Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok abi yok....

nisan ayı geldi hala Trabzona gelmedi dergimiz....

madem beceremiyorsanız basmayın şu dergiyi......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu ay dergi,geçen ayın dergisini çok arattı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok abi yok....

nisan ayı geldi hala Trabzona gelmedi dergimiz....

madem beceremiyorsanız basmayın şu dergiyi......

Onca rekordan sonra bir rekor dahamı geliyor ne.

Yorum

• İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet dergimizin editörü burayı takip ediyor ve zaman zamanda yazılanlara cevap veriyor. Mail attığınız yerlerden otomatik cevap gelmez ama genellikle kısa zamanda cevap veriyorlar(en azından şimdiye kadar öyleydi). Bilginize...
          aciklama icin tesekkurler ama parantez icinde belirttiginiz yer su anda islerlikte herhalde....

15.03.2007 tarihinde hem klube hem de atilla beye gonderdigim maila hala bir cevap gonderilmedi.....
          HERSEY YALAN OLSA BILE
          EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• 21 mart dergi hala elime ulaşacak diye bekliyorum...

havaalanında oturuyorum gelmeyecekse ben gidip alsammı tesislerden acaba hani çok uzakya mesafe ondan yane...
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• DErgi dağıtımında sorun yok,İSTANBUL,dayım abone dergim geldi,teşekkür ediyorum,,,
              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• eee ne zamandır kısmet olmadı ama çok şükür en sonunda abone oldum..
                Ankaraya her gelimde almaya çalışırdım dergiyi bazen bulamaz üzülürdüm..

artık en azından bulamadım diye bir üzüntüm olmaz..

geçte gelse hani...

Yorum

• 27 mart dergi hala ulaşmadı...
                  teşekkürler ilgi ve alakanız için...
                  sorma neden...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    27 mart dergi hala ulaşmadı...
                    teşekkürler ilgi ve alakanız için...
                    Murat, kulübü aradın mı?belkide gönderdiler de apartman girişine bıraktıysalar mahallenin uşakları yürütmüştür senin dergiyi...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ahmet abi kulubü aramadım geç göndereceklerini biliyodum ama bu kadarda geç geleceğini tahmin etmemiştim dergiyide okuduğum yok destek olsun diye abone oldum anladılar galiba dergiyi okumadığımı ondanmı göndermiyolar acaba

abi tesislerden karıncaya bile verselerdi dergiyi bana bu zamana kadar ulaşmıştı (evim havaalanında) haksızmıyım şimdi...
                      sorma neden...

Yorum

• evet sonunda dergi elime ulaştı çok mutluyum arkadaşlar yanlış anlamayın nisan sayısı deyil mart sayısı elime ulaştı...

artık şikayet etmeyecem geç geldidiye geçen ay şikayet ettikde ne oldu en azından eskiden ay içerisinde elimize ulaşıyodu bu ay oda olmadı...

bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum...
                        sorma neden...

Yorum

evet sonunda dergi elime ulaştı çok mutluyum arkadaşlar yanlış anlamayın nisan sayısı deyil mart sayısı elime ulaştı...

artık şikayet etmeyecem geç geldidiye geçen ay şikayet ettikde ne oldu en azından eskiden ay içerisinde elimize ulaşıyodu bu ay oda olmadı...

bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum...
                          Bende diyorum neden bu başlığın ismi hala "Mart sayısı 2007"

Genel olarak bakıldığında bütün üyelerimizin şikayeti dağıtımın çok geç olması gözüküyor.Peki ilgili yetkililer bunu görmüyorlar mı?
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü ;)

Yorum

Ahmet abi kulubü aramadım geç göndereceklerini biliyodum ama bu kadarda geç geleceğini tahmin etmemiştim dergiyide okuduğum yok destek olsun diye abone oldum anladılar galiba dergiyi okumadığımı ondanmı göndermiyolar acaba

abi tesislerden karıncaya bile verselerdi dergiyi bana bu zamana kadar ulaşmıştı (evim havaalanında) haksızmıyım şimdi...
                            Madem destek amaçlı dergiye abone oldun, o zaman şöyle yapalım derim ben sana...Çok iyi bildiğin bir öğrenci kardeşimizin adresine bu derginin gitmesini sağla.Çok daha makbule geçer...Sende sıkıntı yapmazsın bu sayede...Adresine dergi geldi diye sevinecek biri olur hiç olmazsa
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem destek amaçlı dergiye abone oldun, o zaman şöyle yapalım derim ben sana...Çok iyi bildiğin bir öğrenci kardeşimizin adresine bu derginin gitmesini sağla.Çok daha makbule geçer...Sende sıkıntı yapmazsın bu sayede...Adresine dergi geldi diye sevinecek biri olur hiç olmazsa
                              evet ahmet abi belkide en iyisi bu olur zaten okuduğumuz yok en azından birisi okumuş olur...
                              En son frango tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 14:39.
                              sorma neden...

Yorum

• Eskiden, Sovyet Rejimi yıkılmadan önce, sınırda komşu olan akrabalardan biri bir diğerine mektup gönderdiğinde, mektup önce Moskova'ya gider, incelenir, oradan ABD'ye gider, incelenir, oradan Türkiye'ye gelip sahibine ulaşabilirdi. Yani bağırsan duyulacak bir mesajı karşı tarafa yazarak göndermek için, mektup dünyayı dolaşır öyle ulaşırdı sahibine.

Murat sanırım seninki o hesap olmuş

Ben dergiye abone değilim ama her ay gazete bayilerinden alıyorum. Dergimizi satmaya, bulundurmaya devam etsinler diye. Benimki de öylece bir düşünce işte. Raflarda diğer kulüp dergilerinin yanında bulunuyor olması bile ayrı bir mutluluk benim için.

En büyük TRABZONSPOR... O kadar!
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim