Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stadyum Projesi... (1)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkalari kapali tribun ve maratonun yaninda küçücük ve baraka gibi duruyor.. kale arkalarinin büyütülmesi gerektigini bu islerden anlamayan bile anladi!..

hiç bir sekilde bir adim yok ne transfer için ne de bu is için ne de baska bir is için!..

ne yapior bu insanlar tatile mi çiktilar
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• walla sorma ya hic bi adim atilmadi kafayi yicem....[img]smileys/smiley5.gif[/img]
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• eskiden acik oldugu dönmelrde daha iyidi hiç yoktan göze hos gelmeyen kocaman kolanlar yoktu ,çok kötü olnus çok,dinamo minsk in tribünü bizimkinddeen küçük oldugu halde daha hos
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Kale arkalarina Arsenal modeli tam gider....

45 derecelik bi sütun YUKARI DOGRU tek kat...10.000 kisi aliyor bi de deniz tarafina ahan sana 20.000 kisi sade kale arkasi...

Yorum

• Avni aker'in fiziksel özelliklerini göz önüne alirsak atletizm pisti oradan kalkmada hiç büyütme söz konusu olmaz.

Yönetimin bu konuda bir çalismasi vardi ama öyle muallakta kaldi ,heralde tapuyu bekliyorlar

Yorum

• bu yönetim transfer yapamiyo stadmi yapacak oraya harcanak parayi transfer yapsinlar once sampiyon olalim sonra stad yapsinlar biz stad için de 21 yil bekleriz ama once sampiyonluk düsünmeliyiz sonra stadi
              GILIMALI

Yorum

• yaw stad için okadar paraya ihtiyaç yok tapunun alinmasi gerekiyo gerekli girisimler apilcamiss tapu alindiktan soora sponsor stad reklamlari derken bizden fazla para cikmayacakkk..ama tapudan sooraaa...yani bu sezonun sonunda büyük ihtimalle baslanacak stad yapiminaaa
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• zemin asagi cekilcekmisss...kale arkalari yeniden yapilcakk ki mantikli olani da bu bizim yan tribünler zaten büyük...bir tek kolonlar sorun onu da düzeltirler artik .....degiller heralde....kale arkalari yapilirsa ingiliz stilinde kare bi stad üffff....ozaman tam bi cehennem olurrrrr...
                  Alper PEKEN
                  Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• S.L. ne girersek ve sampiyon da olursak hem bizim kasa dolar, hem de sponsorlar siraya girer. Bayindirlik Bakani Faruk Özak da Sögütlü'de bize arazi verilecegi sözünü vermis. önümüzdeki günlerde bu konu iyice sekillenir. bekleyelim görelim..

Yorum

• Dün aksam rüyamda Kale Arkalarini yapildigini gördüm...Hem de kimin parasi ile biliyormusunuz...Azizenin parasi ile...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Dün aksam rüyamda Kale Arkalarini yapildigini gördüm...Hem de kimin parasi ile biliyormusunuz...Azizenin parasi ile...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

O para haramdir Forza bize yaramaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• sögütlü nerde?..[img]smileys/smiley1.gif[/img]..bilmiyorumda...
                          Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Sögütlüde Stadyum yapilacak bir arazi görünürde yok..

Yorum

• ne sögutlusu ya baska yer mi yok [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim