kae arkalarini düzeltsek iyi olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Stadyum Projesi... (1)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
kale arkalari kapali tribun ve maratonun yaninda küçücük ve baraka gibi duruyor.. kale arkalarinin büyütülmesi gerektigini bu islerden anlamayan bile anladi!..
hiç bir sekilde bir adim yok ne transfer için ne de bu is için ne de baska bir is için!..
ne yapior bu insanlar tatile mi çiktilar''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
yaw stad için okadar paraya ihtiyaç yok tapunun alinmasi gerekiyo gerekli girisimler apilcamiss tapu alindiktan soora sponsor stad reklamlari derken bizden fazla para cikmayacakkk..ama tapudan sooraaa...yani bu sezonun sonunda büyük ihtimalle baslanacak stad yapiminaaaAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
zemin asagi cekilcekmisss...kale arkalari yeniden yapilcakk ki mantikli olani da bu bizim yan tribünler zaten büyük...bir tek kolonlar sorun onu da düzeltirler artik .....degiller heralde....kale arkalari yapilirsa ingiliz stilinde kare bi stad üffff....ozaman tam bi cehennem olurrrrr...Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
Dün aksam rüyamda Kale Arkalarini yapildigini gördüm...Hem de kimin parasi ile biliyormusunuz...Azizenin parasi ile...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
O para haramdir Forza bize yaramaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum