaşılmayacak bir şey yok!...Trabzonspor A.Ş. borsaya öyle bir girdi ki; kağıtların zarar etme şansı yok!...Bence Atay Aktuğ bu konuya çok hakim değildi.Zamanında ona akıl veren müdürleri onu yanıltmışlardır.Kendisini eksik bilgilendirdiklerine inanıyorum.

O zamanlar bende destek mahiyetinde 10 lot yazılmıştım ama bana bir lot vermişlerdi.

Geçen Denizbanktan aradılar. ''Cafer Bey imzanız gerekli'' diye. Kalk şimdi Samandıra'dan Beylikdüzüne git bir imza için. Gülermisin ağlarmısın.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim