Fotograflara baktim, burasi gercekten bir harabeymis, en az bir kac yilda bitirebilirler burasini.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi
Daraltma
X
-
Ocak'ta biteceği söyleniyor..İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotograflara baktim, burasi gercekten bir harabeymis, en az bir kac yilda bitirebilirler burasini.
Bakalım..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Müzeye verilecek meteryaller konusunda herkes duyarlı olmalı....
Müze açıldığı zaman dolu dolu tarihi yansıtmalı...
Lütfen bu konuda Kulübümüze destek olalım..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Tahminen yeni yılın ilk günlerine yetişir..
İçeriyi göremiyoruz ama baya uzun süredir çalışılıyor yoğun şekilde..
Dışı tamamen bitmiş gibi zaten..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Yeni yapılan Şamil Ekinci müzesi bittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam Sadri Şener sosyal tesisindeki TsClub büyütülecekti.Peki orada da tadilat olacak mı? Bilen bilir 2.kat pek sağlam değil? Bunun hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 20:50.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
En son baktığım kadarıyla dışı bitti binanın. İçinin kaba işçiliği de bitmişti. İnce işçilik kaldı. Ve ne zaman yakınlaşıp baksam oldukça yoğun çalışılıyor.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuze ne durumda tadilat ne zaman bitecekmis?
Yetişir yakında diye düşünüyorum.
Sadri Şener binası da büyük ihtimal tadilata girer sonrasında.
O şekilde TSCLUB olması mümkün değil üst katların.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum