Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotograflara baktim, burasi gercekten bir harabeymis, en az bir kac yilda bitirebilirler burasini.

Yorum

• bitince güzel bir şey çıkacak inşallah her kata lcd tv de koysunlar devamlı marşlarımız çalsın maçlarımız gösterilsin Trabzon tarihi ve Trabzonsporumuzun şanlı tarihi anlatılsın

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fotograflara baktim, burasi gercekten bir harabeymis, en az bir kac yilda bitirebilirler burasini.
        Ocak'ta biteceği söyleniyor..

Bakalım..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tam hatırlamıyorum burası tarihi bir yer mi ?

Gerçi tarihi bile olsa yıkılıp yeniden yapılmalı ayakta zor duruyor. Sağlıklı olmaz bu durumda tadilat..

Yine tarihi bir konsept şekline yaparsın ben yeniden yapılması tarafıyım..

Yorum

• Çalışmalar gün boyu devam ediyor.

Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

• Müzeye verilecek meteryaller konusunda herkes duyarlı olmalı....

Müze açıldığı zaman dolu dolu tarihi yansıtmalı...

Lütfen bu konuda Kulübümüze destek olalım..
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Muzenin son hali nasil acaba?

Yorum

• Muzenin son hali nasil arkadaslar?

Yorum

• Branda ile çevrili olduğundan tam göremedim ama sanırım

Dış Cephe bitmek üzere.

İçi ile ilgili bir bilgim yok.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Tahminen yeni yılın ilk günlerine yetişir..

İçeriyi göremiyoruz ama baya uzun süredir çalışılıyor yoğun şekilde..

Dışı tamamen bitmiş gibi zaten..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tesekkurler cok merak ediyordum.insallah ligin ikinci yarisina yetisir Ankaragucu macina gelirken muzemizide gezeriz.Yonetimin en onemli icraatlarindandir.Eski muzede adim atmaya korkuyor insan.

Yorum

• Ankaragucu macina yetissede yeni muzeyi ziyaret etsem.

Yorum

• Yeni yapılan Şamil Ekinci müzesi bittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam Sadri Şener sosyal tesisindeki TsClub büyütülecekti.Peki orada da tadilat olacak mı? Bilen bilir 2.kat pek sağlam değil? Bunun hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?
                            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 20:50.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Muze ne durumda tadilat ne zaman bitecekmis?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muze ne durumda tadilat ne zaman bitecekmis?
                                En son baktığım kadarıyla dışı bitti binanın. İçinin kaba işçiliği de bitmişti. İnce işçilik kaldı. Ve ne zaman yakınlaşıp baksam oldukça yoğun çalışılıyor.

Yetişir yakında diye düşünüyorum.

Sadri Şener binası da büyük ihtimal tadilata girer sonrasında.

O şekilde TSCLUB olması mümkün değil üst katların.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim