Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuza Yeni Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• " SENINLE ACTIM SU GOZLERIMI
    SENINLE PAYLASTIM INAN HERSEYI
    SU YALAN DUNYADA TEK SEN SEVGILI
    HAYDI TRABZONUM ASKIM EBEDI

SENIN ASKINDIR BENI BENDEN EDEN
    SENIN RENKLERINDIR VAZGECILMEYEN
    HASRETIM SANA BUYUK ASKINA
    TRABZONUM SENSIZ OLAMAM ASLAA"

bende bunu yazdim ahh ahh trabzonummmm...

Yorum

• arkadaşlar birtane de ben yazdım.. yabancı bir müziğin üzerine sözleri tamamlamak üzereyim.. yakında sunucam sizlere..
      Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• heyyy

Arkadaşlar bence marşın bu kadar abartılmaması gerekir maarş dediğiniz zaman idol olması gerekir taraftarların dilinde dolanması gerekir ama bu dile dolan ma meselesi iş yerinde yada evde değil stadda olması gerekir ama avni aker de çok komik bir durum var herkez kendi çapında bağırıyor neden bu oluyor anlamış değilim inanın stat anbiyansı olarak biz istanbul tek bir ağızdan vede daha çok coşkulu destekliyoruz ne zaman avni aker taraftarı birlik olur o zaman maarş yapılır
        TRABZONSPOR

Yorum

• trübünde topluca söylenmesi zor ama Kazım koyuncu uy aha versiyonu güzel değil mi sizcede "74'te başladı karadeniz fırtınası;
          ne büyük onurdu bize kıbrısın maviş kupası
          bir avuç genç yürek yazdı bordo-mavi destanını...."

Trübün şeflerine duyurulur Trabzon olimpiyat stadında hep beraber söyleyelim derim
          Sen; Anadolu'nun En İçten Gelen Sesisin;
          Sen; Kuzeyin En Parlak Yıldızısın;
          Sen; Hafta Sonu Eğlencemiz Değil,Yaşama Şeklimizsin

Yorum

• bunu müzik olarak indire biliyomuyuz
            BORDO-MAVİ REKLERİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

Yorum

• galatasaraya maçı kazandıran bence taraftardı...bi türlü içerde tarfatar org. olamıyo...takımı destekleyemiyoruz bence...bişeyler yapılmalı...bunu bmn yapabilir...ne bilim taraftar grupları bir araya gelsin halletsin şu işi. gs tarfatrına hayran kaldım geçen hafta...bi tezahrat var bordo mavi başka bişey yok...bence takımı bu tezahrat çok olumsuz etkiliyo.....

Yorum

• çalışmalar durdu sanırım..
                coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç boşuna yorulmayın marş için falan.. Emeğinize yazık.. 10 tane de 1000 tanede marş yapssanız boş..Çünkü yaptığınız marşları söyleyebilecek taraftarımız yok bizim... Statda sadece Bordo Mavi yapmasını bile beceremeyen bir taraftarımız varken kim marş söyleyecek merak ediyorum.. Tezahurat yapmak marş söylemek bizim tafraftarın harcı değil... Bırakın başkaları yapsın söylesin biz seyredelim.. Çünkü biz sadece seyretmesini seviyoruz..

aynen bunu istanbulda yaşadım trabzonda özelikle bjk maçında grdüm yu dedim bu nası bi yaşam tarzı
                  bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• çalışmalar durmasın beyler.....
                    coolman COLMAN....

Yorum

• bordomaviaşkı adlı üyenin yazdığı marş süper ama bırakın onun hepsini

lalalalalalaaaalaaalala...(2 şer defa söylemeliyiz ve aynı şarkıdaki gibi söylerkende alkışlar yukarıda)

Seeensin içimdeki teeek ateş
                      Seeensin kalbimdeki teek güneş
                      Taaaraftarın daimaaaaa senle
                      Şaaampiyon olacağıııız yine

laaalalalalaaalaaala......(2 şer defa)

Kısmını tekrarlasak bile büyük birşey bence
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç boşuna yorulmayın marş için falan.. Emeğinize yazık.. 10 tane de 1000 tanede marş yapssanız boş..Çünkü yaptığınız marşları söyleyebilecek taraftarımız yok bizim... Statda sadece Bordo Mavi yapmasını bile beceremeyen bir taraftarımız varken kim marş söyleyecek merak ediyorum.. Tezahurat yapmak marş söylemek bizim tafraftarın harcı değil... Bırakın başkaları yapsın söylesin biz seyredelim.. Çünkü biz sadece seyretmesini seviyoruz..
                        Kismen haklisin. Cilginlarin cok iyi performans gösterdigini hepimiz biliyoruz. Tüm taraftarlarimiz bu sekilde degil elbette ama organize bir sekilde tüm stad ayni marslari söyleyebilecek taraftarimiz yok malesef.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• En son aggressors tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 13:23.
                          coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte marşımız budur!

Taraftar Marşı :
                            lalalalalalaaaalaaalala...(2 şer defa söylemeliyiz ve aynı şarkıdaki gibi söylerkende alkışlar yukarıda)

Seeensin içimdeki teeek ateş
                            Seeensin kalbimdeki teek güneş
                            Taaaraftarın daimaaaaa senle
                            Şaaampiyon olacağıııız yine

laaalalalalaaalaaala......(2 şer defa)

Aaaartık koşacacağız ziiiiirrveye
                            Raaaakiplerini ezeeeee eze
                            BoooordoMavi renkli Eeeefsane
                            KAAAAZINACAK YİNE TAAARİHE

laaaaaaylalalalaaaaaaaaaalala....(2 şer defa)

Uuuğruna canlarımıııııız feda
                            Baaaaş koymuşuz biiz buuuu yola
                            Miiiilyonlarca yürek koooool kola
                            AND İÇ-TİK BİZ ŞAM_Pİİ_YON_LUU_ĞA
                            lalalaaaalalalaaaalaala
                            AND İÇ-TİK BİZ ŞAM_Pİİ_YON_LUU_ĞA

Bu da müziği: http://www.dailymotion.com/video/x1q...ter-i-ca_music

Bu da benim seslendirdiğim hali: http://rapidshare.com/files/14520072..._350_.wma.html

Buna katkılarınızı bekliyorum...

10 numara süper olmuş çalışma bunu tribünde hep bir ağızdan söylemek zor ama bi cd hazırlansa orjinal bi çalışma maç başında hoparlörden verseler trşbün ateşlendirmek için yeterli olacaktır...
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• niye durdunuz sampiyonluk yolunda böyle organizasyonlar cok önemli futbolcudan görevlerini yapmasini bekliyoruz ama biz taraftarlarda görevlerimizi yapmaliyiz

Yorum

• seffettin cakıral guzel mars yada ibrahimcan haydi haydi trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim