Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki sonu ne olacak bu işin bilen biri söylesin ? delik günden güne büyüyecek mi?
    valla sorunu şöyle cevaplayabilirim...çok eskiden uzaklarda bir yerlerde bir ülkenin bir vilayetinde kötü bir idareci varmış...gölgeye bastın para fazla adım attın para kabilinden vatandaştan para topluyor...parası olmayanı hapse atıyormuş..halka zulüm en üst seviyede...çocuğun bir tanesinin babasınıda haksız şekilde cezaevine atmışlar..bunun üzerine çocuk yalo çıkyor günlerce yürüdükten sonra başkente padişahın huzuruna geliyor..derdini anlatıyor...padişah çocuğun anlattıkları karşısında hayrete düşüyor ve diyorki,

- halbuki ben oraya en uzak vilayet diye benden en çok korkan valimi göndermiştim..

çocukda;

- padişahım bizim vilayete sizden en çok korkan değilde ,Allah tan korkan bir vali gönderin...

Yorum

• idarecilik vasfından yoksun insanların icraatlarının sonudur bunlar. Klüp borsaya ödemelerimi yapacak, faizlerimi ödeyecek ve bu şartlarda transfermi yapacak? Zor günler bekliyor klübü. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Gelin Trabzonspor hisse senetlerinden alıp kulübe bağışlayalım, belki tirendazlar utanırlar.. Ne dersiniz ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelin Trabzonspor hisse senetlerinden alıp kulübe bağışlayalım, belki tirendazlar utanırlar.. Ne dersiniz ?
          Olur mu?

Olur valla
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Valla pek anlamam bu borsadan. Borsaya giriş zamanında 10 tane hisse senedi için başvurmuştum. Sevgili İlgililer 1 tane reva gördüler. O bir hisse senedinide kaç senedir ne arar ne sorarım. Akibeti hakkında bir bilgim yok yani
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Napoleon demiski: Para Para Para.

Insallah Trabzonsporumun kasasina her zaman Para Para Para girer :-))
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yaşanan gelişmeler bir hisse senedi etkilese de herşeyin buna bağlı olmadığını Borsa oyuncuları iyibilir.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• nedense gelen her yönetici Trabzonspor umuzun malını deniz görüyor...böyle düşünenler mutlaka firavun gibi o denizin altında kalacaklardır...

Yorum

• Ersun Yanal geldi, temettü ertelendiErsun Yanal'la yıllığı 1 milyon 350 bin euroya anlaşan Trabzonspor'un borsadaki şirketi, bugün yapması gereken temettü ödemesini, nakit akışındaki aksama nedeni ile erteledi.

Ziya Doğan ile yollarını ayırarak, teknik direktörlüğe yıllık ücreti 1 milyon 350 bin euro üzerinden, bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllığına Ersun Yanal'ı getiren Trabzonspor'un halka açık şirketi Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş., bugün yapması gereken temettü (kâr payı) ödemesini erteledi.

Trabzonspor Sportif'ten dün yapılan açıklamada, şirketin nakit akışında meydana gelen aksamadan dolayı, temettü ödemesinin 20 Kasım 2007'de yapılacağı bildirildi. Açıklamada, yatırımcıların zarara uğramamaları için 20 günlük gecikmeye isabet edecek faiz tutarının da ödeneceği ifade edildi.

Trabzonspor Sportif A.Ş.'nin 23 Ağustos'ta yapılan genel kurul toplantısında, 1 Haziran 2006-31 Mayıs 2007 mali döneminde elde edilen 31 milyon 192 bin YTL tutarındaki net kârdan, ilgili yasal kesintiler yapıldıktan sonra geriye kalan 26 milyon 794 bin YTL'nin temettü olarak dağıtılmasına karar verilmişti.

Yatırımcıya 5.7 milyon YTL

Şirket hisse başına brüt 1.0717 YTL, net 0.9109 YTL temettünün 31 Ekim'de ödenmesine karar vermişti. Trabzonspor Sportif, 2005 yılının nisan ayında, 25 milyon YTL olan sermayesinin yüzde 25'ini temsil eden 6 milyon 250 bin YTL nominal değerli hisseleri halka arz ederek 32.8 milyon YTL gelir elde etmişti.

Trabzonspor halka açık olan yüzde 25 oranındaki hisse sahiplerine 20 Kasım'da 5 milyon 693 bin 125 YTL (3.3 milyon euro) ödeyecek. Trabzonspor Sportif, halka açıldığı ilk yıl yatırımcıya 1.6 milyon YTL, 2006'da ise 4 milyon 573 bin YTL tutarında temettü ödemesi gerçekleştirdi.

Şirketin üç yılda 11.8 milyon YTL ile, halka arzdan sağladığı gelirin yüzde 36'sını temettü olarak dağıtmış olacak.

Yorum

• Külünkoğlu@ Borsa işleriyle alaklı en doğru bilgiyi senden alacağımızı umarak soruyorum.Borsaya açıldığımız yıl eski parayla 1 milyar lirasını Trabzonspor hisselerine yatıran yurdum insanının şuana kadar kazandığı para ne kadar?

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Külünkoğlu@ Borsa işleriyle alaklı en doğru bilgiyi senden alacağımızı umarak soruyorum.Borsaya açıldığımız yıl eski parayla 1 milyar lirasını Trabzonspor hisselerine yatıran yurdum insanının şuana kadar kazandığı para ne kadar?
                        Pardon süleyman biraz geç kaldım kusura bakma.
                        Sorunun cevabı 517.04 ytl
                        Trabzonspor √
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• eğer doğru zamanda doğru hareketler yapmışsa daha fazla
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Süleyman istersen detaylı da verebilirim.
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• bıze ne borsalar nede baska 1 kaynak yardım edebılır bu kulupte yıyıcı cok
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• trabzona yatırım yapan arkadaşlar suanda zararda bende istemiştim trabzona para yatırmayı iyiki yatırmamışız
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim