bahsi gecen spor dallarinda zannedersem ciddi bir faaliyetimiz yoktu.bunun icindir ki faaliyetlerinin durdurulmasi benim icin kücük bir ayrintidir.tabiiki bu dallarda spor yapanlarin ruh halini bilemem.eger yönetim kemer sikma politikasini gelecek sezon cok güclü bir takim olusturmak adina yapiyorsa ben buna raziyim.sahsen 24 senelik sampiyonluk özlemimize son vermek icin ne gerekiyorsa yapilmali düsüncesindeyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Radikal Kararlar
Daraltma
X
-
Tartışmak insana yanlışlarını gösterir ve doğruyu bulmaya yardım ederİlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartışmaya girmiycem spor branşlarını kapatana kadar peşkeş çekilen paraları akıllı kullansınlar bkz.fenerbahçeye adamlar diğer branşlara ne önem veriyor benim bakış açım sporun her alanında desteklenmesi..
Peşkeş çekilen paralar konusunda yeni yönetimin son derece sağlıklı düşündüğüne inanıyorum. İlk uygulamanın, maaşlarını dolarla alıp da hiçbir işe yaramayan 27 kişilik transfer izleme komitesini dağıtmak olduğunu düşünürsek paralar akıllı kullanılmaya başlanmış bile. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşılaştırmak ne kadar doğru olur tartışılır. Fenerbahçe profesyonel bir kulüp olmanın sınırlarını bile zorluyor. Onlar için parayı diğer branşlara dağıtmak zor değil. Aziz Yıldırım'ın kara paracıkları konusuna hiç girmiyorum bile
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
tartısma acmıycam derken bakış açısına göre ben sporun her yönüyle yaşatılması için sonucta her kapatılan branşta trabzonlu cocuklar vardı yabancı degildi bu açıdan bakmıstım fener ile yarısmak degil amatör olarak devam ederdi zaten trabzonda birşey yok işsizlik diz boyu kendini kurtaran 100 sporcu hemşerimde böylece kayıplara karıstı yanlış bir uygulama derken bunları kasttettim arkadşım.İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartışmak insana yanlışlarını gösterir ve doğruyu bulmaya yardım eder
Peşkeş çekilen paralar konusunda yeni yönetimin son derece sağlıklı düşündüğüne inanıyorum. İlk uygulamanın, maaşlarını dolarla alıp da hiçbir işe yaramayan 27 kişilik transfer izleme komitesini dağıtmak olduğunu düşünürsek paralar akıllı kullanılmaya başlanmış bile. Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşılaştırmak ne kadar doğru olur tartışılır. Fenerbahçe profesyonel bir kulüp olmanın sınırlarını bile zorluyor. Onlar için parayı diğer branşlara dağıtmak zor değil. Aziz Yıldırım'ın kara paracıkları konusuna hiç girmiyorum bile 
NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
Yorum
-
Bu "elin oğlu milyarları götüreceğine benim teyzemin oğlu hayatını kurtarsın" mantığına çıktığı için sevmiyorum ben bu düşünceyiİlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartısma acmıycam derken bakış açısına göre ben sporun her yönüyle yaşatılması için sonucta her kapatılan branşta trabzonlu cocuklar vardı yabancı degildi bu açıdan bakmıstım fener ile yarısmak degil amatör olarak devam ederdi zaten trabzonda birşey yok işsizlik diz boyu kendini kurtaran 100 sporcu hemşerimde böylece kayıplara karıstı yanlış bir uygulama derken bunları kasttettim arkadşım.
Bunun için Trabzonspor rant kapısı olmamalı. Eski futbolcularda da görüyoruz bunu. "Trabzonspor'un acilen bir transfer komitesine ihtiyacı vardır. Bu işi iyi bilen eski futbolcular dünyanın her yerinde futbolcu aramalıdır". Tabi yerseniz. Trabzonspor bir spor kulübü değil de iş kapısı olarak görüldüğü sürece daha çok branş kapanır
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
bak kardeşim asıl iş kapısı görenler o kadar paraları alıp hiçbirfaydası olmayan futbolculardır iş kapısı görmek demek degil benim bahsettiğim benim bahsettiğim bu sporcular zaten kendi insanımız yetiştir ver 500 lirasını sonra bu branslarda gerekeni yap ama sen anlamıycan belli...daha cevap yok senin tarafınaİlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu "elin oğlu milyarları götüreceğine benim teyzemin oğlu hayatını kurtarsın" mantığına çıktığı için sevmiyorum ben bu düşünceyi
Bunun için Trabzonspor rant kapısı olmamalı. Eski futbolcularda da görüyoruz bunu. "Trabzonspor'un acilen bir transfer komitesine ihtiyacı vardır. Bu işi iyi bilen eski futbolcular dünyanın her yerinde futbolcu aramalıdır". Tabi yerseniz. Trabzonspor bir spor kulübü değil de iş kapısı olarak görüldüğü sürece daha çok branş kapanır
NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
Yorum
-
Arkadaşım klavyende bir bozukluk var galiba. Caps lock yada shift tuşu takılı kalıyor ara sıra.İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıklı Bi Açıklman wArmı? Hemen YAnlış Karar diyip bi kenara Atma, SEn bu branşlar kaç tanesinin AÇık Bile oldugunu biliyordun? ama Bu branşların Hepsine Toplam Baya Bİ miktar Ayrılıyordu.. Bence Çok Mantıklı..
Konuyla ilgili olarak; var olmak adına,başarı amacı gütmeden yada gerekli özeni göstermeden adı geçen branşlarda devam etmek anlamsız olurdu. Bence yerinde bir karar olmuş.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
bizim icin ilk önce futbol ve basketbol yeterli...
bayanlarin da takimi var zaten...belki baska dallar da vardir ama haberim yok...2-3 brans simdilik bize yeter....basketbol takimi bi ciksin 2.lige ondan sonra 1.lig felan filan öbür dallara sonra gireriz......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Diger branslar pek popüler degil zaten. Bence isler yoluna girdiginde bir Voleybol takimi kurulabilir.İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim icin ilk önce futbol ve basketbol yeterli...
bayanlarin da takimi var zaten...belki baska dallar da vardir ama haberim yok...2-3 brans simdilik bize yeter....basketbol takimi bi ciksin 2.lige ondan sonra 1.lig felan filan öbür dallara sonra gireriz...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam en az 11 dalda faaliyet gösteren kulüplere bazı teşvikler vardı. Bu kadar dal biraz da onun için kurulmuştu. Ne oldu teşvikler kaldırıldı mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

basketbol futbol yeter
Yorum