Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Haziran-Temmuz sayısı 50x70cm ebatlarında kuşe kağıda baskılı Didier Zokora posteri hediyesiyle çıktı.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• bugün taksime gidecem trabzonspor dergisini alayım zaten demirörenin alışveriş merkezinde cristiano ronaldonun imza günü varmış ben de bizim dergiyi imzalatırım
      nasıl fikir?
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• bu imza günü yarınmış
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Tolga, o gömlek sana çok yakışıyor.

Yorum

• Avrupadanda üye olabilyormuz dergiye
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupadanda üye olabilyormuz dergiye
              Evet Mahmut.

İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben yurtdisinda oturuyorum ve dergimize üye olmak istiyorum. ne yapmam gerek? yardim edebilen varmi
              İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dergi@trabzonspor.org.tr adresine iletişim bilgilerini ve adresinin de olduğu bir mail atıp abone olmak istediğini bildirirsen, sana geri dönüş yapılacaktır...
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Acaba real'e gelmiş midir dergi?

Yorum

• Arkadaş, madem her ay, ayın 20'sinden sonra göndereceksiniz dergiyi, neden bizi üye yapıyorsun?
                  Efendi gibi çıkar çıkmaz alıyorduk, parasını peşin verdik diye mi kötü olduk?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• dergi elime geçti 5. sayfada ne göreyim ,

THY reklamı önde selçuk, sağda Jaja, solda Umut,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Dergiyi dün aldım.
                      İlk sayfalarda fotograflar ve sözlerin kombinasyonu güzeldi, bunu düşünüp uygulayanların ellerine sağlık.
                      Geçen sayının kapağından sonra bu sayıda da daha orjinal, değişik bir kapak tasarımı bekledim, bu da kötü değildi tabii...
                      Tolga'nın röportajını keyifle okudum, röportajı gerçekleştirene ve Tolga'ya da teşekkürler
                      Oluşturulan içerikle yine dolu dolu bir sayı olmuş, emeği geçenlere teşekkürler.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dergi elime geçti 5. sayfada ne göreyim ,

THY reklamı önde selçuk, sağda Jaja, solda Umut,
                        Aynen benim de dikkatimi çekti.
                        Dergi güzel olmuş özellikle ilk sayfalar ve Lig Tv'yi iğneleyici bir yazı var çok beğendim.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• dergim bu sabah geldi, daha henüz inceleyemedim ama Thy reklamı dikkatimi çekti...reklamda 3 oyuncu var ve bugün hiç biri bizde forma giymiyor...

Yorum

• ......edit....
                            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 05.08.2011, 19:45.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin dergilerinin Ağustos ayı sayıları beyaz kapakla çıktı.

İki kulübün dergilerinin kapaklarında sadece kulüp ismi yer alırken, kalan kısımlar ise beyaz bırakıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden derginin tanıtımı ile ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Dergisi’nin yeni sezonunun ilk sayısı, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın 2011-12 sezonu başında açtığı beyaz sayfanın ruhuna uygun olarak sade beyaz kapakla çıkıyor" denildi.

Şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle zor günler geçiren Beşiktaş Kulübü’nün dergisi de beyaz kapağıyla bayilerdeki yerini aldı.

Kaynak Milliyet

"Buraya yorumum gelecek"
                              En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 05.08.2011, 19:54.
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• Kulübümüz Bir İlke Daha İmza Attı
                                05.08.2011 14:09

Beşiktaş Dergisi'nin IPAD versiyonu Denizbank'ın sponsorluğunda "Beşiktaş Farkıyla" yayın hayatına başladı.
                                Türkiye'de kulüp yayıncılığında bir ilki daha Beşiktaşımız gerçekleştirdi. Kulübümüzün resmi dergisi "Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş", IPAD ortamındaki sınırlı digital dergiler arasına katıldı.

Digital mecrada geleceğe yönelik ciddi planlamalar yapan kulübümüz, Beşiktaş Dergisi'nin IPAD versiyonunu gururla sunar...

Digital dergimizde neler yok ki... Haberler özel bir sistemle sanki kağıttan okuyormuş hissi verirken, görüntü kalitesiyle digital ortamda dergi okumanın keyfini yaşayacaksınız. Dergimizi okurken fondan gelen müzik ile keyiflenecek, BJK TV'nin hazırladığı video görüntülerini izleyince ise gerçek bir digital dergi ile karşı karşıya olduğunuzu fark edeceksiniz. Elbette ki tüm özellikler sadece bunlarla sınırlı değil, IPAD dergimizi ücretsiz olarak indirin ve diğer tüm özellikleri kendiniz keşfedin.

Türkiye'nin iddialı birçok dergisinden henüz bir kısmının adım atabildiği digital dergi yayıncılığında, kulübümüzün attığı bu önemli adım birçok rakibimize de yol gösterici olacaktr.

Kaynak: BJK resmi site

"Buraya yorumum gelecek"
                                En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 05.08.2011, 19:55.
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X