yönetici arkadaşalar başlığı kulüp anasayfasına taşıyabilirmi artık tesiisler bizim olduguna göre
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Yaylakent
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Günebakış gazetesinde salı günü bir yazı okudum.
Bu yaylakent işiyle direk Hayrettin Hacısalihoğlu ilgileniyormuş.Çok yakın bir tarihte Trabzonda faaliyet gösterin bir şirketini kapatmak zorunda kalmış.Bu kapatmadan dolayı işten çıkardığı herkesi Yaylakentte tekrar işe almış.
Yorum
-
Fenerbahçenin yeni tesislerini görünce insanın aklına trabzonaporumuz dunyanın bir ucuna hazırlık kampına gideceğine sehrimizin harika yaylalarından birine tesis yapsa ve orda kamp yapsa diye aklımdan geçmedi degil. Tabi bu konu daha oncede tartışılmıştı. Trabzonspor hava kosullai nedeniyle yaylalarımızda kamp yapmak istemiyor. Nemli yada kuru yada herneyse antremana elverişli olmayabilir ama suda bir gercek yüksek yerlerde yapılan antremanların kondisyon acısından sehre indiğinizde cok buyuk bir etkisi oldunuza aşikar.
Ben duzkoyun havasının cok kuru oldugunu ve antreman sahalarına uygun olmadıgını dusunuyoum. Ama bir kayabasi yada Ayfer yaylasında gol kenarına yapılacak bir tesis Karadeniz takimlari icin cok buyuk bir yatırım olacağını düşünüyorum."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
Evet İl Özel İdaresine devredildi..İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValiliğe devrettik değil mi?
Yorum
-
-
Düzköy yaylakent dediğimiz Haçka yaylası mı? Bilgisi olan var mı?Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum