Beyler içeride felaket bir yangın var. Bizim yönetim de böyle böyle ateşi söndürmeye çalışıyor. :d
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Radikal Kararlar
Daraltma
X
-
trabzonspor bir spor kulübü..
içinde çok çeşitli branşları barındırıyor..
başarılı oldukları var, olamadıkları var.
başarısız olanları başarılı kılmaktır yönetimlerin görevi.
kapatıp yoketmek değil.
yangın üfleyerek sönmez..
yöre için önemlidir amatör branşlar.. orada yetişen gençler için önemli.. bilardoyu boşa vakit harcamak için oynamak başka, bir spor olarak disiplinli bir şekilde oynamak başka..
neredeyse hiçbir etkisi olmayacak maliyetler için branşların kapatılmasını doğru bulmuyorum..
Yorum
-
haklısın trabzonda spor sadece futbol,İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartışmaya girmiycem spor branşlarını kapatana kadar peşkeş çekilen paraları akıllı kullansınlar bkz.fenerbahçeye adamlar diğer branşlara ne önem veriyor benim bakış açım sporun her alanında desteklenmesi..
yönetim basketbole yatırım yapıyor ama bundan taraftarın haberi yok,
çok kötü bir taraftar profilimiz var[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış bir uygulama daha geldi bu yönetimden..tebriklerr..
Kapatılma kelimesi tabiki kulağa hoşgelen bişidiyil ancak bir getirisi yoksa sponsorda bulunamıyorsa yapıcak birsey
yok sunu soyliyebilirsin en fazla sponsor aradılarmıki hemen kapatma kararı alıdılar
Benim görüsum daha futbol kulubu olamamısken spor kulubu olmak bize ağır gelir.En son HAYRETTİN tarafından düzenlendi; 19.03.2008, 04:58.
Yorum
-
İşte kritik soru bu. Kaç lira tasarruf etmişler? Erdinç' in bir aylık masrafı kadar mı acaba?İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKac lira tasarruf etmisler...
Yorum
-
bende kapatılmasını istemezdim açıkcası. oralara verilen paralar sadece bi tomas juna verdiğimizin çeyreği olsa kapatın derimde , hiç sanmıyorum...
O branşlarda mücadele eden minik çocuklar Trabzonspor sevgisiyle yoğrularak büyüyorlardı.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Spor kulübü olmaktan futbol kulübü olamaya doğru gidiyoruz korkarım.Amaç tasarruf etmekse yanlış yapılmış bir futbolcunun menejerine verilen paradan çok daha azıyla idare edilebilir amatör branşlar.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
-
peki o sporcular ne olacak ???İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence dogru bri karar...
dusunun arkadaslar... zarar mi edelim? hemde amator branslar.. kulube bri faydasi yok! yazik.. bence Baskan dogru yapmis hersey trabzonspor icin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum