Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Radikal Kararlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bahsi gecen spor dallarinda zannedersem ciddi bir faaliyetimiz yoktu.bunun icindir ki faaliyetlerinin durdurulmasi benim icin kücük bir ayrintidir.tabiiki bu dallarda spor yapanlarin ruh halini bilemem.eger yönetim kemer sikma politikasini gelecek sezon cok güclü bir takim olusturmak adina yapiyorsa ben buna raziyim.sahsen 24 senelik sampiyonluk özlemimize son vermek icin ne gerekiyorsa yapilmali düsüncesindeyim.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tartışmaya girmiycem spor branşlarını kapatana kadar peşkeş çekilen paraları akıllı kullansınlar bkz.fenerbahçeye adamlar diğer branşlara ne önem veriyor benim bakış açım sporun her alanında desteklenmesi..
      Tartışmak insana yanlışlarını gösterir ve doğruyu bulmaya yardım eder Peşkeş çekilen paralar konusunda yeni yönetimin son derece sağlıklı düşündüğüne inanıyorum. İlk uygulamanın, maaşlarını dolarla alıp da hiçbir işe yaramayan 27 kişilik transfer izleme komitesini dağıtmak olduğunu düşünürsek paralar akıllı kullanılmaya başlanmış bile. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşılaştırmak ne kadar doğru olur tartışılır. Fenerbahçe profesyonel bir kulüp olmanın sınırlarını bile zorluyor. Onlar için parayı diğer branşlara dağıtmak zor değil. Aziz Yıldırım'ın kara paracıkları konusuna hiç girmiyorum bile
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Kac lira tasarruf etmisler...

Yorum

cim hokey takimimizda varmis da haberimiz yok neyse bence iyi olmus.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tartışmak insana yanlışlarını gösterir ve doğruyu bulmaya yardım eder Peşkeş çekilen paralar konusunda yeni yönetimin son derece sağlıklı düşündüğüne inanıyorum. İlk uygulamanın, maaşlarını dolarla alıp da hiçbir işe yaramayan 27 kişilik transfer izleme komitesini dağıtmak olduğunu düşünürsek paralar akıllı kullanılmaya başlanmış bile. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşılaştırmak ne kadar doğru olur tartışılır. Fenerbahçe profesyonel bir kulüp olmanın sınırlarını bile zorluyor. Onlar için parayı diğer branşlara dağıtmak zor değil. Aziz Yıldırım'ın kara paracıkları konusuna hiç girmiyorum bile
            tartısma acmıycam derken bakış açısına göre ben sporun her yönüyle yaşatılması için sonucta her kapatılan branşta trabzonlu cocuklar vardı yabancı degildi bu açıdan bakmıstım fener ile yarısmak degil amatör olarak devam ederdi zaten trabzonda birşey yok işsizlik diz boyu kendini kurtaran 100 sporcu hemşerimde böylece kayıplara karıstı yanlış bir uygulama derken bunları kasttettim arkadşım.
            NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tartısma acmıycam derken bakış açısına göre ben sporun her yönüyle yaşatılması için sonucta her kapatılan branşta trabzonlu cocuklar vardı yabancı degildi bu açıdan bakmıstım fener ile yarısmak degil amatör olarak devam ederdi zaten trabzonda birşey yok işsizlik diz boyu kendini kurtaran 100 sporcu hemşerimde böylece kayıplara karıstı yanlış bir uygulama derken bunları kasttettim arkadşım.
              Bu "elin oğlu milyarları götüreceğine benim teyzemin oğlu hayatını kurtarsın" mantığına çıktığı için sevmiyorum ben bu düşünceyi Bunun için Trabzonspor rant kapısı olmamalı. Eski futbolcularda da görüyoruz bunu. "Trabzonspor'un acilen bir transfer komitesine ihtiyacı vardır. Bu işi iyi bilen eski futbolcular dünyanın her yerinde futbolcu aramalıdır". Tabi yerseniz. Trabzonspor bir spor kulübü değil de iş kapısı olarak görüldüğü sürece daha çok branş kapanır

Yorum

bu dallarda ne böyle ağaç dalı mı? güzel olmuş bu ağaca tek dal yeter budamışlar iyi olmuş )

Yorum

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu "elin oğlu milyarları götüreceğine benim teyzemin oğlu hayatını kurtarsın" mantığına çıktığı için sevmiyorum ben bu düşünceyi Bunun için Trabzonspor rant kapısı olmamalı. Eski futbolcularda da görüyoruz bunu. "Trabzonspor'un acilen bir transfer komitesine ihtiyacı vardır. Bu işi iyi bilen eski futbolcular dünyanın her yerinde futbolcu aramalıdır". Tabi yerseniz. Trabzonspor bir spor kulübü değil de iş kapısı olarak görüldüğü sürece daha çok branş kapanır
                  bak kardeşim asıl iş kapısı görenler o kadar paraları alıp hiçbirfaydası olmayan futbolculardır iş kapısı görmek demek degil benim bahsettiğim benim bahsettiğim bu sporcular zaten kendi insanımız yetiştir ver 500 lirasını sonra bu branslarda gerekeni yap ama sen anlamıycan belli...daha cevap yok senin tarafına
                  NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

öyle bi dallar warmıydı basketbol futbol yeter
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

Peki anlamıyorum ben

Yorum

İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mantıklı Bi Açıklman wArmı? Hemen YAnlış Karar diyip bi kenara Atma, SEn bu branşlar kaç tanesinin AÇık Bile oldugunu biliyordun? ama Bu branşların Hepsine Toplam Baya Bİ miktar Ayrılıyordu.. Bence Çok Mantıklı..
                        Arkadaşım klavyende bir bozukluk var galiba. Caps lock yada shift tuşu takılı kalıyor ara sıra.

Konuyla ilgili olarak; var olmak adına,başarı amacı gütmeden yada gerekli özeni göstermeden adı geçen branşlarda devam etmek anlamsız olurdu. Bence yerinde bir karar olmuş.
                        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

bizim icin ilk önce futbol ve basketbol yeterli...

bayanlarin da takimi var zaten...belki baska dallar da vardir ama haberim yok...2-3 brans simdilik bize yeter....basketbol takimi bi ciksin 2.lige ondan sonra 1.lig felan filan öbür dallara sonra gireriz...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim icin ilk önce futbol ve basketbol yeterli...

bayanlarin da takimi var zaten...belki baska dallar da vardir ama haberim yok...2-3 brans simdilik bize yeter....basketbol takimi bi ciksin 2.lige ondan sonra 1.lig felan filan öbür dallara sonra gireriz...
                            Diger branslar pek popüler degil zaten. Bence isler yoluna girdiginde bir Voleybol takimi kurulabilir.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Hele bi futbol branşını halledelimde sıra onlarada gelir

Yorum

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam en az 11 dalda faaliyet gösteren kulüplere bazı teşvikler vardı. Bu kadar dal biraz da onun için kurulmuştu. Ne oldu teşvikler kaldırıldı mı?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim