reklamı vardı çok güzeldi evet hayırlısı olsun diyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Borsa İstanbul'da Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yeşil sahada taraftarlarını üzen Trabzonspor, Borsa'da güldürüyor
Turkcell Süper Ligi'nde aldığı başarısız sonuçlarla ligin alt sıralarına demirleyen Trabzonspor, Borsa'da fırtına gibi esiyor.
İlgili Haberler
14'üncü hafta sonunda sadece 16 puan toplayabilen ve 12. sıraya düşen Karadeniz fırtınası, tribünlerdeki taraftarlarını kahrederken, yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. 2005 yılında halka açılan Bordo-Mavili ekibin piyasa değeri yüzde 64 artarak 150 milyon dolara ulaştı. Halen yüzde 25'i halka açık olan Trabzonspor, ligde olmasa bile Borsa'da rakipleriyle başa baş bir mücadele verirken, piyasa değeri açısından 32 puanla ligin zirvesine yerleşen Galatasaray'ın hemen arkasında yer alıyor.
Bordo-Mavili ekip, ligin zirvesini zorlayan ezeli rakibi Beşiktaş'a ise fark attı. 68 milyon dolarlık piyasa değeriyle Borsa liginde son sırada bulunan BJK'yi 2,4'e katlayan 'Karadeniz Kaplanları'nın bu durumu taraftarlarını şaşırtsa da Borsa'yı yakından izleyen uzmanları çok fazla şaşırtmıyor.
Tera Menkul Değerler Araştırma Grubu Başkanı Ayşe Çolak, yatırımcıların takımların yeşil sahalarda elde ettiği başarılardan ziyade gelir ve kâr konularına odaklandığına dikkat çekiyor. Bu açıdan bakıldığında Trabzonspor Sportif AŞ'nin gelirlerini giderek artırdığına işaret eden Çolak, kulübün son bir yılda yüzde 68 gibi hiç de yabana atılmayacak bir kâr dağıttığının altını çiziyor. "16 Ocak 2008'de hisse başına 0,91 YTL yani yüzde 13 temettü ödeyeceğini açıklayan Trabzonspor AŞ, yatırımcılar açısından son derece kârlı bir kâğıt olmaya devam ediyor." diyen Çolak, kulübün düşme hattına yakın olmasının bu sebeplerden ötürü yatırımcıları tedirgin etmediğini ifade ediyor.
Küme düşmezse sıkıntı yok
Gelirleri ve kârlılığı açısından kötü bir sinyal vermediği müddetçe yatırımcıların Bordo-Mavili kulübün hisselerini almaya devam edeceğini kaydeden Tera Menkul Değerler yetkilisi, "Trabzonspor küme düşmediği müddetçe bu açıdan bir sıkıntı görünmemektedir. Ligin ilerleyen haftalarında takımın alacağı iyi sonuçlarla bu riskin ortadan kalkacağı düşünüldüğünde yatırımcılar açısından bir risk görünmemektedir." değerlendirmesinde bulunuyor.
Trabzonspor Sportif AŞ Genel Müdürü Sinan Zengin ise şirketin her zaman kâr dağıtacak şekilde yapılandırılmasının yatırımcıların ilgisini sürekli kıldığını dile getiriyor. "Bizim şirketimiz diğer şirketlerden farklı olarak 'kılçıksız' diye tanımlayabileceğimiz bir yapı arz ediyor. Riski son derece az, adeta sabit getiri sağlayan bir yatırım aracı sunduğunuz zaman Borsa yatırımcılarının da sizi tercih etmesi kolay oluyor." diyen Zengin'e göre, Borsa'da işlem gören kâğıtların önemli bir bölümünün yabancıların elinde olması da bu durumun en iyi örneği.......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
-
Son İşlem Fiyatı Alış FiyatıSatış Fiyatı
7,40
11.12.2007 tarihindeki kapanış 7,10
11.12.2007 tarihine göre değişim (%) 4,23 
Bugün2007 Yılı
En Yüksek: 7,40
İşlem Adedi 0,005.854,00
İşlem Hacmi (YTL) 0,0041.677,20
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Haftanın son günü oluşan değerler şu şekildedir:
Yalnız benim merak ettiğim bir konu var 1. seans ile 2. seans arasındaki dev işlem uçurumuna bir bakın, tam 30 kat.
Yorum
-
daha batmadıkmı yaa.
Yorum
-
Aksine bir yükselişteyiz. Yıllık olarak %75 aylık olaraksa %3 haftalık olarak %4 kazandırdı hisseler. Bugün bir ara 6,55'e düşmüş sonra 8,05'e çıkmış ama ne olmuşsa ikinci seasta hisseler deli gibi el değiştirmiş. Birileri borsada takımın hisselerini deli gibi alıp satabiliyor, birşeyler oluyor ama ben anlamıyorum. Aslında anlamak istemiyorum.
Yorum
-
Trabzonspor’da son günlerde hareketli günler yaşanırken İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB)’ndaki hisseleri tavan yaptı.
Reklam
TS'de borsa sevinci
Seçim sürecindeki Trabzonspor'da başta başkan Nuri Albayrak olmak üzere yönetime karşı son dönemde artan yoğun eleştirilere rağmen İMKB'de işlem gören Trabzonspor hisseleri borsada tarihindeki en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı.
Trabzonspor'da son günlerde hareketli günler yaşanırken İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB)'ndaki hisseleri tavan yaptı.
Trabzonspor, kongrenin gerçekleştirilmesi veya ertelenmesi tartışmaları ile sıkıntılı günler yaşarken borsadan gelen haberle sevindi. Kongreyi usule uymadığı gerekçesiyle erteleyen Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun bu kararı tartışmalara neden olsa da borsada işlem gören Trabzonspor hisseleri tarihindeki en yüksek seviyesine ulaştı. Hisseler yatırımcılarına son dönemlerin en büyük karını getirirken, tarihinin de zirvesine çıktı. İMKB'de % 7.45'le akşamı zirvede kapatan hisseler yatırımcılarına günlük % 0.68 kar payı dağıtarak, yüzlerinin gülmesini sağladı.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
albayrak varsa herzaman birşeyler olur.İlk olarak dsavas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksine bir yükselişteyiz. Yıllık olarak %75 aylık olaraksa %3 haftalık olarak %4 kazandırdı hisseler. Bugün bir ara 6,55'e düşmüş sonra 8,05'e çıkmış ama ne olmuşsa ikinci seasta hisseler deli gibi el değiştirmiş. Birileri borsada takımın hisselerini deli gibi alıp satabiliyor, birşeyler oluyor ama ben anlamıyorum. Aslında anlamak istemiyorum.
Yorum
-
Tam laf gediğini bulmuş diyeceğim de, yahut bazıları asıl büyük çöküşü görüp şimdiden değerli bir mal elde edip sonra zavallılara çakacaklar.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak devam edince yatırımcılar bile paranın kokusunu aldı hisseler yükseldi.
Yorum
-
seninki de körü körüne bağlamak emorfo. bilmediğimiz bir şey varsa söyle bu bağlanmam ile ilgili. ama sende bizim kadar biliyorsan o zaman nedir bu geyik?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Emincan ne saçmalıyorsun Allah aşkına. Hiç şakada mı yapmayacaz. Nedir bu gerginlik. Herşeyden haberim var merak etme. Herkes bu kaos ortamında borsada hisselerin düşeceğini bekliyordu. Mevcut adayların temettüleri ödeme noktasında sıkıntılı olduklarını yatırımcılar da biliyor. Başkan Yardımcı Baturoğlu'nun kongreyi erteleyerek ödenmesi gereken paraları kendilerinin ödeyeceğini açıklamasından sonra yatırımcı ikna olmuş demek ki. Ya da birileri kağıtları speküle etti. O da artık eskisi gibi kolay değil. Bana laf atacağına sen kendini bil kendine mukayyet ol yeter.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
%4,79
Yorum