Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Yaylakent

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yönetici arkadaşalar başlığı kulüp anasayfasına taşıyabilirmi artık tesiisler bizim olduguna göre
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

Günebakış gazetesinde salı günü bir yazı okudum.

Bu yaylakent işiyle direk Hayrettin Hacısalihoğlu ilgileniyormuş.Çok yakın bir tarihte Trabzonda faaliyet gösterin bir şirketini kapatmak zorunda kalmış.Bu kapatmadan dolayı işten çıkardığı herkesi Yaylakentte tekrar işe almış.

Yorum

Bu Yaylakent'in işletimini bıraktık biz. Fenerbahçe'nin bugün yaptırdığı tesisleri görünce acıdım onca yaylamız bize sunulmuş yaylakent varken hala nu imkandan yararlanmıyoruz..

Yorum

alınmasi iiyi olabilir fenerde bi tesis yaptırıyor böle tabi bundna çok daha iyi
          aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

Fenerbahçenin yeni tesislerini görünce insanın aklına trabzonaporumuz dunyanın bir ucuna hazırlık kampına gideceğine sehrimizin harika yaylalarından birine tesis yapsa ve orda kamp yapsa diye aklımdan geçmedi degil. Tabi bu konu daha oncede tartışılmıştı. Trabzonspor hava kosullai nedeniyle yaylalarımızda kamp yapmak istemiyor. Nemli yada kuru yada herneyse antremana elverişli olmayabilir ama suda bir gercek yüksek yerlerde yapılan antremanların kondisyon acısından sehre indiğinizde cok buyuk bir etkisi oldunuza aşikar.

Ben duzkoyun havasının cok kuru oldugunu ve antreman sahalarına uygun olmadıgını dusunuyoum. Ama bir kayabasi yada Ayfer yaylasında gol kenarına yapılacak bir tesis Karadeniz takimlari icin cok buyuk bir yatırım olacağını düşünüyorum.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

sana katılıyorum ne kadar yüksek olursa kondisyon acısından çok daha iyi oluyor
              aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

Valiliğe devrettik değil mi?

Yorum

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valiliğe devrettik değil mi?
                  Evet İl Özel İdaresine devredildi..

Yorum

Bu tip bir tesis üzerinde Barcelona ve Ajax altyapıları incelenerek bir futbol akademisi kurulabilirdi.

Düzenleme: Hava koşullarını düşünmemiştim
                    En son Mayls tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 01:20.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Düzköy yaylakent dediğimiz Haçka yaylası mı? Bilgisi olan var mı?
                      Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim