insallah herkes bir seyler aliyor satislar iyi olduguna gore
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kocaeli'nde Ts Club Açıldı
Daraltma
X
-
Bikaç zaman önce magazaya gittim. Ilginç bi durumla karsilastim. Satislar gayet ii gidiyordu. Hatta en son baktiimda bi kaç parça ürün kalmisti. Yalniz Trabzon'dan yeni siparisler vermisler ancak siparislerin hiçbiri daha gelmemis. Duyduumda çok üzüldüm. Mantikli bir açiklamasini aradim kendimce ve aklima gelen tek sey halka arzdan gelecek parayla ürünlerin iilestirilmis vede çesitlendirilmis bir sekilde daitilacaa. Insallah böyledir."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
fanatik bir trabzonsporlu olarak hep trabzonspor ürünleri aliyorum ama ne yalan söylim ürünlerinden memnun degilim fiyatindan geçtim adam kappa marka t-shirt yapmis 2 ay giymeden rengi gittii forma aldim 2 yikamada reklam yazilari çikti forma rezil olduu bunun gibi daha bir sürü ürün yani kaliteyede dikkat etmeleri lazim en azindan fiyatina göre ürün yaptirsinlarr yoksa açtiklari gibi kapatmak zorunda kalirlar ts clublari ama insalah öyle bisey olmazz.....Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
Simdi aklima geldide yaziim dedim. Bir ki gün önce yine maazaya gittim, az biraz ürünlerimizden gelmis. Ama yetersiz. Neden yetersiz?Birincisi tabiiki az miktarda ürün gönderilmesinden. Ikincisini ise sööle açikliim. Ürün satisi nasil, memnunmusunuz diye sordum. Aldiim cevap ise bayaa keyüf verücüydü yane[img]smileys/smiley1.gif[/img]Görevli bayan aynen su ifadeyi kullandi '' ben bu kadar trabzonspor'lu olduunu bilmiyordum valla ''[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yani talep çok çok iimis. Özellikle öörenci kismindan çok talep varmis. Ama nedense ürün göndermiyorlar anlamadik gitti dedi. Bende sanirim halka arzi bekliyorlar. Iilestirmeyle birlikte yeni ürünler gelir dedim. Yani arkadaslar burada durum ii [img]smileys/smiley2.gif[/img]"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
TRABZONLULAR , TRABZONSPORLULAR!
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" />
SIZIN GAZETENIZ KARADENIZ?DEN GÜNEBAKIS 14 MART?TAN ITIBAREN ISTANBUL?DAN SONRA BURSA, KOCAELI, SAKARYA, YALOVA VE ILÇELERINDE BAYILERDE!...
ARTIK GÖNÜL VERDIGINIZ RENKLERLE ILGILI TÜM GELISMELERE DAHA YAKIN OLACAKSINIZ!...
BUNDAN BÖYLE TRABZONLU?NUN, TRABZONSPORLU?NUN, KARADENIZLI?NIN SESI DAHA GÜR ÇIKACAK?
BAYINIZE BIR GÜNEBAKIS AYIRTMAYI UNUTMAYIN
Yattttaraaaa
Yorum
-
Kocaeli'nde ki arkadaslar, en geç çarsamba yada persembe günü yeni ürünler gelicekmis. Yeni dizayn atkilar, sapkalar (sapkalar 11 Yattara, 9Fatih), yeni polarlar felan haberiniz ola[img]smileys/smiley2.gif[/img] Szymek'te yoldaymis...Edited by: Gölge Oyunu"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
YAW ARKADAS ANLAMADIM GITTI YAAAAAAAAAA.81 ilin 80 tanesinde TS CLUB war bi bu IZMIR de yok.Hayret bisey yaaaaaaaaaaa.Yaaaa biz bu ürünleri nasil alacaz.
Resmi siteye de hiç bise koymamislar.havalar soguk yeni sezon atki bile yok.polar yok.Hiçbise yok.
ADAMLAR BOSU BOSUNA DEMIYOLAR
"GAVUR IZMIiiiiiiiiiiiiiiiiiiRRRRRRRRRRRRR"MİMOZA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum