İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kartal Sosyal Tesislerinin Geleceği
Daraltma
X
-
Kartal’a yeni kiracı

Kulübümüzün İstanbul Kartal’da bulunan Karayemiş Tesisleri’nde yaşanan kiracı sorunu çözüldü.
Buna göre tesis, yeni işletmecisine kiralandı. Yapılan anlaşmayla kulübümüzün geçmişe oranla çok daha karlı bir kiralama gerçekleştirdiği açıklandı.
Konuyla ilgili uzun süredir girişimlerini sürdüren yönetim kurulumuz sonunda problemi çözerek, Karayemiş Tesisleri’ni uygun rakamlar karşılığında kiraladı.
Yorum
-
Neden bu kiralama işinden gelen ücreti herkesle payşamıyolar biz Trabzon sevdalıların bilmesi gereken bişey bu ayrıca bu kadar mülk gelirimiz var bi türlü sıçrama yapamıyoruz ben eminimki işini bilen iyi bir eğitim almış Trabzon aşığı Trabzonlu ufku geniş genç birisi bu takımı gelirlerimizle bu kadar potansiyele sahip kulübümüzü Avrupada söz sahibi olmalı ama biz hala geçmişten gelen Türkiyenin 4. büyüğü olarak yerimizde sayıyoruz ve bir adım atamıyoruz ileriye doğru
Artık bu takıma vizyon sahibi iyi eğitim almış genç yöneticiler genç başkanlar istiyoruz
Yorum
-
kiralayan kişi bu işten kar yapacağını düşünerek kiraliyor
atıyorum 1 milyon dolara kiralaması için adam en az 2 milyon kazanmak için kiralıyordur değil mi yani oranlar değişebilir
e o zaman madem öyle niye biz işletmiyoruz da kiraya veriyoruz ve durup dururken o kârdân mahrum kalıyoruz
anlayamadım bir türlü"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
yapıldı opet =)) öyle güzel güzel duruyor arkasındaki havuzun barların önünde =))İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir aralar benzinlik hikayesi vardı o iş ne oldu acaba ?
Opet'e falan kiralandığı söyleniyordu.
arada McDonalds'a yemek yemeye gittiğimde görüyorum ama ne kısmetse 30 kere gitmişsem 2 defa depo dolduran araba gördüm =))9 # Osvaldo'
Yorum
-
taş çatlasın 2oo.ooo TL o bile şaibeli burdan elde edilen gelirle su alıyorlardır ve tesislerde çalışan işçilerin maaşları ödeniyordur belki =))) ama boş yer değil.değerlendirebilsek müthiş bir AVM 1-2 rezisdans güzel şeyler yapılabilir ama şimdilik böyle . . .9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bu tesisin yeri güzel Serdar arkadaşımız çok güzel belirtmiş, kiralama süresi arttırılmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum