Kartal Tesis binasındaki Mehmet Ali Yılmaz ismi sökülmüş.nihayetinde adam kulübe bu tesisi kazandırmış, bence şık değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kartal Sosyal Tesislerinin Geleceği
Daraltma
X
-
Haber içeriği :
Kartal'dan para yağacak
Trabzonspor İstanbul Kartal'da bulunan tesislerini kiraya veriyor. İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlular için irtibat bürosu şeklinde hizmet veren tesisler bir anlaşmayla kiralandı. Tesislerden bordo-mavili ekibin kasasına yılda yaklaşık 50 milyon dolar girecek. Yönetim gelirlerin artmasının kulübün sportif gücünü de artıracağına dikkat çekti. Taraftara da bir kez daha destek çağrısı yapıldı.
---------------------
Biraz sallamasyon haber gibi geldi , var mı bu konuda bilgisi olan
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...n-para-yagacak
Haber içeriği :
Kartal'dan para yağacak
Trabzonspor İstanbul Kartal'da bulunan tesislerini kiraya veriyor. İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlular için irtibat bürosu şeklinde hizmet veren tesisler bir anlaşmayla kiralandı. Tesislerden bordo-mavili ekibin kasasına yılda yaklaşık 50 milyon dolar girecek. Yönetim gelirlerin artmasının kulübün sportif gücünü de artıracağına dikkat çekti. Taraftara da bir kez daha destek çağrısı yapıldı.
---------------------
)
sorma ya atmasyon olurda bu kadar değil...50 milyon dolardan 5 senelelik kiralasak 250 milyon dolar harca harca bitmez
)
Yorum
-
Sallamasyonun alası olmuş. Orası benzinlik idi malum. 3 yıllığına 10 milyon tl ye anlaşılmıştı. Sadri Şener Yöentimi zamanında para kullanıldı. Sonra ruhsat problemi çıktı ve firma bizi mahkemeye verdi, faizi ile alacaklarını istedi. Araya siyasileri falan soktuk. İHO zamanında orası için, iddialara göre ek olarak LPG ruhsatı da alındı. Rakam yıllık 5 milyontl olabilir belki ama 50 milyon dolar dediğin şu anda 150 mliyon tl yapıyor bir yıl sonra dolar kuru sebebiyle 175 yapar. TS hisselerini takip etmek lazım, aslı varsa anlaşmanın hisseler tavan tavan gider...AMa yoksa ve hisse tavan oluyorsa o zaman bu işin altında ciddi bir manipülasyon vardır derim ben.İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...n-para-yagacak
Haber içeriği :
Kartal'dan para yağacak
---------------------
Yorum
-
1-2 hafta önce daha 5 yilda 15 milyon gelecek deniyordu
simdi yilda elliyi gecmisler
ne bereketli yermis
durun daha hes in yillik 10 milyon dolarini yiyemedik biz
swarovski, socar ve hollandali bankada sponsorluk icin sirada bekliyor. dogru ya
aralikda ne vardi aralikda
3 bucuk yildir neyi bekliyordularda simdi bunlar yagmaya basladi
benim inandigim tek sey kap bildirilmis aciklamadir
gerisi sandik sevdasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Dün ve bugün bazı basın yayın organlarında İstabul'da bulunan Kartal M.Ali Yılmaz sosyal tesislerimiz için yeni bir kira anlaşması yapıldığı yönündeki haberler gerçek dışıdır. Gündemimizde böyle bir çalışma yoktur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kulüpten yapılan açıklama....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Sosyal tesisin bulunduğu yer İstanbulun bi çok yeri gibi gittikçe pahalı olacak yerlerinden kiralamak en doğrusu olur sanırım şimdi satmak hatadır klüp geleceği adına kaldıki klübün maddi durumları biraz daha iyi olsa daha iyi değerlendirilebilir.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
Eski bir konuyu hortlattığımın farkındayım.
Ancak yıllar sonra ilk kez bir başkan adayının konuyu Trabzonspor lehinde kongreye taşıması memnuniyet verici bir gelişmedir.
Muharrem Usta seçilirse bu vaadinin arkasında duracaktır. Ancak temennim kim başkan seçilirse seçilsin bu meslenenin artık takipçisi olmasıdır.
Trabzonspor , onu meydana getiren milyonların ortak değeridir. Bmn yönetim dilerim konu bu kadar gündeme gelmişken, başlığı genel bölümüne taşıma inceliğini de bizlerden esirgemez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum