Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler derginin ocak sayısını gören, duyan bilen var mı?

3 gün sonra mart ayına gireceğiz, lakin derginin ne ocak sayısı var ne de şubat sayısı.

Böyle bir kepazeliğin nedenini bilen var mı?

Milletin mart sayısı çıktı.

Yoksa dergi bu kapakla jubilesini mi yaptı.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 17:47.

Yorum

• sinir bozucu bir durum

Yorum

• Hakikaten sinir bozucu.Yılın 2.ayı bitmek üzere ama dergi yok.Birde anlamadığım ortada dergi yok yönetim pazarlamacı sponsor buluyor
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yönetimin rezilliklerinden biri.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ocak,2014 Sayısına bugünkü maç sonucunu da yazacağız... ne acele ediyorsunuz!?... insan azıcık sabreder yahu... boş mu duruyoruz şurda... kimse bizim ne çektiğimizi bilmiyor... çok biliyorsanız dergiyi gelin kendiniz çıkarın!... ne zormuş bu işler... bıktım da.

ve daha bir sürü mâzeret...

Ne biçim adamsın ya, Kadir, bizi konuşturdun... mikrofon açık kalmış... desene rezil oldug gene... bu kaç oldu, alşamadım bu işlere.
            Şu kitapları da yerine yollayın... resim işi tamam da.

Habu bizim Nevzat da böyle geç çıkartırdı gastesini... ama o'na kimse bişe demezdi.

kadiryeter

Yorum

• Mart ayına geldik....

Ocak sayısı hala hiç bir yerde yok....

Birde dalga geçer gibi derginin abone sayısını artırmaya çalışıyoruz haberleri yapıyorlar....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ynt: Trabzonspor Dergisi

Twitter'dan dergi sorumlusuyla görüştüm. Ocak ve Şubat sayıları neden çıkmadı sordum. Verdiği cevap, bazı sıkıntılar var. Halletmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çıkacak.. Sıkıntı nedir onu söylemiyor ama
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Twitter'dan dergi sorumlusuyla görüştüm. Ocak ve Şubat sayıları neden çıkmadı sordum. Verdiği cevap, bazı sıkıntılar var. Halletmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çıkacak.. Sıkıntı nedir onu söylemiyor ama
                  sıkıntı kafada bence.......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• "bazı sıkıntılar var ufak tefek, çözer çözmez çıkaracağız. Hazır dergi ancak henüz basılmadı."
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gidişle üç sayılık külliyat çıkaracaklar herhalde.

Bu işi bile yapamayacaksanız çekin gidin.

Yorum

• Serdal abiyle görüştüm az önce,
                        dergi sorumlusu olarak o hedef gösteriliyor ama inanın herkesten çok istiyor dergilerin zamanında çıkmasını.

Yine tahmin edebileceğiniz gibi yönetimin sorumsuzluğu var ortada.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdal abiyle görüştüm az önce,
                          dergi sorumlusu olarak o hedef gösteriliyor ama inanın herkesten çok istiyor dergilerin zamanında çıkmasını.

Yine tahmin edebileceğiniz gibi yönetimin sorumsuzluğu var ortada.
                          yanlis hatirlamiyorsam ayni problem önceki yönetimde zamaninda da vardi sorumlu arkadas sucunu baskasina atmis bence.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yanlis hatirlamiyorsam ayni problem önceki yönetimde zamaninda da vardi sorumlu arkadas sucunu baskasina atmis bence.
                            Derginin tüm yükü tek bir kişinin üstünde olunca böyle şeyler normal, iş yükü ağır yükü sırtlanan tek bir kişi.

Bilemiyorum..
                            Bence yönetimin umrunda değil ve adam tek başına uğraşıyor.

Yorum

• Mart'ın 10'una geldik hala hareket yok.Reziller

Yorum

• Yav ne gerek var dergiye
                                Haci baskanin beyanatlari yederli
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X