Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Radikal Kararlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da Radikal Kararlar

Trabzonspor'dan radikal kararlar

Trabzonspor Yönetim Kurulu, 6 branşta faaliyetlerin durdurulması kararı aldı.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, bu akşam yaptığı toplantıda, bilardo, çim hokeyi, masa tenisi, tenis, vücut geliştirme ve mono palet dallarında faaliyetlerin durdurulmasına karar verdi.

Topyekün kemer sıkıp hemen bütün kaynakları futbola aktaracaklar demek ki. Eh Türkiye'de futbol takımın başarılıysa başarılısın. Onlar da haklı.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Ben bu dallarda faaliyetimiz oldugunu simdi ogrendim.
      En son alper* tarafından düzenlendi; 18.03.2008, 22:15. Sebep: eksik m harfi eklendi 'muduriyet'

Yorum

İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bu dallarda faaliyetiiz oldugunu simdi ogrendim.
        vallah ne yalan söyliyim bilardoyu biliyordum da digerlerini bende daha yeni duyuyorum

Yorum

Gönül ister ki her branşta başarılı olalım ama şu aşamada futbol takımı sefilleri oynarken bu kimsenin haberi olmadığı branşları durdurmak mantıklı geliyor bana.

Yorum

Bence Çok Mantıklı bi adım, Nuri Albayrak gibi paraları sarman savuracağına, akıllı adımlar atıyor... BÜtün branşlar da başarısız olucagımıza, Tek branşta 24 yıllık hasrete son werelim..
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Yanlış bir uygulama daha geldi bu yönetimden..tebriklerr..
              NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

Yanılmıyorsam Mono Palet ve Bilardo dışındakiler zaten hiç faaliyete geçmemişti.
                keyif adamı ..

Yorum

Neden yanlış olsun ki? Bir çim hokeyi takımımız olduğunu kaç kişi biliyordu? Evet büyük kulübün her branşta ekibi olmalı, spor kulübü futboldan ibaret olmamalı ama bu branşların kulübe getirisi götürüsünden daha mı fazla acaba? Bir takımın bir deplasmana gitmesi, o branştaki sporcular ve idarecilere ödenen paralar? Trabzonspor futbol takımı olmasa kim yüzünü çevirip de çim hokeyi takımına bakar? Kim sponsor olur?
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İnşallah faydalı bir uygulama olur.

(UEFA)

Yorum

bence doğru bir uygulama tebrikler
                      Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanlış bir uygulama daha geldi bu yönetimden..tebriklerr..
                        Mantıklı Bi Açıklman wArmı? Hemen YAnlış Karar diyip bi kenara Atma, SEn bu branşlar kaç tanesinin AÇık Bile oldugunu biliyordun? ama Bu branşların Hepsine Toplam Baya Bİ miktar Ayrılıyordu.. Bence Çok Mantıklı..
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

yakında TRABZONSPOR kulübünüde kapatırlar sıkıntıdan kurtarmış olurlar
                          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden yanlış olsun ki? Bir çim hokeyi takımımız olduğunu kaç kişi biliyordu? Evet büyük kulübün her branşta ekibi olmalı, spor kulübü futboldan ibaret olmamalı ama bu branşların kulübe getirisi götürüsünden daha mı fazla acaba? Bir takımın bir deplasmana gitmesi, o branştaki sporcular ve idarecilere ödenen paralar? Trabzonspor futbol takımı olmasa kim yüzünü çevirip de çim hokeyi takımına bakar? Kim sponsor olur?
                            tartışmaya girmiycem spor branşlarını kapatana kadar peşkeş çekilen paraları akıllı kullansınlar bkz.fenerbahçeye adamlar diğer branşlara ne önem veriyor benim bakış açım sporun her alanında desteklenmesi..
                            NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

Insallah faydali olur. Bu sayede giderler biraz daha azalir herhalde. Bence su asamada önem verilmesi gereken branslar zaten Futbol, Basketbol ve Atletizm.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim