Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayır gelmiyor Cengiz abi sattığı hisseleri geri alacak alırsa harika olur hepsini kar dağıtmayacak kendi kendine dağıtamayacağına göre

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hisse senetlerini toplayacağız!

Sadri Şener, borsayla ilgili de değerlendirmelerde de bulundu ve “Gönlümden geçen kulüp hisse senetlerini piyasadan toplamak olacaktır. Bunun için çalışmalar yapacağız. Ayrıca göreve geldiğimizde transfer sezonu kapanmış olacak. Bu sürede mevcut futbolcularla yola devam edeceğiz. Bu yıl ligi iyi yerlerde tamamlayıp, seneye şampiyonluğa oynayacağız. Şuan Milan’dan futbolcu alacak halimiz yok” dedi. Şener, bir ay sonra yeniden başkan adaylığını açıkladığını da belirterek, “Kongre ertelendi, yeniden aday olduk. Umarız artık bir daha böyle bir şey olmaz. Hedefimiz, karanlıktaki Trabzonspor’u aydınlığa çıkarmak ve ufku açık bir şekilde yola devam etmek olacaktır. Herkesin yardımını bekliyoruz. Çün ki Trabzonspor herkese lazım. Ana hedeflerimizden biri de bizden sonrakilere borçsuz bir kulüp bırakmak olacaktır” diye konuştu.

Hisse senetlerini piyasadan nasıl toplayacaklar? çok zor bir iş değil mi? bu borsadan çıkılacağı anlamına mı geliyor?

Bunu yapmak için ilk önce hisse senetleri elinde olan Trabzonsporlular'dan hisseleri kulübe bağışlamalarını isteyecekler.Bağışlanan hisse senetlerinden sonrada piyasada geri kalan hisse senetlerinide birilerinden hayır için isteyeceklerdir.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Dünkü kapanış rakamlarına göre Galatasaray'ın piyasa değeri 182 milyon dolar, Trabzon'un 188 milyon dolar, Beşiktaş'ın 59.5 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Halka açılırken Galatasaray'a 132, Beşiktaş'a 94, Trabzonspor'a ise 98 milyon dolarlık değer tebsit edilmişti.
        fb 1 milyar doları aşmış

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu yapmak için ilk önce hisse senetleri elinde olan Trabzonsporlular'dan hisseleri kulübe bağışlamalarını isteyecekler.Bağışlanan hisse senetlerinden sonrada piyasada geri kalan hisse senetlerinide birilerinden hayır için isteyeceklerdir.

Ahmet , Senetleri kaç kişi bağışlar ki ?
          Her hisseler toplanacak beyanından sonra spekler biraz daha yükseltiyor hisseyi..
          İnan toplanmaya başlanılsın..şöyle 30-40 bin lot falan..tavan tavan görürüz TS u..
          kime yarar bu iş..speklere tabi..ellerini ovuşturuyorlar böyle haberlerle..
          Yükselen fiyatların sonunda da ödenecek temettüler fazlalaşıyor..
          Çok zor bu piyasadan mal toplamak..çok para lazım..
          Senetleri kendi haline bıraksalar..Toplayacakları ( eğer varsa) parayla topçu alıp takımı şahlandırsalar çok daha iyi olur kanımca..
          Yoksa bu tür speklasyonlar kağıdı manüple edenlerin işine geliyor
          ....................Celliac ..................

Yorum

• Cahillğime verin borsayla pek alakam yok.Şöyle birşey geçiyor aklımdan. Trabzonspor A.Ş başkalarının elinde olan borsa hisse senetlerini kendisi satın alamaz mı?
            Böyle birşey mümküse eğer bunun ekonomik külfeti nedir?
            "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• baya külfeti olur

Yorum

• lotodan para çıksa toplayıp vereceğim hisseleri kulube. kötü tarafı loto oynamıyorum.
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Hiç kimse ütopik hayallere kapılmasın.

Trabzonsporun 6.250.000 YTL/Nominal halka açık hisse senedi var. her birinin de 9.50 YTL de fiyatı...

59 trilyon para yapar. Trabzonspor'un hisse senedini toplamak öyle her babayiğidin harcı değil.

Toplamaya başladınız diyeim bu fiyat ne olur biliyormusunuz ? biraz bilenler az çok tahmin edebilirler. O zaman da 59 trilyonu mumla ararsınız. Ana sözleşmeye veya olayın içeriğine bakmak lazım temettü ödemek veya fazla ödememek isteniyorsa imtiyazlı hisse senedi formülü ile nefes aldıralabilir mi ona bakmak lazım.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Bağış falan istenmesi imkanı da yok çünkü hisselerin % 60'ından fazlası yabancıların elinde. Alman Bankasının.

Konunun uzmanlarıyla görüşüp bir formül bulunmalı. Her sene bilmem kaç trilyon temettü ödemek için göbeğimiz çatlayacak.

Ya da başarılı olup, büyüyecez, daha fazla gelir elde edecez ve daha rahatlıkla temettüyü ödeyecez. O zaman da daha karlı olursak daha fazla kar elde edecez, daha fazla temettü dağıtmak zorunda kalacaz. yumurta-tavuk işine dönmeden halledilmesi lazım.

Burda borsaya açılan sportif a.ş..gelirler bu şirkette,giderler futbol a.ş.'de. bu yapı yanlış bana göre. bi değişikliğe gidip bazı giderlerin de sportif a.ş. bünyesine alınması gerek.
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• gs'nin bizimle derdi aynı. Spk'yı da ikna etmişler galiba. Şimdi gelir şirketi ile gider şirketini birleştiriyorlar. Biz de aynı yolu izlemeliyiz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor A.Ş Hisselerini nerden satın alabilirim?Biraz araştırma yaptım ama dogru dürüst bir bilgiye ulaşamadım.Şuan almak uygunmu acaba?

Yorum

• bankalardan alınabilir daha önce almış olsaydın daha uygun olurdu ebn ilk alanlardanım 5.25 ten aldım karlıyım ama ne oldu haberim yok aldığımdan beri hiç ellemedim

Yorum

• İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor A.Ş Hisselerini nerden satın alabilirim?Biraz araştırma yaptım ama dogru dürüst bir bilgiye ulaşamadım.Şuan almak uygunmu acaba?

Öncelikle bir bankada ya da aracı kurumda yatırım hesabınız olması lazım.Bankaya gittiğinizde yatırım hesabı açtıracağım.Hisse senedi almak-satmak istiyorum derseniz gerekli birim sizinle ilgilenir.Size hesabın açılabilmesi için hesabınızda bir miktar para olası gerek denilebilir..Para sizin paranız yine.. Hesap açtırdıktan sonra varsa bankanın seans salonuna gidip artık istediğiniz hisseyi alıp-satabilirsiniz.Seans salonu yoksa bile size bankada alım-satım yapmaya yardım edecek muhakkak ki birileri vardır.Hemen hemen her bankada bu işlemleri yaptırabilirsiniz.Finans,fortis,deniz.akbank,işbank,garanti ,vb
                            Gelelim Trabzonspor hisselerine .Nisan 15 te 3 yıl oacak borsaya gireli.3.50 fiyat ile girmişti.Şimdi 9.35 olduğunu düşünürsek 3 yılda % 267 kar.Hiç fena değil değil mi.Nerede ise parayı 3 e katlamış.Asıl çıkış 2007 nisan da başlamış.3.70 den ocak 2008 de 6,50 olmuş.ocak 2008 den sonrası ise tam bir ralli.2 ayda 9.35 e fırlamış.her, hisse toplanacak söylentisinden sonra biraz daha yukarı çekiyorlar kağıdı .
                            Şimdi...
                            Bu kağıt alınır mı diye sorarsanız...Keşke bilsek derim..Keşke..Hisse senedi repo gibi sabit getirili bir enstrüman değil ki..Zira öyle olsa zaten kazançlar bu kadar fazla olmaz..Siz senet alırken para kaybetme riskini de satın alıyorsunuz..Unutmayın..
                            Dolayısı ile senedin durumu budur..Karar sizindir...
                            AZ ya da ÇOK , Para kaybetmeniniz sizi çok üzebileceğini düşünüyorsanız BORSA ya da bulaşmayın derim..
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• Trabzonspor 5.25 ten girdi diye biliyorum borsaya.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hekimoğlu 5.25 girdi ama en son kaç lira oldu baktın mı ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim